Lounastauon todistukset 7.6.2019

8.6.2019

Lounastauon todistukset 7.6.2019

Suomennettu hartaudesta: Lunchbreak testimonies (Charlyne Cares Devotion 7.6.2019)

Ylistän Herraa siitä, että voimme lähettää ylimääräisen bonuskierroksen todistuksia ihmisiltä ympäri maailmaa. Kunnia Jumalalle! Tiedän, etteivät avioliitto-ongelmat, asumusero, avioero, tai puolison naimisiinmeno jonkun toisen kanssa väliaikaisesti ole helppoja asioita. Mutta Jumala koskettaa sydämiä ja elämiä ympäri maailmaa!

Pysy lujana uskossa vaeltaen, uskoen ja luottaen Herran mahtavaan voimaan. Jumala on uskollinen lupauksilleen. Jumala on sovinnonteon Jumala!

– Charlyne

Sillä te olette Herralle, Jumalallenne, pyhitetty kansa. Maailman kaikkien kansojen joukosta Herra valitsi teidät omaksi kansakseen.
5 Moos 14:2

Aviomieheni jätti kotimme yhtenä iltapäivänä eikä koskaan palannut. Hänellä oli niin paljon vihaa ja suuttumusta minua kohtaan. Anelin häntä tulemaan takaisin, mutta hänen sydämensä oli kovettunut. En ollut silloin uskossa, enkä tiennyt mitä tehdä. Aloin käymään kirkossa, otin Kristuksen vastaan ja löysin netistä Rejoice Marriage Ministries:n, joka johti minut seisomaan avioliittoni puolesta. Mieheni oli poissa hyvän aikaa, eikä kulunut yhtäkään päivää, ettenkö olisi rukoillut hänen puolestaan. Kun näin häntä, hän sanoi, että minun pitäisi päästä eroon turhasta toivostani, ja ettei hän enää ikinä olisi kanssani. Satutti kuulla se, mutta tiesin, että Jumala eheyttäisi avioliittomme, vaikka se näytti mahdottomalta. Koko sen ajan kun mieheni oli poissa, Jumala alkoi hitaasti tuomaan häntä meidän lähellemme. Odottamattoman perhematkan aikana sain tietää hänen monista suhteistaan ja silloin Jumala alkoi muuttamaan hänen sydäntään. Kerron tämän kaiken, koska haluan rohkaista teitä, ettette ikinä luovuta, sanoipa tai tekipä puolisosi mitä tahansa. Aviomieheni on nyt seminaarissa, ehdossa kappalaiseksi ja saimme kaksi poikaa lisää perheeseemme. Kiitos Jumalalle!
Arizona, USA

Mutta kaikki tämä antaa vain aavistuksen hänen mahdistaan, me kuulemme hänestä vain hiljaisen kuiskauksen. Kuka voisi tajuta hänen koko mahtinsa pauhun?
Job 26:14

Haluan kiittää Jumalaa kaikesta siitä, mitä Hän on tehnyt ja tekee elämässäni, perheessäni ja avioliitossani. Aviomieheni oli kaukana pitkän aikaa. Hän menin naimisiin toisen naisen kanssa, mutta Jumalalle kiitos, he ovat nyt erillään. Jumala on ihmeellinen. Olen etsinyt Hänen Sanansa kuulemista ja Hän on vastannut rukouksiini. Aviomieheni lähestyy nyt lapsiamme ja puhuu jo minulle. Jumala parantaa hänen sydäntään ja ottaa pois vihan ja välinpitämättömyyden. Hän eheyttää perhettäni ja avioliittoani. Kiitän Jumalaa RMM:stä, joka on opettanut minua taistelemaan oikealla tavalla ja opettanut minua rakastamaan puolisoani pyyteettömästi. Olen rukoillut raamatunkohtia aviomieheni ja sen toisen naisen nimellä. Jumala kuulee minua ja Hänen Sanansa on elävä ja tehokas. “Oi Herra, Jumalani! Suurella voimallasi ja väkevällä kädelläsi sinä olet luonut taivaan ja maan. Mikään ei ole sinulle mahdotonta!” Jer 32:17
Brasilia

Näin aviomiestäni eilen! Kävimme kahvilla, juttelimme ja nauroimme. Kun saimme kahvit juotua, aviomieheni sanoi “Tämä oli kivaa.” Hän sanoi, että kulki asuntoni ohi viime viikolla, mutta en ollut kotona. Hän aikoo tulla käymään sunnuntaina kirkon jälkeen. Ylistys Herralle!
Florida, USA

Ylistys Herralle! Jumala on hyvä ja uskollinen. Kerroin todistukseni useampi kuukausi sitten siitä, miten aviomieheni oli mukana kolmannen lapsemme syntymässä, vaikka olemme olleet erillään vuosia. Uuden vuoden jälkeen hänen piti muuttaa minun luokseni, koska toinen nainen jätti hänelle velan, jota hän ei voinut maksaa. Meillä meni hienosti, kunnes yhtäkkiä hänen täytyi muuttaa monen tunnin päähän hoitamaan kuolevaa isoisäänsä. Kieltäydyin ajattelemasta siitä negatiivisesti. Lapset ja minä menimme viettämään pääsiäistä hänen kanssaan, ja vaikka viikonlopun suunnitelmat eivät menneet minun suunnitelmieni mukaan, ne päättyivät Jumalan suunnitelmaan. Aviomieheni sanoi, että hän rakastaa minua! Kysyin häneltä, tarkoittaako se, että me tekisimme töitä avioliittomme eteen, mutta hän sanoi ettei tiedä vieläkään. Eilen illalla tulin taas viettämään viikonloppua hänen kanssaan ja sain tietää, että hän on kertonut kaikille, että me olemme taas yhdessä! Jumalalle kunnia! Pitäkää kiinni! Rukoilen puolestanne.
Kentucky, USA

