Herra, puhu minulle

14.1.2024

Herra, puhu minulle

Suomennettu hartaudesta: Lord, speak to me (Charlyne Cares Devotion 14.1.2024)

Huuda minua avuksesi, niin minä vastaan sinulle. Minä ilmoitan sinulle suuria ja ihmeellisiä asioita, joista et mitään tiedä.
Jer 33:3

Puhutko Herralle ja etsitkö Hänen tahtoa elämässäsi? Hän ei ole kadonnut minnekään. Hän istuu valtaistuimella ja hallitsee jokaista elämäsi päivää. Hän rakastaa sinua ja haluaa parasta sinulle ja puolisollesi. Haluan haastaa sinut opettelemaan kuuntelemaan Herran ääntä elämässäsi.

Silloin te huudatte minua avuksenne, tulette minun luokseni ja rukoilette minua, ja minä kuulen teitä. Silloin te etsitte minua ja löydätte minut, kun etsitte minua kaikesta sydämestänne.
Jer 29:12-13 (Raamattu kansalle)

Hyvää tarkoittavat ihmiset tulevat antamaan sinulle paljon neuvoja. Kysymys kuuluu: “Ketä sinun pitäisi kuunnella?”. Minä kuuntelin neuvoja terapeutiltani ja pastoriltani. Vasta avioeroni jälkeen sain tietää, että heidän neuvonsa eivät olleet Jumalan tahdon mukaisia avioliitolleni. Voit oppia minun virheistäni. Etsi Jumalaa ja Hänen täydellisiä vastauksiaan avioliitollesi ja elämällesi.

Jumala kyllä puhuu (God does speak)! Luetpa sitten Jumalan Sanaa tai rukoilet, pyydä Pyhää Henkeä avaamaan hengelliset silmäsi ja korvasi kuulemaan ja näkemään Jumalan tahto ja tie avioliitollesi. Hän puhuu sinulle Sanansa kautta. Hän haluaa opastaa sinua, huolehtia sinusta ja ohjata jokaista askeltasi. Puhu Herrallesi niin kuin puhuisit ystävälle – kyynelten, pelkojen ja monien kysymysten kanssa.

Toinen tärkeä asia, joka tulee muistaa, on se, että Jumala ei puhu Jumalan Sanaa vastaan. Tämä on todella tärkeä perusasia. Niin moni puoliso on sanonut aviomiehelleen tai vaimolleen Herran sanoneen, että on ihan okei lähteä pois. Se on vihollisen valhe.

Jokaisen kristityn täytyy opetella erottamaan Jumalan ääni oman lihansa äänestä tai vihollisen, Saatanan, äänestä. Tiedätkö, kuinka moni avioero voitaisiin peruuttaa, jos tuhlaajapuolisot tajuaisivat, että heitä on johdettu harhaan? Tunnistatko puolisosi tai lastesi äänet, kun he soittavat sinulle puhelimella? Totta kai tunnistat! Opit myös tunnistamaan Herran äänen, mitä enemmän puhut Hänelle.

Minun lampaani kuulevat minun ääneni ja minä tunnen ne, ja ne seuraavat minua.
Joh 10:27

Kyllä, Jumala puhuu! Minä en ollut kukaan erityinen. Olin vain nainen, joka oli surkeasti epäonnistunut avioliitossaan ja kristittynä. Minuun sattui, olin haavoittunut ja masentunut, enkä tiennyt kuinka syvää Herran rakkaus ja armo ovat Hänen lapsilleen ja itselleni. Etsi Häntä vastauksia varten, sillä Hän on mahtavin Pelastaja, Herra, Ystävä, Parantaja, Puolustaja, Asianajaja ja Neuvonantaja maailmassa!

Siunauksin,
Charlyne Steinkamp
Rejoice Marriage Ministries

Katso uuusimmat julkaisut TÄÄLTÄ.