Lounastauon todistukset 17.5.2018

19.5.2018

Lounastauon todistukset 17.5.2018

Suomennettu hartaudesta:
Lunchbreak testimonies
Charlyne Cares Devotion 17.5.2018 

Ei ole, Jesurun, ketään sinun Jumalasi kaltaista! Yli taivaan hän ratsastaa avuksesi, saapuu pilvien päällä suuressa voimassaan. Sinun turvasi on ikiaikojen Jumala, sinua kantavat ikuiset käsivarret.
5 Moos 33:26-27a

Herra on aina  uskollinen, ylistys Herralle. Muistan, että viimeisin todistukseni oli joulukuulta, kun kiitin Herraa siitä, että aviomieheni pyysi minua kanssaan äitinsä luokse. Jumala on ihmeellinen, koska ennen joulua aviomieheni kutsui minut hänen luokseen. Vuoden alussa hän sanoi minua vaimokseen. Seuraavana aamuna hän hertätti minut ja istutti minut alas ja halusi puhua. Hän pyysi anteeksi, ja pyysi antamaan meille mahdollisuuden selvittää asiat. Olemme olleet yhdessä nyt useamman kuukauden. Annan kaiken kunnian mahtavalle, elävälle Jumalalle. Ei ole ollut helppoa, ja haluaisin kiitää RMM:ä sekä kaikkia ihmisiä, jotka jakoivat todistuksiaan ja hartauksiaan. Sanoilla “Jumala ei tuhlaa kipuasi” pysy kiinni Hänessä, pysy kiinni Hänen lupauksissaan. Älä pelkää, Hän on kanssamme. Jatketaan rukoilemista toistemme puolesta. Matka ei lopu eheytymiseen, se jatkuu.
Etelä-Afrikka

Älä pelkää, minä olen sinun kanssasi! Älä arkana pälyile ympärillesi — minä olen sinun Jumalasi. Minä vahvistan sinua, minä autan sinua, minä tuen sinua vakaalla, lujalla kädelläni.
Jes 41:10

Kiitän Jumalaa, kun Hän siunasi minua taloudellisesti! Se oli ihme Jumalalta! Odottaessani puolisoni paluuta erämaasta, minulla on ollut välillä taloudellisia vaikeuksia. Muta kiitän Jumalaa, sillä minä ja lapseni emme ole ikinä joutuneet olemaan ilman valoja tai ruokaa. Luulen, että olen oppimassa, miten puhua jotakin ja katsoa sen tapahtuvan, ja vain uskoa, mitä pyydänkään Jeesuksen nimessä! Jumala teki sen! Minä odotan!
Etelä-Carolina, USA

Minun Jumalani on Kristuksen Jeesuksen tähden antava teille taivaallisen kunniansa rikkaudesta kaiken, mitä tarvitsette.
Fil 4:19

Paavali sanoo, että enää en elä minä, vaan Kristus elää minussa. Vaikka hengellinen matkani on vielä työn alla, haluan kiittää Jumalaa siitä, etten ole enää samassa tilanteessa kuin vuosia sitten. Olen kestänyt niin paljon aviomieheltäni, mutta olen edelleen pystyssä ja siinä toivossa, että Jumala tietää suunnielmansa hänelle, minulle, avioliitollemme ja perheellemme. Hämmästelen sitä rauhaa, jonka Hän on antanut minulle jopa niinä päivinä, kun tuntui etten enää jaksa. Olen nöyrä, kun näen Hänen muuttavan ja uudistavan minua pois katkeruudesta kohti parempaa. Opettelen luottamaan Häneen enemmän joka päivä.
Etelä-Afrikka

Odotukseni alkoi monta kuukautta sitten. Tie on ollut todella möykkyinen välillä. Vaimoni tapailee toista miestä. Voin sanoa, etten ole iloinen siitä, mutta se ei ole minun hallittavissani. Moni ihminen on kertonut minulle, että hän tulee kotiin. Seison siis heidän profetaalisissa sanoissaan. Fil 4:11-12 – Olen oppinut olemaan tyytyväinen missä tahansa olosuhteissa. Tiedän, miten tulla toimeen nöyrin tavoin kaikenlaisissa olosuhteissa. En ole aina ollut kärsivällinen, mutta sen Herra on antanut minulle. Ylistän Häntä siitä. Se lohduttaa minua, kun tiedän, että Hänellä on kaikki hallussaan. Kun alan tuntea oloni alakuloiseksi ja lannistuneeksi, minulla on raamatunkohtia muistilapuilla, joita luen. Pane uskosi Herraan, älä ihmisiin. Kääntykää Herran puoleen, älkää poispäin hänestä, niin kaikki järjestyy. En tiedä, milloin vaimoni tulee kotiin. Luotan vain, että hän tulee Herran aikataululla. Rukoilen teidän kaikkien puolesta. Teidän veljenne Kristuksessa.
Minnesota, USA

