Lauantain todistukset 29.6.2019

1.7.2019

Lauantain todistukset 29.6.2019

Suomennettu hartaudesta: Saturday testimonies (Charlyne Cares Devotion 29.6.2019)

Alla on muutama ote niistä todistuksista, joita olemme saaneet kuluneen viikon aikana. Jokainen todistus on jaettu tänne kirjoittajan suostumuksella. Todistusten tehtävänä ei ole kertoa sinulle, miten toimia omassa elämässäsi, vaan ne kertovat siitä, miten Jumala toimii, kun ihmiset rukoilevat! Onko sinulla todistus jaettavana rohkaisuksi toisille?
Jaa oma todistuksesi RMM:n sivuilla englanniksi tai kirjoita rukousseinälle suomeksi.

Mutta sokeat minä kuljetan tietä, jota he eivät ole kulkeneet, annan heidän astella polkuja, joita he eivät tunne. Minä muutan pimeyden heidän edellään valoksi, louhikkopolut sileäksi tieksi. Nämä ovat minun tekoni, näin olen tehnyt ja näin teen yhä.
Jes 42:16

Jumala toimii avioliitossani tavalla, jota en voi ymmärtää. Hän muuttaa minua ja vaimoani. Hän on ihmeellinen kaikilla tavoilla. Olin pimeässä paikassa, koska vaimoni halusi avioeron minun virheiden takia. Se ei ollut eikä ole helppoa, mutta käännyin Jumalan puoleen. Etsin Jumalaa joka päivä, rukoilen yötä päivää avioliittoni eheytymistä ja Jumala on uskollinen. Hän tekee työtään minussa ja vaimossani. Rukoilemme nyt yhdessä lastemme kanssa. Se on ihmeellistä! Teille miehille, jatkakaa taistelemista. Etsikää Jumalaa. Ja rukoilkaa. Rukoilkaa yöllä, päivällä ja illalla. Jos etsit Jumalaa, Hän vastaa rukouksiisi. Jeesuksen nimessä on voitto.
Wisconsin, USA

Minä annan heille uuden sydämen ja heidän sisimpäänsä uuden hengen, minä otan heidän rinnastaan kivisydämen pois ja annan tilalle elävän sydämen. Niin he seuraavat minun säädöksiäni, he ottavat varteen minun käskyni ja elävät niiden mukaan. He ovat minun kansani, ja minä olen heidän Jumalansa.
Hes 11:19-20

Aviomieheni lähti useampi kukausi sitten ja sen jälkeen olemme tuskin puhuneetkaan. Kun juttelimme, hän oli tyly minua kohtaan. Eilen Pyhä Henki kehotti minua lähettämään hänelle viestin, että minä rakastan häntä aina ja odotan häntä (vaikka hän sanoi, ettei ole tulossa takaisin), ja pyysin anteeksi omia virheitäni. Hän vastasi ja kiitti minua noista sanoista. Myöhemmin samana päivänä hän kertoi, että hänellä on monia epäilyksiä, mutta hän tunnistaa, että on ollut niin itsekäs minua kohtaan. Hän tajusi, että hän oli se, jonka pitäisi pyytää minulta anteeksi. Hän sanoi, että hänellä oli suuria odotuksia, kun menimme naimisiin, mutta nyt kun katsoo taaksepäin, minä olen mahtava nainen, joka osoittaa hänelle pyyteetöntä rakkautta huolimatta kaikesta pahasta ja vihasta, jota hän oli osoittanut minua kohtaan. Ylistys Herralle, koska Hän tekee hitaasti työtään meidän sydämissämme! Kerroin hänelle vähän omasta vaelluksestani Jumalan kanssa, ja juttelimme enemmän kuin koko tänä erossaolon aikana. Emme ole vielä eheytyneet, mutta Jumalani tekee työtään!
Meksiko

Jumala on todellakin avannut yhteydenpidon aviomieheni ja minun välillämme. Se on tullut sitä kautta, että minä olen nöyrtynyt, ottanut yhteyttä ja osoittanut pyyteetöntä rakkautta. Saimme suunniteltua valmistujaisjuhlan tyttärellemme. Vietimme koko päivän yhdessä ja näen, miten hänestä on entistä mukavampaa olla kotona. Tämä on todellinen ihme, sillä emme ole pitäneet ollenkaan yhteyttä jo jonkun aikaa. Tiedän, että yhtäkkiä-hetkeni tulee pian. Muistelen unta, jonka Herra antoi minulle mieheni kotiinpaluusta. On kulunut monta vuotta. Olemme edelleen naimisissa ja tiedän, että Jumalalla on suunnitelma ja tarkoitus meille. Kuulin pastorin sanovan kerran, ettei kukaan ryöstä kerjäläistä. Joten jos vihollinen yrittää ryöstää avioliittosi, eikö se olekin arvokas? Uskon, että kaikki eheytyneet avioliitot tuovat suurta kunniaa Jumalalle ja niitä käytetään Hänen valtakuntansa tarkoituksiin. Kulje voitossa. Muista, ketä me palvelemme: mahtavaa Jumalaa, joka voi tehdä monin verroin enemmän kuin osaamme pyytää. Jumala siunaa kaikkia odottavia puolisoita.
Kalifornia, USA

Jumalalle, joka meissä vaikuttavalla voimallaan kykenee tekemään monin verroin enemmän kuin osaamme pyytää tai edes ajatella.
Ef 3:20

