Lauantain todistukset 22.9.2018

24.9.2018

Lauantain todistukset 22.9.2018

Suomennettu hartaudesta:
Saturday testimonies
Charlyne Cares Devotion 22.9.2018

Iloiten te saatte lähteä matkaan, ja onnellisesti te pääsette perille. Vuoret ja kukkulat riemuitsevat teidän edessänne, ja kaikki metsän puut taputtavat käsiään. Orjantappuran paikalle nousee sypressi ja piikkipensaan paikalle myrtti. Tämä tapahtuu Herran nimen kunniaksi ja on ikuinen merkki, joka ei koskaan katoa.
Jes 55:12-13

Aviomieheni on kotona! Haluan rohkaista olemaan luovuttamatta. Jatka luottamista Jumalaan ja Hän kannattelee sinua. Tilanne mieheni ja minun välillä oli niin paha, etten ajatellut hänen palaavan. Jumala kuitenkin auttoi minua paaston, rukouksen ja RMM:n kautta. Hän kannatteli minua ja Hän voi auttaa myös sinua. Hän vain on sellainen Jumala. Mikä on mahdotonta ihmiselle, ei ole mahdotonta Jumalalle. Mikä näyttää pahalta, Jumala käyttää sitä kunniakseen. Hän on ihmeellinen ja Hän on Jumala, joka ei valehtele. Sinua vastaan taottu ase on tehoton. Saat kyllä läpimurtosi. En ajatellut, että aviomieheni tulisi takaisin, mutta Jumala lähetti hänet takaisin ja avioliittomme on vahvempi ja parempi kuin ennen.
Missouri, USA

Ja niin jokainen ase, joka taotaan sinua vastaan, on tehoton. Jokaisen kielen, joka käy sinua syyttämään, sinä osoitat valehtelijaksi. Tämä on Herran palvelijoiden perintöosa. Minä annan heille siihen oikeuden, sanoo Herra.
Jes 54:17

Minulla oli kysta munuaisessa ja seurasimme muutoksia vuosien ajan. Se on muuttunut, mutta ei kasvanut. Minulla oli oireita ja sanoin urologille, että ne johtuivat kystasta, mutta hän oli erimieltä. Hän sanoi, että kaikki oli normaalia ja että olin liian nuori munuaissyövälle, mutta jokin sisälläni kehotti minua leikkaukseen. Aluksi olin kaksi vuotta kieltäytynyt leikkauksesta, ja nyt urologi ohjasi minut kollegalleen leikkausta varten. Minut leikattiin ja jouduin teho-osastolle kuukausiksi. Tulokset tulivat ja kyseessä oli munuaissyöpä. Kaiken tämän aikana en menettäynt uskoani yhteen ja ainoaan oikeaan Pyhään Isään. Huusin apua rukouksessa koko ajan ja tunsin Hänen läsnäolonsa huoneessani. Olen tänään terve ja ilman syöpää, Jumalalle kiitos. Älä ikinä luovu uskostasi, koska Jumala on aina todella valmiina meitä varten.
Florida, USA

Mieheni lähti kotoa muutama vuosi sitten ja alkoi tulla takaisin kotiin päin tänä vuonna. Tiedän tuskan ja epäuskon. Ymmärrän sen! Tiedä tämä: Jumala on rehellinen, Hänen sanansa pysyy. Jätä puolisosi alttarille. “Tapahtukoon sinun tahtosi” Hyväksy Jumalan päätökset ja pysy ilossa. Pysy rukouksessa ja uskossa. Opin, kuinka olla “nopea kuuntelemaan ja hidas puhumaan”. Aloin jättämään jokaisen tilanteen elämässäni alttarille – raha-asiat, työt, lapset yms. Sain ihmeen toisensa jälkeen. Aloin rukoilemaan aviomieheni pelastuksen puolesta ja että Jumala pitäisi hänestä huolta. Älä käsitä minua väärin, vaadin sitä, mitä lapsilleni ja minulle oli tarkoitettu ja rukoilin sitä. Arvatkaa mitä, ystäväni Kristuksessa? Mieheni on kotona. Hän on seurakunnassa kanssamme ja puolisoni sanoo nyt, miten onnellinen on. Löytäkää ilo ja rauha, joka ylittää kaiken ymmärryksen. Et ole yksin!
New Jersey, USA

