Lauantain todistukset 25.4.2020

26.4.2020

Lauantain todistukset 25.4.2020

Suomennettu hartaudesta: Saturday testimonies (Charlyne Cares Devotion 25.4.2020)

Alla on muutama ote niistä todistuksista, joita olemme saaneet kuluneen viikon aikana. Jokainen todistus on jaettu tänne kirjoittajan suostumuksella. Todistusten tehtävänä ei ole kertoa sinulle, miten toimia omassa elämässäsi, vaan ne kertovat siitä, miten Jumala toimii, kun ihmiset rukoilevat! Onko sinulla todistus jaettavana rohkaisuksi toisille?
Jaa oma todistuksesi RMM:n sivuilla englanniksi tai kirjoita rukousseinälle suomeksi.

Laulakaa Herralle uusi laulu! Laula Herralle, maa, laulakaa Herralle, maan asukkaat! Laulakaa Herralle, ylistäkää hänen nimeään! Kertokaa päivästä päivään ilosanomaa hänen avustaan.
Ps 96:1-2

Elämäni vaikein koetus alkoi muutama kuukausi sitten. Oman valehteluni ja monen vuoden rikkonaisen luottamuksen takia aviomieheni haki avioeroa ja sanoi jopa, ettei hän halunnut olla lähelläni. Alusta lähtien aloin etsimään Jumalaa ja kääntämään elämääni takaisin Hänen puoleensa. Opin luovuttamaan kaiken Jumalalle ja rukoilemaan ja ylistämään Häntä kaikessa. Aviomieheni huomasi, että minussa oli jotakin erilaista, muttei osannut sanoa, mitä se oli. Olen rukoillut, että Pyhä Henki ohjaisi minua ja että aviomieheni näkisi minut eri silmin. Hän kysyi, voisimmeko jutella. Hän sanoi, että aikoo silti kirjoittaa avioeropaperit, mutta haluaa antaa meille vielä viimeisen mahdollisuuden. Miten mahtavaa Jumalaa palvelemme! Ensin hän ei halunnut olla missään tekemisissä kanssani eikä nähnyt mitään toivoa, mutta nyt hänellä on toivo ja hän haluaa olla kanssani. Jumala on antanut minulle lupauksia pelastuksesta ja avioliiton eheytymisestä.
Ohio, USA

Katso: minä luon uutta. Nyt se puhkeaa esiin — ettekö huomaa? Minä teen tien autiomaahan ja joet kuivuuden keskelle.
Jes 43:19

Olen seisonut avioliittoni puolesta useamman vuoden, tavoitellut Herrani Jeesuksen Kristuksen sydäntä ja luovuttanut avioliittoni täysin Herralle. Aina kun olin lannistunut, Hän osasi aina lohduttaa sydäntäni. Olin varma, että Herrani toisi aviomieheni kotiin, koska tiedän, ettei Hänen Sanansa ikinä tyhjänä palaa. Ja niin Hän teki. Aviomieheni on ollut kotona jonkun aikaa. Haluan rohkaista sinua, että älä ikinä luovuta. Se päivä tulee varmasti, kun Hän tuo rakkaimpasi kotiin. Ei sinun ajoituksellasi vaan Hänen. Jokainen ajanjakso on kaunis matka, koska Jeesus Kristus ei ikinä jätä tai hylkää meitä. Hän vie meidät jopa pimeimpien laaksojen läpi. Hän teki sen minulle ja tekee sen varmasti myös sinulle. Älä ikinä menetä toivoasi ja seiso lujana loppuun asti. Herrallamme on ylösnousemusvoima. Aamen. Saarnaaja 3:1-8.
Singapore