Erosin aviomiehestäni (sama mies) kahdesti ja useampi vuosi sitten muutin lasten kanssa kahdeksan tunnin ajomatkan päähän aviomiehestäni. Hän ei halunnut sitä ja aneli minua, mutta olin erittäin kovasydäminen. Elin kaukana ilman tukea (Jumalan tahdon ulkopuolella). Avioerosta tuli se hyvä asia, että Jumala on vapauttanut ja parantanut minut sukupolvittaisista kierteistä. Nyt minulla on läheinen suhde Jumalaan, Pyhään Henkeen. Tunnen Sanaa ja opiskelen sitä itse. Rukoilen ja paastoan ilmestyksiä, viisautta, tietoa ja ymmärrystä kaikessa, mitä teen. Olen hengellisesti enemmän hereillä huomatakseni, kun vihollinen yrittää hyökätä. Room 8:28. En tee päätöksiä tunteideni tai ihmisten mielipiteiden perusteella, vaan sen perusteella mitä Jumalan Sana sanoo asiasta. Pidin kolmen päivän paaston ja Jumala puhui ja vahvisti eheytymisen jokaisella elämäni osa-alueella. 5 Moos 30:3-13, Joel 2:25-26, Jes 61:7, 4 Moos 23:19.
Georgia, USA

Teillä on ollut häpeää kaksin verroin, teitä on syljetty ja pilkattu, mutta nyt te saatte omassa maassanne kaksinkertaisen perinnön ja teillä on oleva ikuinen ilo.
Jes 61:7

Tämä viikko oli mahtava! Aluksi olin lannistunut. Näin tilanteemme toivottomana ja ensimmäistä kertaa odotukseni aikana mietin luovuttaista. Päätin rukoilla vielä ainakin kerran ja pyytää Jumalalta kestävyyttä, rakkautta, kärsivällisyyttä ja merkkiä siitä, pitäisikö minun odottaa vai mennä eteenpäin. Viime viikolla oli ystävänpäivä minun maassani ja lähetin vaimolleni kukkia niin kuin yleensä. Enkä odottanut kiitosta tai mitään muutakaan, niin kuin yleensä. Mutta Jumala! Vaimoni kiitti ja sanoi, ettei ole minun vertaistani, ja sen lisäksi hän vielä pyysi minua ulos! Hän tuntui täysin erilaiselta ihmiseltä, siltä johon rakastuin ja jonka kanssa menin naimisiin vuosia sitten. Ongelmat eivät ole haihtuneet, mutta näen nyt selkeämmin, että Jumala tekee työtään ja Hän rakastaa meitä kaikkia. SEISKÄÄ LUJINA! Ylistys Herralle.
Brasilia

Ylistys Herralle! Jumala on niin hyvä. Jumala siirtää vuoria tuhlaaja-aviomieheni kovettuneessa sydämessä. Monien kuukausien ajan aviomieheni ei suostunut puhumaan minulle. Mutta Jumala! Muutama päivä sitten hän suostui viemään minut lentokentälle. Hän sai puhuttua minulle ja kertoi siitä, miten oli ostanut uuden auton.
Minnesota, USA

Eräs ystäväni lähti vähän aikaa sitten vaimonsa ja lapsensa luota. Se oli katkeraa. Hän tuli silloin tällöin käymään uuden tyttöystävänsä kanssa ja kyseli neuvoa. Annoin hänelle esitteen RMM:stä ja elokuvan Fireproof (minun rajoittunut evankeliointikapasiteettini). Viime viikolla hän ilmoitti, että on palaamassa takaisin yhteen vaimonsa kanssa ja kasvattaa heidän lastaan yhdessä! Hän katsoi elokuva ja kävi RMM:n sivuilla… “Muutti hänen elämänsä” hän sanoi. Hyvä, Jumala!
Illinois, USA

Katso: minä luon uutta. Nyt se puhkeaa esiin — ettekö huomaa? Minä teen tien autiomaahan ja joet kuivuuden keskelle.
Jes 43:19

Aviomieheni lähti toisen naisen kanssa. Olen rukoillut, paastonnut ja odottanut. Tänään hän mursi minut sanoillaan ja minä itkin ja minuun sattui niin paljon. Ajoin autoa ja näin Covenant Transport (Liitto Kuljetus) -rekan ajavan aivan edestäni ja minulle tuli hiljainen ja rauhallinen olo. En ole ikinä ennen nähnyt sellaista rekkaa ja olen pyytänyt Jumalaa lähettämään minulle merkin, koska olen väsynyt, uupunut ja tuntuu häviöltä. Seison edelleen ja luotan Jumalaan! LIITTOA ei voi rikkoa; Jumalan lupauksia ei voi rikkoa. SEISOTKO SINÄ JUMALAN LUPAUKSISSA?
Kalifornia, USA

Tämä julkaisu tulee todella myöhässä. Olemme aviomieheni kanssa olleet uudelleen naimisissa nyt muutaman kuukauden. Olimme eronneen jonkun aikaa ja asumuserossa vielä pidempään. Sinä aikana aviomieheni vaihtoi kotia, kaupunkia ja muutti jopa maan toiselle puolelle. Kaikkivaltias Herra kuitenkin toi hänet takaisin salamannopeasti. Herra ei vain eheyttänyt avioliittoani, Hän eheytti myös aviomieheni uskon. Hän ei jää pois kirkosta ja rukoilemme kotona joka päivä. Tämä ihme on vain Herran tekosia!
Kalifornia, USA

Sinun sijassasi minä vetoaisin Jumalaan ja esittäisin asiani hänelle, hänelle, joka tekee suuria tekoja, meille tutkimattomia, tekee lukemattomia ihmetekoja.
Job 5:8-9

Siunauksin,
Charlyne Steinkamp
Rejoice Marriage Ministries

Katso uuusimmat julkaisut TÄÄLTÄ.