Lauantain todistukset 26.10.2019

26.10.2019

Lauantain todistukset 26.10.2019

Suomennettu hartaudesta: Saturday testimonies (Charlyne Cares Devotion 26.10.2019)

Alla on muutama ote niistä todistuksista, joita olemme saaneet kuluneen viikon aikana. Jokainen todistus on jaettu tänne kirjoittajan suostumuksella. Todistusten tehtävänä ei ole kertoa sinulle, miten toimia omassa elämässäsi, vaan ne kertovat siitä, miten Jumala toimii, kun ihmiset rukoilevat! Onko sinulla todistus jaettavana rohkaisuksi toisille?
Jaa oma todistuksesi RMM:n sivuilla englanniksi tai kirjoita rukousseinälle suomeksi.

Silloin minä kokoan teidät ja tuon teidät takaisin. Minä nostan teidät kunniaan kaikkien kansojen keskuudessa. Minä käännän teidän kohtalonne, te saatte nähdä sen omin silmin, sanoo Herra.
Sef 3:20

Haluan kiittää Jumalaa ja ylistää Häntä! Jumalamme on ihmeellinen Isä! Niille, jotka rukoilevat avioliittonsa puolesta: haluan, ettette luovuta. Jos Jumala on luvannut, että hän tuo heidät takaisin; Hän hoitaa sen, Hän tekee niin! Jumala puhui minulle yhtenä yönä klo 4:30 ja kehotti minua rukoilemaan avioliittoni puolesta ja niin tein. Hän tuli minun luokseni äänessä ja sanoi, että Hän toisi aviomieheni kotiin ja niin Hän teki! Jumala on tehnyt ihmeitä elämässäni monin tavoin ja olen niin kiitollinen. Olemme taas saman katon alla yhdessä lastemme kanssa ja teemme töitä perheneuvojamme kanssa ja käymme seurakunnassa. Älä luovuta; anna se Herralle ja anna Hänen johtaa sinua. Puhu Jumalallemme päivittäin, lue Raamattua, pidä päiväkirjaa ja rukoile. Hän puhuu ja pitää lupauksensa.
Mississippi, USA

Ovathan Jumalan lupaukset, niin monta kuin niitä on, saaneet hänessä vahvistuksen. Siksi mekin vastaamme hänen kauttaan: “Aamen”, Jumalan kunniaksi.
2 Kor 1:20

Useampi vuosi sitten avioliittoni oli suurissa vaikeuksissa. Aviomieheni ei ollut uskossa ja hän oli enemmän kiinnostunut juhlimisesta kuin aviomiehenä olemisesta. Taistelin kovasti pelastaakseni avioliittomme, mutta mikään mitä tein, ei toiminut. Erosimme. Pitkän aikaa rukoilin orjantappuramuuria aviomieheni ylle. Ja aina kun näin samanlaisen valkoisen rekan, jota hänkin ajaa, rukoilin taas yhden rukouksen hänen puolestaan. Sitten yhtenä päivänä näin valkoisen rekan ja minä vain raivostuin! Minä vain rukoilen mieheni puolesta, kun hän on muuttamassa yhteen toisen naisen kanssa. Vihastuin Jumalalle! Näytti siltä, ettei Jumala välittänyt. Enpä osannut aavistaa, että Jumala kuuli jokikisen rukoukseni. Muutama viikko sitten, sen jälkeen kun oli kulunut useampi vuosi ilman mitään kontaktia, aviomieheni lähetti minulle viestin. Hän sanoi, että rakastaa minua ja että oli tehnyt suuren virheen; että hän haluaa olla taas naimisissa. Ja parasta kaikessa: hän sanoi, että haluaa käydä seurakunnassa ja oppia tuntemaan Jeesuksen. Vau!
Florida, USA

Minä annan heille uuden sydämen ja heidän sisimpäänsä uuden hengen, minä otan heidän rinnastaan kivisydämen pois ja annan tilalle elävän sydämen. Niin he seuraavat minun säädöksiäni, he ottavat varteen minun käskyni ja elävät niiden mukaan. He ovat minun kansani, ja minä olen heidän Jumalansa.
Hes 11:19-20