Kaikella on määrähetkensä, aikansa joka asialla taivaan alla.
Saarn 3:1

Annan Jumalalle kaiken kunnian! Aviomieheni haki eroa ja muutti pois useampi kuukausi sitten. Tänä rasittavana koronavirusaikana olemme jakaneet kasvatusvelvollisuuksia ja olleet yhdessä. Päivittäin näin Jumalan vastaavan rukouksiin ja lupauksiin. Tämä tuli kuukausien ahkeran rukoilemisen, uskon ja kärsivällisyyden jälkeen. Aviomieheni sanoi ensin, että hän varmasti haluaa avioeron, mutta sitten hän halusi muuttaa takaisin yhteen, katsoa miten se sujuu, ja suunnitella tulevaisuutta yhdessä. Jumala on aina hyvä, vaikeina aikoina ja hyvinä aikoina. Hän ei ikinä jätä sinua ja täyttää aina lupauksensa. Kaikki monet rukoukset, rakkaus ja Jumalan puhe aviomieheni sydämeen saava avioliittomme takaisin oikeille raiteilleen. Rukoilen, että kaikki jatkaisivat rukoilemista, vaikka lopputulos näyttäisi synkältä. Jumala voi muuttaa sen. Ole sinnikäs ja pysy uskossa.
Tennessee, USA

Monta vuotta sitten avioliittoni romahti, kun sain tietää, että aviomieheni oli uskoton ja toinen nainen oli raskaana. Mieheni ei halunnut sitä toista naista, mutta hän ei tiennyt, miten voisimme korjata avioliittomme, joten hän puhui avioerosta. Löysin RMM:n, kun kysyin Jumalalta, mitä tehdä. Aloin seisomaan avioliittoni puolesta ja sanoin Saatanalle, että hän on VALEHTELIJA ja Jumalan lupaukset ovat TOTTA. Asuimme erillään muutaman vuoden, mutta minä rukoilin, ylistin, paastosin ja palvoin Jeesusta, Pelastajaani, synkän myrskyn läpi. Näin merkkejä, että Jumala teki työtään avioliitossamme, vaikka olimme fyysisesti erillään! Uskoni kasvoi ja tiesin, että joku päivä Kristus eheyttäisi avioliittoni ja lapsettomuuteni (meillä ei ollut omia lapsia siihen aikaan). Muutama vuosi sitten Jumala Kaikkivaltias teki maani jälleen terveeksi ja yhtäkkiä-hetkeni tuli! Aviomieheni kysyi, voisimmeko yrittää vielä kerran. Jumala ei vain parantanut avioliittoani, vaan sen jälkeen saimme myös tytön sekä kaksospojat. Nyt kasvatamme lapsiamme saman katon alla YHDESSÄ! Jeesus on mahtava!
Florida, USA
Kyllä, sinä voit uskoa mahdottomaan! Aseta Herra ensimmäiseksi elämässäsi ja Hän tekee työtään vuoresi toisella puolella! Usko Herran, meidän Jumalamme, voimaan. Hän tekee loput! – Charlyne

Ovathan Jumalan lupaukset, niin monta kuin niitä on, saaneet hänessä vahvistuksen. Siksi mekin vastaamme hänen kauttaan: “Aamen”, Jumalan kunniaksi.
2 Kor 1:20

Monen vuoden asumuseron jälkeen Jumala on eheyttänyt avioliittoni! Kun aviomieheni lähti, huusin avuksi Jumalaa, että jaksaisin jatkaa eteenpäin. Etsin netistä “miten rukoilla puolisoni puolesta” ja RMM tuli ensimmäisenä hakutuloksena. Mikä kultakaivos! En osannut aavistaa, että muutkin seisovat avioliittonsa puolesta ja Charlynen todistus löi minut ällikällä. Tämä matka on ollut traumaattinen, mutta silti kaunista aikaa Herrani kanssa. Avioliittoni oli kuollut ja täysin toivoton, mutta Jumala on AINA suurempi! Jumala opetti minulle jatkuvaa uskoa, Hänen etsimistään siinä, mitä vain Hän voi tehdä, päivittäistä kuolemista ja Kristuksen seuraamista kivusta tai kärsimyksestä huolimatta. Ylistys Jumalalle eheytyneestä perheestäni! …Niin sinä opit tietämään, että minä olen Herra: ne, jotka minua odottavat, eivät joudu häpeään. (Jes 49:23). Luuk 1:45.
Missouri, USA