Tällä en tarkoita sitä, että kärsin puutetta, koska olen oppinut tulemaan toimeen sillä, mitä minulla on. Tunnen köyhyyden ja hyvinvoinnin, olen tottunut kaikkeen ja kaikenlaiseen, syömään itseni kylläiseksi ja näkemään nälkää, elämään runsaudessa ja puutteessa.
Fil 4:11-12

Olen odottanut, että puolisoni tulisi kotiin kirjoittamaan tätä, mutta minusta tuntuu siltä, että Jumala haluaa minun nyt kirjoittavan. Olen ollut naimisissa monta, monta vuota. Useampi vuosi sitten aviomieheni muutti pois. Olin hajalla. Olin niin riippuvainen aviomiehestäni, että pystyin hädin tuskin selviytymään. Minut pelastettiin, mutta oliko siinä kaikki? Sitten Jumala tuli väliin! Olin jättänyt hakemuksen omaisuuden jakamisesta. Rukoilin avioeropaperieden puolesta. Ne katosivat. Jumala puhui näyssä “minkä Jumala on yhdistänyt, sitä älköön ihminen erottako.” Aloitin college-opinnot. Kun valmistuin, Jumala antoi minulle työpaikan. Kun olin odottanut vuoden, löysin Rejoice Ministries:n. Jumala on muuttanut elämäni parempaan. Olen nyt riippuvainen Jumalasta. Olen riippuvainen Raamatusta. Rukouksen kautta minusta on tulossa se nainen, jonka Jumala haluaa minun olevan. Pidän itsestäni enemmän ja niin myös muutkin. Epäilen joskus, mutta uskon, että Jumalan kanssa mikään ei ole mahdotonta. Katso, mitä Hän on jo tehnyt. Uskon, että Hänen ajallaan aviomieheni tulee kotiin.
Kalifornia, USA

Joo, se toinen mies on yhä kuvioissa, emmekä pidä yhteyttä vaimoni kanssa, mutta silti tapahtuu paljon asioita, joista voin ylistää Jeesusta. Nyt on kulunut useampi vuosi kotona asuvan tuhlaajapuolisoni kanssa. Asumme saman katon alla lastemme kanssa ja teemme kaikki perheeseen liittyvät asiat yhdessä. Lapseni ovat aktiivisia seurakunnassa ja he tulevat aina mukaan vuorille rukousretkillemme. Sen jälkeen olen ollut lähetysmatkoilla tekemässä sitä, mihin Jumala on minua kutsunut. Olen oppinut pitämään suuni kiinni (zip your lips), enkä kysele. Ovi kotiimme on täysin avoinna. Päästä irti ja luota Herraan. Meillä on oikeusjuttu kesken, jota puolisoni ei ollenkaan halua saattaa päätökseen. En kysele häneltä, milloin hän aikoo hylätä jutun, luotan vain ja odotan Jumalan ajoitusta, että Hän vie nämä asiat päätökseen.
Kalifornia, USA

Haluan antaa kunnian Jumalalle Hänen hyvyydestään ja uskollisuudestaan. Hän piti lupauksensa minulle, että jokainen ase, joka taotaan minua vastaan, on tehoton. Sain avioeropaperit viime vuonna näihin aikoihin ja samaan aikaan tänä vuonna rakas puolisoni meni paikalliselle oikeustalolle ja seisoi tuomioistuimen, tuomarin ja papin edessä ja pyysi avioeron hylkäämistä, koska Jumala eheytti avioliittomme! En edes tiennyt siitä ennen kuin muutama päivä myöhemmin, kun todistimme eräälle pariskunnalle pariskuntien raamattuopetuksessa seurakunnassamme. Sain myös tietää, että myös joku muukin oli siellä oikeustalolla, kun puolisoni oli siellä viemässä avioeroa eteenpäin. Puolisoni sai puhuttua heille ja kerrottua Jumalan sanaa ja totuutta. Jeesus välittää yksityiskohdista koko odottamisen/eheytymisen matkalla. Hän on niin uskollinen ja niin hyvä. Hän jatkaa työtään, Hänelle kaikki kunnia!
Kalifornia, USA

Ja niin jokainen ase, joka taotaan sinua vastaan, on tehoton. Jokaisen kielen, joka käy sinua syyttämään, sinä osoitat valehtelijaksi. Tämä on Herran palvelijoiden perintöosa. Minä annan heille siihen oikeuden, sanoo Herra.
Jes 54:17

Siunauksin,
Charlyne Steinkamp
Rejoice Marriage Ministries 

 

Kaikki raamatunkohdat ovat vuoden 1992 käännöksestä, ellei toisin mainittu.