Muuta elämäsi

22.1.2019

Muuta elämäsi

Suomennettu sivulta: Change your life (Rejoice Marriage Ministries)

Haluamme jakaa sanoman, joka voi muuttaa elämäsi. Se ei ole Steinkampien sanoma, eikä Rejoice Marriage Ministries:n sanoma, vaan Herran, meidän Jumalamme sanoma. Yksin Hän voi kääntää elämäsi suunnan ja antaa sinulle voimaa kestää kaiken sen, mitä niskaasi vyöryy tällä hetkellä.

Saammeko kysyä kysymyksen? Kuvitellaan, että kuolisit huomenna ja seisoisit Jumalan edessä, jonne jokainen meistä joskus kutsutaan, ja Jumala kysyisi sinulta “Miksi minun pitäisi päästää sinut taivaaseen?” Mitä sanoisit?

Tätä kysymystä monet ihmiset ovat miettineet. Jotkut saattaisivat vastata “Koska olen yrittänyt elää hyvän elämän.” Tai “Koska synnyin kristillisessä kodissa.” Jotkut saattavat vastata “Kaikkien niiden hyvien asioiden takia, joita olen tehnyt.” Jotkut ovat ehkä juuri alkaneet seisoa avioliittonsa puolesta ja haluaisivat ehkä sanoa “Koska seison avioliittoni puolesta.”

Vaikka onkin jaloa seisoa avioliittonsa puolesta, elää hyvä elämä ja tehdä hyviä tekoja, mikään näistä ei vie sinua taivaaseen. Jeesus vastasi “Minä olen tie, totuus ja elämä. Ei kukaan pääse Isän luo muuten kuin minun kauttani.” Ainut tapa ottaa Jeesus Kristus Pelastajakseen ja Herrakseen on luottaa siihen, että Kristus tulee elämääsi, kun teet parannuksen, tunnustat syntisi ja vastaanotat Jeesuksen Kristuksen uskon kautta. Seuraavat Raamatun jakeet kuvaavat Jumalan osuutta ja sinun osuuttasi.

Lue jokainen jae ja usko ne, sillä Jumalan Sana puhuu sinulle.

Jumala rakastaa sinua ja Hänellä on kaunis suunnitelma elämällesi, huolimatta siitä mitä olet läpikäymässä juuri nyt:

Jumala on rakastanut maailmaa niin paljon, että antoi ainoan Poikansa, jottei yksikään, joka häneen uskoo, joutuisi kadotukseen, vaan saisi iankaikkisen elämän. “Ei Jumala lähettänyt Poikaansa maailmaan sitä tuomitsemaan, vaan pelastamaan sen.
Joh 3:16-17

Vaikka olisimme yrittäneet olla kuinka hyviä, niin olemme kaikki tehneet syntiä Jumalaa vastaan.

Sillä kaikki ovat tehneet syntiä ja ovat vailla Jumalan kirkkautta.
Room 3:23

Jumalan taivas on paikka, jossa ei ole syntiä. Koska me olemme tehneet syntiä, me ansaitsemme helvetin.

Synnin palkka on kuolema, mutta Jumalan armolahja on iankaikkinen elämä Kristuksessa Jeesuksessa, meidän Herrassamme.
Room 6:23

Jumala rakastaa sinua. Hän lähetti Jeesuksen Kristuksen kuolemaan sinun sijastasi ja maksamaan hinnan synneistäsi. Pelastus on ilmainen lahja Jumalalta.

Armosta Jumala on teidät pelastanut antamalla teille uskon. Pelastus ei ole lähtöisin teistä, vaan se on Jumalan lahja. Se ei perustu ihmisen tekoihin, jottei kukaan voisi ylpeillä.
Ef 2:8-9

Minä tai sinä emme voi mitenkään maksaa hintaa synneistämme. Jeesus Kristus tarjoaa syntien anteeksiannon ilmaisena lahjana ilman lisäehtoja.

Voit kutsua Jeesuksen Kristuksen elämääsi juuri nyt rukoilemalla esimerkiksi tällaisen rukouksen. Voit henkilökohtaistaa sen:

Rakas Herra, tiedän, että olen syntinen ja tarvitsen Sinun anteeksiantoasi synneistäni. Uskon, että Jeesus Kristus on Jumalan Poika. Uskon, että Jeesus kuoli ristillä minun sijastani maksaakseen hinnan minun synneistäni. Uskon, että Hän nousi kuolleista ja voitti Saatanan ja kuoleman. Pyydän nyt Jeesusta Kristusta tulemaan elämäni Pelastajaksi ja Herraksi. Kiitos, kun teet minusta Sinun lapsesi. Auta minua opettelemaan seuraamaan Sinun tahtoasi ja Sinun tietäsi loppuelämäni ajan. Tätä rukoilen Jeesuksen nimessä. Aamen.

Onhan kirjoitettu: “Jokainen, joka huutaa avukseen Herran nimeä, pelastuu.”
Room 10:13

Rukoilemme, että nämä raamatunkohdat auttavat sinua tekemään kaikista tärkeimmän päätöksen elämässäsi; päätöksen, joka antaa sinulle voimaa huomiselle ja lupauksen ikuisesta elämästä Herran, sinun Jumalasi, kanssa. Voit nyt seisoa avioliittosi puolesta Herran, sinun Jumalasi, kanssa.

Jumalalle ei mikään ole mahdotonta.
Luuk 1:37

Jos olet juuri rukoillut vilpittömästi tuollaisen rukouksen kuin ylempänä oli, niin tänään on hengellinen syntymäpäiväsi. Olet syntynyt uudesti Jumalan perheeseen ja sinulla on veljiä ja siskoja ympäri maailman. Mikä suurempaa, sinulla on nyt henkilökohtainen suhde Jeesukseen Kristukseen. Pyhä Henki on kanssasi aina ja Hän johtaa, opastaa ja lohduttaa sinua. Hän ei ikinä hylkää sinua. Kutsu vain nimeä “Jeesus”.

Jos rukoilit vastaanottaaksesi Jeesuksen Kristuksen ensimmäistä kertaa, pyydämme sinulta kahta asiaa. Ensinnäkin, etsi Raamattua opettava kirkko tai seurakunta, jossa käyt sunnuntaisin. Kerro pastorille, että rukoilit tällä viikolla ottaaksesi vastaan Jeesuksen Kristuksen. Pastori auttaa sinua oikeanlaiseen alkuun uudella tielläsi kristittynä.

Toiseksi, ota meihin yhteyttä, jotta saisimme tietää, että olet juuri rukoillut ja ottanut Kristuksen vastaan. Haluamme rukoilla sinun puolestasi nimeltä. Haluaisimme myös lähettää sinulle ilmaisen kirjan (englanniksi), joka auttaa sinua vielä ymmärtämään sitä päätöstä, jonka olet juuri tehnyt. (ota yhteyttä suomeksi täällä tai englanniksi täällä)

Rukoilen, että kirjoittaisit sähköpostiosoitteesi päivittäisiä Charlyne Cares -hartaustekstejä varten (englanniksi). Ne auttavat sinua kasvamaan hengellisesti. Ala lukemaan Raamattua. Voit aloittaa Johanneksen evankeliumista. Toinen jännittävä asia on alkaa rukoilemaan, mikä tarkoittaa vain sitä, että puhut Herralle pitkin päivää! Kokeile sitä! Sitten voit kuunnella, sillä Herra puhuu sydämeesi usein. Jumala rakastaa sinua ja perhettäsi!

Jumala sinua siunatkoon,
Charlyne Steinkamp
Rejoice Marriage Ministries