Kunnia Jumalalle siitä, että Hän on samassa joukkueessa!

28.10.2019

Kunnia Jumalalle siitä, että Hän on samassa joukkueessa!

Suomennettu hartaudesta: Glory to God for being on the same team! (Charlyne Cares Devotion 28.10.2019)

Vierailijan kirjoituksen on kirjoittanut joku odottava puoliso. Alla olevat näkemykset ovat kirjoittajan omia, eivätkä välttämättä kuvasta Rejoice Marriage Ministries:n tai Steinkampien näkemyksiä.

Kun viha kiehui hänen sisällään ja pahat sanat alkoivat syöksyä hänen suustaan, mies pysähtyi ja sanoi itsekseen “Auta minua, Herra, auta minua puhumaan Sinun sanojasi.” Kun mies katsoo toista Herran silmillä ja sydämellä, hän tajuaa: “Me olemme samassa joukkueessa.” Vaimo ei ole minua vastaan, me olemme perhe. Mies pysähtyy ja kävelee toiseen huoneeseen ja tunnistaa todellisen vihollisen… hajottajan, lannistajan, hämmentäjän. Mies siirtää huomionsa pois rakkaastaan ja keskittyy siihen, joka todella oli ongelman aiheuttaja. Sitten hän rukoili Luukas 10:19 Jeesuksen nimessä ja ratkaisi asian lopullisesti.

Kun elämme elämäämme, tilanteita ja ongelmia nousee niiden ihmisten kanssa, joiden kanssa työskentelemme ja joita kohtaamme päivittäin. Meidän tulee tunnistaa, että olemme kaikki samassa joukkueessa. Jos et ole huomannut, meillä on sama valmentaja, johtaja, tai miksi tahansa haluat häntä kutsua, mutta minusta paras on LUOJA, KAIKKIVALTIAS JUMALA! HÄN on RAKKAUS ja rakkaus on ainoa tapa hoitaa kaikki tilanteet ja se tuo myötätuntoa ristiriitaisina aikoina. Siinä on ero. Rakkaus ottaa sanat, joita katuisimme, ja hautaa ne. Sitten näemme, kuka todellinen vastustajamme on ja tuo vastustaja on häviäjän puolella. Hän on jo kukistettu Jeesuksen veren kautta! Hänellä ei ole voimaa, ellemme anna hänelle voimaa, ja hän elää hajottaakseen. Tehdään töitä yhdessä ja rukoillaan, että tunnistamme sen, kun vastustus tulee päälle täydellä voimalla. Se EI ole perheemme, ystävämme tai työkaverimme, VAAN itse Saatana.

Jeesus antoi meille voiman Luuk 10:18-19:

Jeesus sanoi heille: “Minä näin, kuinka Saatana sinkoutui taivaasta kuin salama. Niin, minä olen antanut teille vallan: te voitte polkea käärmeitä ja skorpioneja ja kaikkea vihollisen voimaa, eikä se vahingoita teitä.”
Luuk 10:18-19

Pistä tämä jae muistiin kaksiteräisenä miekkana, jolla voit pysäyttää tuollaiset juonet. Sinulla on voima sisälläsi, jolla voit kukistaa todellisen vihollisen Jeesuksen verellä.

Varas tulee vain varastamaan, tappamaan ja tuhoamaan. Minä olen tullut antamaan elämän, yltäkylläisen elämän.
Joh 10:10

Tämän rukoileminen auttaa sinua, kun tarvitset apua.

Mary
Tennessee, USA
Rejoice Marriage Ministries

Katso uuusimmat julkaisut TÄÄLTÄ.