Aviomieheni oli tarkoitus hakea lapset ja he aikoivat viettää viikonloppua sen toisen naisen kanssa. Se olisi ollut ensimmäinen kerta, kun lapset olisivat viettäneet yön sen naisen kanssa. Olin juuri kuunnellut Charlynen podcastin “Dealing with the other woman” (mitä tehdä sen toisen naisen kanssa) ja jutun reistailevasta autotallin ovesta, joka iski toisen naisen autoon ja esti häntä lähtemästä viettämään aikaa Bobin ja lasten kanssa. No, 7-vuotias tyttäremme ei oikeasti halunnut lähteä ja oli niin huolissaan, että rukoili Jumalaa koko viikon, ettei heidän tarvitsisi lähteä. Tänä iltana hänen isänsä tuli käymään pakkamaan laukkuja ja tyttäremme sanoi hänelle, ettei hän halunnut lähteä. Mieheni sanoi melkein heti ok, emme lähde! Hän yleensä inttää lasten kanssa, että heidän pitää tehdä, mitä hän haluaa, kun he ovat hänen kanssaan. Ei kuitenkaan tällä kertaa. Minun ei edes tarvinnut sanoa mitään. Jumala vastasi tyttäremme rukouksiin, kiitos Jumalalle. Tytär sanoi, että hänkin muisti sanoa Jumalalle kiitos, kun tämä oli kuullut häntä!
Irlanti

Matka on ollut pitkä ja vaikka olen ollut välillä uupunut ja antanut epäilyksille, lannistumiselle, harhautuksille ja epätoivolle vallan, Jumala on silti uskollinen. Avioeromme jälkeen me molemmat ryntäsimme äkkiä uusiin avioliittoihin, jotka hajosivat aivan yhtä nopeasti. Sen prosessin aikana Jumala puhui minulle avioliiton eheytymisen lupauksesta. Tämä on ollut matka Jumalan sydämen löytämiseen ja kasvamista Hänen rakastavassa hyvyydessään ja uskollisuudessaan. Muutama viikko sitten pyysin Jumalalta selkeyttä ja varmistusta siitä, mitä Hän tarkoitti, kun Hän lupasi eheyttää avioliittoni. Myöhemmin sinä päivänä sain viestin aviomieheni äidiltä (hän ei ikinä viestittele minulle). Hän lähetti minulle kappaleen “Strike the ground”. Sinä iltana ajoin mieheni luokse ja hän kertoi, että yrittää “tulla terveeksi” ja Jumala on kehottanut häntä “odottamaan aloillaan”. Rukoilen hänen puolestaan ja kaikkien tuhlaajapuolisoiden puolesta, että he palaisivat kotiin.
Kalifornia, USA

Näin sanoo Herra: — Lakkaa itkemästä, kuivaa kyyneleet silmistäsi! Saat palkan vaivannäöstäsi: lapsesi palaavat kotiin vihollismaasta, sanoo Herra. Sinulla on tulevaisuuden toivo: lapsesi palaavat asuinsijoilleen, sanoo Herra. Jer 31:16-17 Tämä jae oli lupaus, jonka Herra antoi minulle useamman kerran, silloin kun muutimme erilleen puolisoni kanssa, mikä lopulta johti avioeron hakemiseen. Meillä ei ollut silloin lapsia, mutta Herra oli kuitenkin uskollinen ja eheytti avioliittomme. Avioerohakemus myös mitätöitiin myöhemmin. Kun puolisoni tuli kotiin, hän sanoi aluksi, ettei halunnut lapsia. Jumala kuitenkin muutti hänen sydämensä useampi kuukausi kotiinpaluun jälkeen. Juuri nyt minä hoidan meidän tervettä ja onnellista 8-viikkoista lasta kirjoittaessani tätä, kiitos Jumalalle!
Kalifornia, USA

