Lauantain todistukset 18.1.2020

23.1.2020

Lauantain todistukset 18.1.2020

Suomennettu hartaudesta: Saturday testimonies (Charlyne Cares Devotion 18.1.2020)

Alla on muutama ote niistä todistuksista, joita olemme saaneet kuluneen viikon aikana. Jokainen todistus on jaettu tänne kirjoittajan suostumuksella. Todistusten tehtävänä ei ole kertoa sinulle, miten toimia omassa elämässäsi, vaan ne kertovat siitä, miten Jumala toimii, kun ihmiset rukoilevat! Onko sinulla todistus jaettavana rohkaisuksi toisille?
Jaa oma todistuksesi RMM:n sivuilla englanniksi tai kirjoita rukousseinälle suomeksi.

Näin sanoo Herra: — Nyt, Serubbabel, ole luja! Älä lannistu, Joosua, Josadakin poika, ylimmäinen pappi! Ja kaikki maan asukkaat, olkaa lujat! sanoo Herra. Ryhtykää työhön! Minä olen teidän kanssanne, sanoo Herra Sebaot.
Hag 2:4

Jumala on niin hyvä! Muutama päivä sitten olin melkein luovuttamassa. Itkin Herralle, että Hän puhuisi minulle, jos Hän haluaisi minun jatkavan odottamista. Sinä iltana mieheni tuli käymään poikamme luona. Kun he olivat ulkona, tulin surulliseksi ja aloin itkeä. Jumala puhui minulle silloin ja sanoi: “Minä hoidan sen”. Kun poikani tuli kotiin, hän sanoi, että tunsi vahvasti hengen sisällään ja oli kertonut miehelleni, että on väärin, että hän on toisessa suhteessa. Ja että hän oli huolissaan hänestä. Kun hänen isänsä vastasi, ettei hän ole enää yhdessä minun kanssani, poikani sanoi hänelle, että se on silti väärin, koska hän on naimisissa ja niin sanotaan Raamatussa. Mieheni oli mennyt hiljaiseksi, eikä enää katsonut poikaamme. Jumala puhui miehelleni poikamme kautta samalla hetkellä, kun Hän puhui minulle! Kiitos Jeesus! En voi luovuttaa nyt! Aamen!
Texas, USA

Sydämeni on särkynyt. Aviomieheni osti talon toisen naisen kanssa ja nyt lastemme täytyy olla yötä heidän luonaan, kun he käyvät isänsä lona. Uskon avioliittoon, perheen perustukseen. En halua lastemme näkevän tätä. Sydämeni on surullinen, mutta jatkan odottamista ja luotan Jumalaan ja Hänen täydelliseen ajoitukseensa. Se on ollut vaikeaa. Minun täytyy kuitenkin kertoa tästä selittämättömästä RAUHASTA – kodissani, sydämessäni ja kaikessa mitä teen. Kiitos, Jumala, tästä rauhasta. Tiedän, että se olet Sinä!
Kalifornia, USA

Silloin Jumalan rauha, joka ylittää kaiken ymmärryksen, varjelee teidän sydämenne ja ajatuksenne, niin että pysytte Kristuksessa Jeesuksessa.
Fil 4:7

Ylistän Jumalaa tänä aamuna Hänen uskollisuudestaan! Olemme puolisoni kanssa olleet erillään jonkun aikaa, emmekä ole nähneet toisiamme ollenkaan. Olen rukoillut välillemme anteeksiantoa ja avioliittomme eheytymistä. Muutama viikko sitten sain tietää, että hän odottaa vauvaa toisen naisen kanssa. Sain rohkaisua toiselta odottavalta puolisolta aloittaa paastoamisen, ja tiestin, että myös Jumala rohkaisi minua siihen. Kun paastosin, Jumala ohensi väliverhoa ja näytti minulle, että minun pitäisi olla herkempi, kun mieheni viestittelee minulle. En saanut unta ja olin hereillä, kun aviomieheni tekstasi minulle sinä iltana. Hän kysyi, miksi pidän vihkisormustani! Vastasin hänelle ja hän pyysi minua tulemaan juttelemaan. Hyppäsin autooni. Hän otti minut vastaan kotiinsa. Juttelimme monta tuntia ja pidimme toisistamme kiinni lopussa. Hän ei ole sen toisen naisen kanssa ja pyysi minua viestittelemään hänelle enemmän. Hän sanoi, että hänellä on ikävä minua ja antaa minulle anteeksi. Tämä kaikki on Jeesuksesta! Jos et ole ikinä paastonnut niin kuin minä, rohkaisen sinua siihen. Se murtaa muureja!
Ohio, USA

Toisenlaista paastoa minä odotan: että vapautat syyttömät kahleista, irrotat ikeen hihnat ja vapautat sorretut, että murskaat kaikki ikeet.
Jes 58:6

