Rukous kärsivän perheen puolesta

25.6.2019

Rukous kärsivän perheen puolesta

Suomennettu tekstistä: Prayer for a hurting family (Rejoice Marriage Ministries)

Herra, me kiitämme sinua siitä, että Sinä hallitset tätä kriisiä. Me rukoilemme, että Sinä osoitat lapsillesi rukouksen voiman. Anna toivoa kärsiville aviomiehille ja vaimoille. Osoita heille Sinun pyyteetöntä rakkauttasi ja puhu heille, että Sinä voit parantaa, eheyttää ja uudelleenrakentaa avioliiton.

Jumalalle ei mikään ole mahdotonta.
Luuk 1:37

Herra, me ylistämme Sinua ja kiitämme Sinua siitä, että me saamme rohkeasti lähestyä Sinua uskoen, että Sinä kuulet meitä, mitä sitten pyydämmekin Sinun tahtosi mukaisesti. Tiedämme, että Sinä kuulet meitä, kun me rukoilemme kysellen, koputtaen ja etsien Sinun tahtoasi ja tietäsi avioliitolle. Rukoilemme, että 1 Kor 13:4-8 rakkauskappaleella olisi heille uusi merkitys ja eheyttäisi heidän rakkautensa toisiaan kohtaan samanlaiseksi kuin se oli sinä päivänä, kun he menivät naimisiin. Herra, me annamme tämän pariskunnan ja kaikki muut pariskunnat ympäri maailman Sinulle, Herra. Luotamme siihen, että Sinä suojelet heitä viholliselta, Saatanalta.

Herra, me rukoilemme, että jokainen ase, joka taotaan tätä perhettä vastaan, on tehoton. Saatana, sinut kukistettiin ristillä, kun Herramme Jeesus Kristus ristiinnaulittiin. Hän nousi kuolleista osoittaen sinulle Hänen mahtavan ylösnousemusvoimansa. Väisty tästä perheestä ja kaikista perheistä ympäri maailman, perheistä, joissa puhutaan asumus- ja avioerosta. Jumala vihaa eroa. Sen sijaan Hän on sortuneiden muurien korjaaja, murtuneiden eheyttäjä, ja Hän uudelleenrakentaa heidän kotinsa lujalle kalliolle Jeesuksessa Kristuksessa.

Herra, me rukoilemme, että minulla ja puolisollani sekä kaikilla tuhlaajilla ympäri maailman olisi henkilökohtainen suhde Sinuun heidän elämänsä Pelastajana ja Herrana. Sillä armosta Jumala on meidät pelastanut antamalla meille uskon. Pelastus ei ole lähtöisin meistä, vaan se on Jumalan lahja. (Ef 2:5)

Herra, me puemme Jumalan taisteluvarustuksen (Ef 6:10-18) tämän perheen ylle ja kaikkien perheiden ylle ympäri maailman, perheiden, joiden kodeissa on riitaa ja elämässä asumuseroa tai avioeroa. Laitamme suojamuurin ja Jeesuksen veren heidän ylleen, jotta voimme pitää puoliamme paholaisen juonia vastaan. Seisomme yhteisymmärryksessä Herran, meidän Jumalamme, kanssa ja tiedämme, että kaikki vihollisen juonet ja temput tätä perhettä ja muita perheitä vastaan särkyvät. Emmehän me taistele ihmisiä vastaan vaan henkivaltoja ja voimia vastaan, tämän pimeyden maailman hallitsijoita ja avaruuden pahoja henkiä vastaan.

Herra, me rukoilemme, että kaikki puolisot, jotka suunnittelevat lähtevänsä, ja ne jotka ovat poissa, karttaisivat nuoruuden kiihkoa ja pyrkisivät tasapuolisuuteen, uskoon, rakkauteen ja rauhaan niiden kanssa, jotka vilpittömin sydämin pyytävät avukseen Herraa (2 Tim 2:22). Rukoilemme, että he tulisivat järkiinsä ja selviäisivät Paholaisen ansasta, johon tämä on heidät vanginnut pakottaakseen heidät tahtoonsa (2 Tim 2:26). Tiedämme, että Sinun lampaasi kuulevat Sinun äänesi, joten puhu lujaa lapsillesi tänään ja me rukoilemme, että he tottelisivat Sinun ääntäsi, tahtoasi ja tietäsi. Tätä rukoilemme Herramme Jeesuksen Kristuksen nimessä. Aamen.

Katso lisää rukouksia TÄÄLTÄ