Iloitkaa aina Herrassa! Sanon vielä kerran: iloitkaa! Tulkoon teidän lempeytenne kaikkien ihmisten tietoon. Herra on jo lähellä. Älkää olko mistään huolissanne, vaan saattakaa aina se, mitä tarvitsette, rukoillen, anoen ja kiittäen Jumalan tietoon. Silloin Jumalan rauha, joka ylittää kaiken ymmärryksen, varjelee teidän sydämenne ja ajatuksenne, niin että pysytte Kristuksessa Jeesuksessa.
Fil 4:4-7

Vuosia sitten oveen tuli koputus, jonka luulin päättävän avioliittoni, perheeni. Minulla oli niin paljon pelkoa, vihaa, suuttumusta ja hämmennystä, jotka saivat minut pakenemaan ja päättämään avioliittoni. Pidin kiinni anteeksiantamattomuudesta aviomiestäni kohtaan, joka kasvoi raivoksi ja levisi koko perhettäni kohtaan. Vihasin Jumalaa siitä, että Hän oli laittanut minut sellaiseen tilanteeseen. Mutta Jumala ei ikinä luovuttanut. Hän kehotti minua antamaan anteeksi ja Hän antaisi minulle minun syntini anteeksi. Kun avioliittoni päättyi, Jumalan ääni vahvistui. Hän kehotti turvaamaan Häneen koko sydämestäni, eikä nojautumaan oman ymmärrykseni varaan. Missä kuljenkin, pidän hänet mielessäni,
Hän viitoittaa minulle oikean tien. Jumala vei minut polvilleni anelemaan anteeksiantoa, jonka ansiosta annoin anteeksi nuoruuteni rakkaalle aviomiehelleni. Jumala muutti ensin minun sydämeni rakastamaan Häntä ja luottamaan Hänen teihinsä eikä minun. Elin Saatanan tahdossa tarpeeksi pitkään. En enää elä pimeydessä, vaan nyt elän ikuisesti Valossa ja rukoilen, että perheeni olisi täällä kanssani. Jumalan tahto, ei minun. Tämä kaikki on Jumalan kunniaksi.
Washington, USA

Ja kun seisotte rukoilemassa, antakaa anteeksi kaikki mitä teillä on jotakuta vastaan. Silloin myös teidän Isänne, joka on taivaissa, antaa teille rikkomuksenne anteeksi.
Mark 11:25

On kulunut aikaa siitä, kun viimeksi kirjoitin. Lähinnä sen takia, koska jossain vaiheessa tunsin lannistuvani. Jonkun aikaa kaikki sujui hienosti; aviomieheni oli kotona, hän oli huomaavainen, keskittyi meihin ja perheeseen. Aloin varmaan tuntea oloni mukavaksi ja se avasi ikkunan viholliselle palata takaisin vanhoihin juoniin. Mutta Jumala! Vaikka minusta tuntui monta kertaa, että luovuttaisin ja puhuin ohi suuni, kun ei olisi pitänyt, JUMALA HOITAA! Hän on NIIN armollinen. Hän ei siltikään antanut minun luovuttaa. Huusin hänelle vihaisena ja silti hän antoi minulle toivoa, etten luovuttaisi aviomieheni suhteen. Miten voisin luovuttaa mieheni suhteen, kun Jumala ei ole ikinä luovuttanut eikä luovuta meidän suhteen? Tiedän, että Jumala toimii. Tiedän, että Jumala on uskollinen ja tiedän sydämessäni, että teen tämän jotta Hän saisi kaiken ylistyksen ja kunnian. Jumala rakastaa aviomiestänäi liikaa jättääkseen asiat näin kuin ne ovat! Hänen suunnitelmansa ovat suuremmat. Tiedän, että täysi eheytyminen on tulossa. ÄLÄ LUOVUTA!
Kalifornia, USA