Aviomieheni viestitteli ja halusi puhua avioerokäsittelyiden aloittamisesta. Pyysin Pyhää Henkeä antamaan minulle oikeat sanat, jotka puhuisivat mieheni sydämeen. Aloitin viestin kutsumalla häntä aviomiehekseni, mikä on viimeisinä kuukausina ärsyttänyt häntä. Sanoin, että rakastan häntä ja että jatkan hänen arvostamistaan ja kunnioittamistaan, ja että uskon avioliittoomme. Hän tietää, että seison avioliittomme puolesta Jumalan kanssa. Sanoin hänelle, että rukoilen joka päivä hänen puolestaan ja pyydän Herraa suojelemaan häntä, ohjaamaan häntä, siunaamaan häntä ja tuomaan todellista iloa ja rauhaa hänen sydämeensä. Pyysin häntä antamaan minulle aikaa jatkaakseni rukoilua eheytymisen puolesta. Pyysin, että kun hän näkee minua, niin hän rukoilisi, että Herra parantaisi sydämeni. Mieheni vastasi ystävällisesti ja toivoi, että minulla on kaikki hyvin. Ylistys Herralle! Tapahtukoon hänen tahtonsa meissä!
Texas, USA

Olemme olleet asumuserossa useamman vuoden ja aviomieheni haki avioeroa. Viime aikoihin asti se ei ole edennyt mihinkään. Uskon, että se oli Jumalan ansiota! Rukoilin paljon ja luin Raamattuani päivittäin. Olen usein palannut raamatunkohtaan Sananlaskut 19:21. Yksinkertainen ja osuu ytimeen “Ihminen kaavailee monenlaista, mutta kaikki käy Herran tahdon mukaan.” Alusta alkaen olen tuntenut, miten Jumala on estänyt minua uskomasta, että kaikki todella olisi ohi. Ymmärrän nyt avioliiton liiton ja että avioero on vain tästä maailmasta oleva paperinpala, eikä mikään Jumalan allekirjoitus! Sen takia se pysyy minun avioliittonani, enkä ikinä lopeta rukoilemista tai odottamista, että tuhlaajani tekisi parannuksen Jumalan puoleen ja tulisi kotiin! Rukoilen aina odottavien puolisoiden ja tuhlaajien puolesta.
Indiana, USA

Tänään minulla on kiitollinen sydän. On kulunut vähän aikaa siitä, kun muutin yhteen aviomieheni (eronneen) kanssa. Mikä koetuksen aika; halusin vain lähteä pois. Mutta Jumala! Rukous ja paasto ovat auttaneet minua kestämään sen kivun, jota hän tuntee/tunsi, kun minä otin hänestä eron vuosia sitten. Olen ollut hiljaa. Hiljaisuudessa voimme kuulla Jumalan ja keskittyä Häneen. Noin klo 5:30 tänä aamuna kuulin yhtäkkiä Jeremia 33:11. Olen niin tottunut kuulemaan Jeremia 29:11, etten liikkunut ennen kuin Jumala sanoi sen uudelleen: Jeremia 33:11, toistuvasti. Jeremia 33 puhuu Jumalan lupauksista vankeuden loppumiseksi. Vaikka asiat näyttävät siltä, ettei toivoa ole, Jumalalla on silti viimeinen sana. Jumala on muistuttanut minua siitä, että “Hän tuo teidät siihen maahan, jonka esi-isänne aikoinaan omistivat” 5 Moos 30:3-13. Jumala on mahtava ja ihmeellinen KAIKISSA suunnitelmissaan. Olen kiitollinen.
Georgia, USA

… ilon ja riemun huuto, sulhasen ja morsiamen ääni. Silloin tuodaan Herran temppeliin kiitosuhreja ja sanotaan: ‘Kiittäkää Herraa Sebaotia, sillä Herra on hyvä ja hänen armonsa kestää iäti!’
Jer 33:11

Siunauksin,
Charlyne Steinkamp
Rejoice Marriage Ministries

Katso uuusimmat julkaisut TÄÄLTÄ.