Minäkin haluan kertoa siitä, että on olemassa Jumala, joka kuulee ja vastaa rukouksiin. Yhteydenpitomme oli nollassa puolisoni kanssa, mutta kiitos Jumalalle, me puhuimme joulun jälkeen. Mieheni kysyi minulta, miten päivä meni. Aiemmin hän ei olisi välittänyt ollenkaan, mutta tämä näyttää, että Jumala on valtaistuimella ja Hän kuulee minua. Olen oppinut paljon itsestäni ja Jumalasta. Hän tekee kaikki asiani täydelliseksi. Jumalalle kunnia, Hän on tehnyt suuria asioita.
Pohjois-Carolina, USA

Kunnia Jumalalle! Avioliittomme eheytyi vuosia sitten, mutta vuosien ajan olen rukoillut ja seisonut aviomieheni pelastuksen puolesta. Se on ollut niin vaikea matka, mutta Hän on niin uskollinen ja on pysynyt kanssani. Tänä vuonna sanoin Jumalalle, että antaisin Hänelle kunnian jopa pienissä asioissa! Aviomieheni pyysi minua mukaan luistelemaan. Se oli rukousvastaus, koska hän ei ole ikinä ollut sellainen, että veisi minua tuollaisiin paikkoihin. Olen pyytänyt häneltä vuosien ajan ja vihdoin näen rukousteni hedelmän, kun saan rukousvastauksia. Olen niin kiitollinen! Anna kunnia Jumalalle, koska Hän tekee työtään kulissien takana, vaikkemme sitä näe.
Ohio, USA

Kuin kastelupuro on Herran kädessä kuninkaan sydän, hän ohjaa sen minne tahtoo.
Sananl 21:1

Haluan kertoa siitä, miten Jumala puhuu. Tänä aamuna istuin rukoushuoneessani ja kirjoitin päiväkirjaani “Isä, Sinä tiedät, etten ole käynyt kirkossa viime aikoina. Olen katsonut toimituksia netistä. Isä, on niin vaikeaa käydä siellä yksin. En halua tuntea sitä epämukavuutta ja istua yksin, kun kaikki muut istuvan perheensä kanssa.” Kun olin kirjoittanut tuon ja menin lukemaan Charlynen hartaustekstiä, toisessa kappaleessa sanottiin “Aiotko mennä kirkkoon tänään? Tiedän, miltä tuntuu istua yksin, mutta muista, että Herra on siinä aivan vierelläsi.” Se oli suora vastaus ongelmaani. Jumala muistutti minua, etten ole yksin; Hän on kanssani. Joten minä aion mennä kirkkoon tänä aamuna ja keskittyä Häneen. Ylistys Jumalalle.
Ohio, USA
Jumalalle kunnia! Olkoon tämä uusi vuosi sitä aikaa, kun tutkit omaa sydäntäsi ja elämääsi ja luovut huonoista tavoista. Kyllä, se vie aikaa! Mutta ole johdonmukainen. Jos hyppäät päivän tai parin yli, nouse ylös ja jatka taas kohti maalia. Päätätkö tehdä positiivisia muutoksia päivittäisessä elämässäsi ja lopetat uskomasta vihollisen valheisiin? Minusta olisi ihana kuulla, mitä Herra paljastaa sinulle, ja miten suunnittelet touteuttavasi ne. – Charlyne

Puolisoni sanoi että haluaa avioeron. Aloin paastoamaan ja rukoilemaan, mutta ajattelin, ettei Jumala kuunnellut, koska mikään ei näyttänyt muuttuvan. Yhtenä päivänä kysyin Jumalalta, että jos minun pitäisi seisoa avioliittoni puolesta, niin hänen pitäisi antaa minulle merkki, koska aviomieheni näytti menevän nopeasti eteenpäin ja aikoi myydä talomme ja hakea avioeroa. Herra toi luokseni pastorin, joka kertoi, että Jumala oli eheyttänyt hänen avioliittonsa. Ylistys Herralle! Itkin kiitollisena ja uskoni alkoi kasvaa. Samana päivänä luovutin kotimme avaimet uudelle omistajalle. Tunsin itseni satutetuksi ja lannistuneeksi, mutta päätin silti mennä kirkkoon. Pastori sanoi, että jos haluaisimme ottaa Pyhän Hengen vastaan, meidän pitäisi vain uskoa. Minä sain Pyhän Hengen ja aloin puhumaan kielillä. Tunsin Jumalan sanovan “Sinä luovuit jostakin materialistisesta, mutta sait takaisin jotakin, jota kukaan ei voi viedä sinulta.” Jer 33:3. Odotan yhtäkkiä-hetkeä 2020.
Kalifornia, USA

Huuda minua avuksesi, niin minä vastaan sinulle. Minä ilmoitan sinulle suuria ja ihmeellisiä asioita, joista et mitään tiedä.
Jer 33:3

Siunauksin,
Charlyne Steinkamp
Rejoice Marriage Ministries

Katso uuusimmat julkaisut TÄÄLTÄ.