Kun olin lukenut todistuksia Covenant Transport (Liitto Kuljetus) -rekoista ja odottavasta puolisosta, joka rukoili kirahvia, rukoilin myös itselleni varmistusta, että minun pitäisi todella kuulla, että Jumala kehottaa minua odottamaan. Että Hän edelleen tekee töitä avioliittoni puolesta. Rukoilin “Jumala, en aio testata Sinua, mutta pyydän, lähetä minulle merkki, että Sinä teet töitä edelleen…. kuumailmapallo.” Ei hajuakaan, miksi ajattelin sitä merkiksi. Kaksi päivää myöhemmin minun piti tehdä töitä toisessa kaupungissa päivän ajan. Kun juna saapui asemalle, katsoin ylös kaupungin horisonttiin. Taivas oli sininen ja pilvetön ja siellä oli punainen kuumailmapallo! Sinä iltana tyttäreni koulun nettisivulla, minun uutisvirrassani ja Facebookissa oli kolme kuvaa kuumailmapalloista! Mikään muu ei ole muuttunut, mutta uskon, että olen kuullut Jumalan vahvistuksen sille, että Hän todellakin hoitaa hommat ja minun pitäisi jatkaa. Me palvelemme hyvää Isää, joka antaa meille mitä tarvitsemme ja mitä pyydämme Jeesuksen nimessä. Monia jakeita löytyy siitä, miten Jumala käyttää merkkejä. Jer 31:20-22 on hyvä.
Yhdistynyt Kuningaskunta

Pystytä merkkikiviä, aseta tienviittoja, jotta tietäisit, mistä tie kulkee. Paina mieleesi tie, se polku, jota olet kulkenut. Palaa kotiin, neitsyt Israel, palaa takaisin näihin kaupunkeihisi! Kuinka kauan vielä kääntyilet edestakaisin, sinä päättämätön tyttö? Nyt Herra luo täällä aivan uutta: “Nainen miestä piirittää.”
Jer 31:21-22

Aviomieheni kävi tänään kirkossa! Sen jälkeen kun muutimme erilleen viime vuonna, hän ei ole halunnut käydä kirkossa. Kun aloimme käymään neuvonnassa, hän ei edes halunnut rukousta. Olen rukoillut, että hän tulisi takaisin Jumalan luokse ja tänään hän sanoi käyneensä kirkossa ja oli niin iloinen. Kiitos, Jumala, että vastaat rukoukseen! Tiedän, että kun hän lähestyy Jumalaa ja me molemmat tottelemme Pyhää Henkeä, niin avioliittomme on sata kertaa parempi kuin aikaisemmin. Jatka rukoilua puolisosi puolesta, vaikka näyttää siltä, ettei mitään tapahdu. Kiitän Jumalaa tässä yhteisössä olevia ihmisiä, jotka rohkaisevat minua jatkamaan odottamista eikä lankeamaan vihollisen valheisiin avioliitostamme. Kiitos, Jeesus!
Englanti

Haluan vain sanoa ison kiitoksen kaikkivaltiaalle Jumalalle ja pelastajallemme Jeesukselle Kristukselle siitä ihmeestä, joka tapahtui viime viikolla. Vaimoni, joka on asunut erillään useamman vuoden ja joka sanoi, ettei enää ikinä astuisi jalallaan kotiimme, teki juuri niin, kun hän tuli tapaamaan lapsiamme tähän kaupunkiin, jossa asumme. Halusin myös kiittää Jumalaa koko vierailusta ja siitä, miten se sujui. Ennen vaimoni tuloa, Jumala lähetti minulle sanan siskoni kautta videossa, jonka hän lähetti minulle. Siinä oli raamatunkohta Sakarja 2:5. Luin sen loppuun asti (jakeeseen 13) ja tajusin, että Jumala puhuu minulle avioliitostani. Jae 7 iski minuun, niin kuin Jumala sanoisi vaimolleni, että hänen tulisi paeta Babylonista ja palata kotiin. Olen hiljaa Herran edessä, sillä Hän astuu esiin pyhästä asunnostaan.
Nigeria

Minä olen tulimuuri sen ympärillä — sanoo Herra — ja asun sen keskellä täydessä kirkkaudessani.
Sak 2:5

Usean vuoden asumuseron jälkeen, kotona asuva tuhlaaja, erillään asuminen, sanoja avioerosta ja minun piti mennä eteenpäin. Aviomieheni soitti kuluneella viikolla ja sanoi, että hänellä on ikävä minua, että olisin aina hänen ja hän kysyi, voisiko tulla kotiin. Sanoin, että tottakai voit. Hän oli ihmeissään. “Tuosta noin vain?” “Joo, siitä vain, tule kotiin.” Hän tuli ja se oli niin ihanaa. Jumala on niin hyvä. Tämä on ollut ihmeellinen mutta todella haastava kokemus. Olen oppinut turvautumaan Jumalaan kaikessa; raha-asioissta, ystävät jättivät, perhe kyseenalaistaa tekoni… mutta Jumala! Jumala antoi minulle rauhan, rakkauden ja ilon elämäni vaikeimpana aikana ja nosti minut olosuhteiden yläpuolelle. Rukoilen, että Jumala opastaa minua, aviomiestäni ja perhettäni seuraavien askeleiden ajan.
Kalifornia, USA

Silloin Job sanoi Herralle: — Nyt minä ymmärrän, että kaikki on sinun vallassasi eikä mikään suunnitelmasi ole mahdoton sinun toteuttaa.
Job 42:1-2

Siunauksin,
Charlyne Steinkamp
Rejoice Marriage Ministries

Katso uuusimmat julkaisut TÄÄLTÄ.