Vietimme mieheni kanssa yön aviovuoteessa ensimmäistä kertaa sen jälkeen, kun hän oli lähtenyt kotoamme useampi vuosi sitten! Vaikka olisi kuinka myöhä, hän on aina lähtenyt. Hän ei sanonut jäävänsä – hän vain jäi! Meillä oli ihana päivä, kävelimme kukkuloilla ja sitten synttäripäiväni kunniaksi hän vei minut todella hienoon ravintolaan. Kun olimme syöneet aamupalaa yhdessä, kuljimme ympäri puutarhaa ja juttelimme ja sitten hän meni töihin. Minulla oli täällä myös puhtaat vaatteet hänelle, mikä oli hyvä. Kaikki oli niin luonnollista ja rentoa. Siskoni näki uskoakseni profetaalisen unen, jossa olimme taas yhdessä. Minulla oli myös todella vahva uni hänen kotiinpaluustaan edellisenä yönä. Pysyn lujana kunnes ja sen jälkeen, kun hän on kotona. Jes 49:24-25. Ylistän Jumalaa Hänen hyvyydestään!
Yhdistynyt Kuningaskunta

Voiko joku riistää sankarilta hänen saaliinsa, voiko vanki paeta valtiaan käsistä? Mutta Herra sanoo näin: Nyt otetaan sotasankarilta hänen vankinsa ja valtiaalta riistetään hänen saaliinsa! Minä ahdistan sitä, joka sinua ahdistaa, ja sinun lapsesi minä pelastan.
Jes 49:24-25

Ylistys Jumalalle, Hän liikuttaa vuortani. Tähän aikaan viime vuonna aviomieheni oli työmatkalla ja hän oli sen toisen henkilön kanssa. En tiennyt yhtään, milloin aviomieheni lentäisi takaisin kotiin. Hän ei kertonut minulle, enkä kysynyt. Pikakelaus tähän vuoteen. Mieheni kävi taas työmatkalla ja kävi samalla lastemme ja oman sukunsa luona. Hän kertoi minulle, milloin oli tulossa takaisin ja hän myös kertoi minulle sijaintinsa mantereella ollessaan. Olin niin iloinen. Annan Jumalalle kaiken kunnian. Jumala siirtää vuorta ja olen todella kiitollinen, että hän kommunikoi minun kanssani niin paljon. Luotan Jumalaan, että Hän tekee, mitä vain Hän voi tehdä.
Havaiji, USA

Menimme mieheni kanssa naimisiin useampi vuosi sitten. Vähän aikaa naimisiinmenon jälkeen huomasin, että aviomiehelläni oli uhkapeli-, kokaiini- ja pornoriippuvuus. Olin hajalla. Rukoilin, odotin, yritimme kaikkemme. Jopa seurakunta, jossa kävimme, luovutti hänen suhteensa. Jätin mieheni, koska meillä oli vastasyntynyt vauva ja hän oli käyttänyt kaikki rahamme, mutta sanoin Herralle, että pysyisin naimisissa mieheni kanssa; en ottaisi avioeroa. Odottaisin, että Herra tekisi, mitä vain Hän voi tehdä. Herra vapautti aviomieheni ja paransi avioliittomme. Se ei ollut helppo tie ja meillä on vielä kamppailumme, mutta Jumala on uskollinen ja pystyy tekemään monin verroin enemmän kuin osaamme pyytää tai ajatella. Kiitos, Isä. Ylistys Herralle.
Rhode Island, USA

Jumalalle, joka meissä vaikuttavalla voimallaan kykenee tekemään monin verroin enemmän kuin osaamme pyytää tai edes ajatella.
Ef 3:20

Siunauksin,
Charlyne Steinkamp
Rejoice Marriage Ministries

 

Kaikki raamatunkohdat ovat vuoden 1992 käännöksestä, ellei toisin mainittu.