Ristin voima

11.1.2022

Ristin voima

Suomennettu hartaudesta: Power of the cross (Charlyne Cares Devotion 9.1.2022)

Sillä lain kautta minä olen kuollut laille elääkseni Jumalalle. Minut on Kristuksen kanssa ristiinnaulittu. Enää en elä minä, vaan Kristus elää minussa. Minkä nyt elän ihassa, sen elän uskossa Jumalan Poikaan, joka on rakastanut minua ja antanut itsensä alttiiksi minun puolestani. En minä tee tyhjäksi Jumalan armoa, sillä jos vanhurskaus saadaan lain kautta, silloin Kristus on kuollut turhaan.

Gal 2:20-21

Palvelemme ylösnoussutta Pelastajaa! Houkutteleeko vihollinen sinua unohtamaan, kuka olet Kristuksessa? Elätkö niin kuin se, jonka Jumala on vapauttanut vai elätkö lannistuneena?

Rukoilen, että kukaan uskova ei ikinä unohtaisi sitä voimaa, joa meillä on ristin kautta. Jeesus Kristus kukisti Saatanan ja rikkoi pimeyden valtakunnan voiman. Jeesus puhui ristillä “Se on täytetty”. Hän maksoi hinnan. Jeesuksen kuolema ja ylösnousemus näyttävät Pelastajamme ylivoimaisen voiman. Hän kukisti Saatanan ja kuoleman!

Vapauteen Kristus vapautti meidät. Pysykää siis lujina älkääkä antako uudestaan sitoa itseänne orjuuden ikeeseen.

Gal 5:1

Kuinka monta rakasta ihmistä tiedät, jotka ovat unohtaneet, että Jeesuksessa Kristuksessa on vapaus? Kun odotat Herran vastausta rukoukseen, sinun täytyy valita nostaa ylös ristisi ja seurata Herraasi Jeesusta Kristusta samalla kun ristiinnaulitset syntisen luontosi. Älä elä lannistuneena.

Hänessä asuu jumaluuden koko täyteys ruumiillisesti, ja teillä on tämä täyteys hänessä, joa on kaiken hallituksen ja vallan pää. Hänessä teidät on myös ympärileikattu, ei käsin tehdyllä ympärileikkauksella vaan lihan ruumiin riisumisella, Kristuksen ympärileikkauksella. Teidät on haudattu hänen kanssaan kasteessa, ja siinä teidät on myös herätetty hänen kanssaan uskon kautta. Tämän uskon vaikuttaa Jumala, joka herätti hänet kuolleista. Teidät, jotka olitte kuolleita rikkomuksissanne ja lihanne ympärileikkaamattomuudessa, Jumala teki eläviksi yhdessä Kristuksen kanssa. Hän antoi meille anteeksi kaikki rikkomukset ja pyyhki pois sen kirjoituksen säädöksineen, joka oli meitä vastaan ja oli vastustajamme. Sen hän otti pois tieltä ja naulitsi ristiin. Hän riisui aseista hallitukset ja vallat ja saattoi ne julkisen häpeän alaisiksi, kun hän sai niistä Kristuksessa riemuvoiton.

Kol 2:9-15

Jos kompuroit tänään, rohkaisen sinua viettämään aikaa rukouksessa Herran kanssa. Kerro Hänelle huolesi ja pelkosi. Hän haluaa lohduttaa sinua. Herra, antaudun Sinun tahtoosi ja tiehesi.

Rukoile, että aviomiehesi tai vaimosi hengelliset silmät, jotka ovat maailman ja vihollisen sokaisemat, näkisivät Jumalan Hyvän Sanoman Totuuden. Rukoilen, että hän kuulisi ja tottelisi Herran ääntä, joka kutsuu häntä “Tulemaan kotiin nyt!”

Minä, Herra, olen vanhurskaudessa sinut kutsunut, minä tartun sinun käteesi, varjelen sinut ja annan sinut liitoksi kansalle, valkeudeksi pakanoille, avaamaan sokeiden silmät, päästämään vangit tyrmästä, pimeydessä istuvat vankilasta.

Jes 42:6-7

Siunauksin,
Charlyne Steinkamp
Rejoice Marriage Ministries

Katso uuusimmat julkaisut TÄÄLTÄ.