Seuraavana jonossa

21.1.2019

Seuraavana jonossa

Suomennettu hartaudesta: Next in line (Charlyne Cares Devotion 21.1.2019)

Vierailijan kirjoituksen on kirjoittanut joku odottava puoliso. Alla olevat näkemykset ovat kirjoittajan omia, eivätkä välttämättä kuvasta Rejoice Marriage Ministries:n tai Steinkampien näkemyksiä.

Pienimmästäkin tulee tuhatlukuinen heimo, vähäisimmästäkin kasvaa mahtava kansa. Minä, Herra, toteutan tämän äkkiarvaamatta, kun hetki on tullut.
Jes 60:22

Jos olet niin kuin minä, niin viime aikoina todistukset muiden ihmisten avioliittojen eheytymisestä ovat muuttuneet innostavasta rohkaisusta hajottavaksi todellisuudeksi. Todellisuudeksi siitä, että eheytymistä ei ole vieläkään tapahtunut. Olet saanut joskus varmistuksen siitä, että Jumalalla on kyky herättää kuolleita avioliittoja taas henkiin. Saatana on kuitenkin alkanut kääntämään sitä epäuskoksi; ehkä on Jumalan tahto eheyttää, mutta ei vain sinun kohdallasi, koska varmasti se olisi jo tapahtunut tähän mennessä.

Minulla on ollut kunnia todistaa, miten Jumala eheyttää avioliittoja. Ei vain Rejoice Marriage Ministries:n lauantain todistusten kautta, vaan elävässä elämässä kahden hyvän ystäväni kohdalla vähän aikaa sitten. Alussa olin niin innoissani heidän puolestaan ja kiitollinen Jumalalle. Hän näytti minulle tämän ihmeen niin konkreettisesti silmieni edessä omissa ystäväpiireissäni ja toisessa eheytymisessä olin itse osallisena koko prosessissa alusta loppuun asti. Jos kuitenkin olen todella rehellinen ja vilpitön, niin viimeiset muutamat kuukaudet, kun olen nähnyt heidän eheytyneet perheensä Facebookissa ja kuinka he saavat vauvoja, niin mielessäni on vain pyörinyt tunne, että Jumala on hylännyt minut. Kuinka niillä ihmisillä, joita minä olen auttanut, joiden puolesta olen rukoillut ja joille olen saarnannut avioliiton eheytymisestä, on nyt eheytyny avioliitto, mutta oma aviomieheni ei ole puhunut minulle melkein kahteen vuoteen ja käyttäytyy niin kuin minua ei olisi edes olemassa? Paholainen on kyllä sekoittanut ajatuksiani. Hän sanoo, että “Se tapahtuu kaikille muille paitsi sinulle. Ehkä se ei vain ole Jumalan tahto sinun avioliitollesi.”

Ensinnäkin, jos et pysty iloitsemaan jonkun toisen avioliiton eheytymisestä, sinun pitää tutkia omaa sydäntäsi! Raamattu sanoo Roomalaiskirjeessä 12:15 Iloitkaa iloitsevien kanssa, itkekää itkevien kanssa. Ja Jaakobin kirjeessä 3:14-16 Mutta jos teidän sydäntänne hallitsee katkera kateus ja riidanhalu, älkää vastoin totuutta kerskuko kuvitellulla viisaudellanne. Sellainen ei ole ylhäältä tulevaa viisautta, vaan maallista, ihmisistä tulevaa, pahojen henkien viisautta. Sillä siellä, missä kateus ja riidanhalu vallitsevat, on myös hillittömyyttä ja kaikenlaista pahaa.

Auts, eikö? Minun piti siis nykäistä irti tuo pieni kateuden tunteen itu hetimmiten. Kun aloin tekemään sitä, minulle tuli rukouksessa lause”Jumala ei kiusaa”. Ajattelin “Vau Jumala, kiitos. Sinä olet hyvä, eikä ole mitenkään mahdollista, että sinä heiluttelisit avioliiton eheytymistä niin lähellä minua, että saisin todistaa sen ihmeellisyyttä, mutta sitten sanoisit että sori, tämä ei ole sinulle.” Niin kuin se mainos, jossa kalastaja heiluttelee seteleitä ja nykäisee ne takaisin ihmisiltä. JUMALA EI KIUSAA!

Sillä Jumala ei tee eroa ihmisten välillä.
Room 2:11

Tuo tarkoittaa sitä, että Hän ei suosi yhtä ihmistä enempää kuin toista, joten varmasti Hän eheyttää sinun avioliittosi niin kuin Hän eheyttää muidenkin.

Jumala muistutti minua Sanastaan Johanneksen evankeliumissa 20:29 “Jeesus sanoi hänelle: “Sinä uskot, koska sait nähdä minut. Autuaita ne, jotka uskovat, vaikka eivät näe.” Tässä minä olen konkreettisten todisteiden kanssa, että Jumala voi ja kyllä eheyttää kuolleita, eronneita avioliittoja. Molemmat ystäväni, joista puhuin, olivat eronneita ja he ovat nyt menneet uudelleen naimisiin puolisoidensa kanssa Jumalan väliintulon kautta. Silti epäilin Hänen voimaansa tehdä tismalleen sama asia minun kanssani, jopa sen jälkeen kun olen saanut suoria, kristallinkirkkaita varmistuksia Häneltä, että se kyllä tapahtuu minulle. Jumala on kuitenkin niin armollinen! Jopa noiden epäilyksen ja epäuskon aikoina Hän lähettää minulle Sanan saadakseen minut takaisin raiteille.

Tiesin, että minun piti kirjoittaa tämä teksti tänään, kun avasin Instagramin tänä aamuna ja ensimmäiset avaamani kuvat olivat Lysa ja Art Terkustin hääjuhlista. Lysa on naistenryhmän opettaja, ja hän on todella merkittävä henkilö kristillisissä piireissä. Viime vuonna johdin omaa pienryhmääni hänen kirjansa “Uninvited” avulla, kun hän ilmoitti, että hänen miehellään oli suhde ja heidän avioliittonsa oli ohi. Heti kun hän toi asian julki, minä vietin itse aikaa polvillani ja itkin Jumalaa eheyttämään ja korjaamaan heidän avioliittonsa. Heillä oli hääjuhlansa, jossa he julistivat Jumalan uskollisuutta ja eheyttämisvoimaa. Sen sijaan että minulla olisi ollut kateutta tänä aamuna, aloin ylistämään Jumalaa siitä, mitä Hän oli tehnyt ja tykkäsin jokaisesta kuvasta kauniista hääseremoniasta. Jos et ole kuullut heidän tarinaansa, rohkaisen sinua etsimään sen ja saamaan rohkaisua.

Kun iloitsin näistä uutisista, Jumala kuiskasi minulle “Katso, minä vastaan rukouksiisi. Eheytän edelleen avioliittoja ja sinä olet seuraavana jonossa. Luota minuun.”

Joten olen tässä kertomassa kaikille odottaville puolisoille, että iloitse joka kerta, kun luet lauantain todistuksen tai kuulet avioliiton eheytyneen, sillä se on todiste siitä, että Jumalamme tahto on eheyttää. Aktivoi siis omaa uskoasi, luota Häneen ja usko, että myös sinä olet seuraavana jonossa!

Caprice
Maryland, USA
Rejoice Marriage Ministries

Katso uuusimmat julkaisut TÄÄLTÄ.