Autuas sinä, joka uskoit! Herran sinulle antama lupaus on täyttyvä!
Luuk 1:45

Joku sanoi minulle, että Jumala ei muuta ihmisen tahtoa. Tiesin sydämessäni, että se oli valhe, mutta en löytänyt siitä raamatunkohtaa ennen kuin nyt. Huomasin tämän kohdan: Minä annan heille uuden sydämen, niin että he tuntevat minut ja ymmärtävät, että minä olen Herra. He kääntyvät jälleen minun puoleeni, koko sydämestään. He ovat minun kansani, ja minä olen heidän Jumalansa. (Jer 24:7). Kysyin Herralta “Sinäkö muutat ihmisiä?” Sitten Jumala sanoi, että mieti sitä leskeä, joka meni uudestaan ja uudestaan väärämielisen tuomarin luokse. Hän ei aikonut muuttua, mutta koska nainen tavan takaa meni hänen luokseen, hän muuttui. Jumala sanoi, että Hän on parempi kuin tuo väärämielinen tuomari. Jumala voi muuttaa ihmisen sydämen, jos jatkamme rukoilemista emmekä ikinä lakkaa uskomasta, että Hän voi tehdä mahdottoman. Uskon, että asiamme odottaa. Mutta Jumala odottaa ja Hän vaatii myös meitä odottamaan. Olen kärsinyt kipua, mutta se on saanut minut kasvamaan Herrassa enemmän kuin koskaan aikaisemmin ja olen niin kiitollinen. Odotan, että Jumala muuttaa puolisoni sydämen, niin kuin Hän odotti minuakin.
Texas, USA

Olen rukoillut tällä viikolla ja pyytänyt Jumalaa näyttämään minulle, olenko minä se, jonka Hän on tarkoittanut aviomiestäni varten. Olenko minä hänen Jumalan asettama vaimonsa ja onko hän minun Jumalan asettama mieheni. Yhdessä RMM:n hartaustekstissä mainittiin sana “sovinto” yli 10 kertaa. Pyysin myös Jumalaa näyttämään minulle jotakin, jossa on mieheltäni saatu sukunimi. Tyttäreni näki Facebook-sivuni ja sanoi “Tämä on sinun oikea sukunimesi, koska se on isin sukunimi.” Viimeisin rukoukseni on ollut, että Jumala uudistaisi rakkauteni Häntä ja aviomiestäni kohtaan, ja että Hän myös uudistaisi aviomieheni rakkauden hänen perhettänsä kohtaan. Kunnia Herralle, sillä Hän ilmestyy. Asumuseron ja kivun keskellä olen nähnyt Jumalan käden toimivan. Jumalan määräämällä hetkellä Hän tekee sen meille. Olkaa rohkaistuneita, Herra on työssään, koko ajan.
Etelä-Afrikka

Iloiten te saatte lähteä matkaan, ja onnellisesti te pääsette perille. Vuoret ja kukkulat riemuitsevat teidän edessänne, ja kaikki metsän puut taputtavat käsiään. Orjantappuran paikalle nousee sypressi ja piikkipensaan paikalle myrtti. Tämä tapahtuu Herran nimen kunniaksi. (Jes 55:12-13) Jumala puhui minulle näiden jakeiden kautta. Olemme aviomieheni kanssa asuneet erillään nyt jonkun aikaa. Jumala on käyttänyt tätä aikaa, jotta tutustuisin Häneen uudelleen henkilökohtaisella tasolla. Raamatunkohdat eivät ikinä aiemmin ole puhuneet minulle niin kuin nyt. Kun rukoilin avioliittoni eheytymisen puolesta, löysin Pelastajani Jeesuksen. Syntymäpäiväni oli viime viikolla ja aviomieheni lensi tänne viettämään viikonloppua kanssani. Tiedän, että Jumala jatkaa sitä, minkä Hän on aloittanut.
Florida, USA

Siunauksin,
Charlyne Steinkamp
Rejoice Marriage Ministries

Katso uuusimmat julkaisut TÄÄLTÄ.