Lauantain todistukset 15.12.2018

16.12.2018

Lauantain todistukset 15.12.2018

Minä sanoin: “Kylväkää oikeudenmukaisuutta, korjatkaa uskollisuutta! Raivatkaa itsellenne uudispelto! Nyt on aika etsiä minua, Herraa, minä tulen varmasti ja annan teille siunauksen sateen.”
Hoos 10:12

Olen seisonut avioliittoni puolesta, vaikken nähnyt mitään mahdollisuuksia. Etsin Jumalaa tässä prosessissa ja löysin RMM:n nettisivun, yhden kirjan ja sain paikalliselta pastorilta neuvon. Aloin rukoilemaan 12:n päivän rukouksia aviomiehelleni uudelleen ja uudelleen. Matkan aikana löysin likaa itsestäni. Herra alkoi puhdistamaan minua ja tuomaan viisautta. Puolisoni jatkoi avioeron haluamista ja minä vain sanoin: Jumala voi eheyttää meidät, minä en tee mitään. Kuukausien odottamisen jälkeen Jumala teki ihmeen. Yhtenä päivänä pastori ja muut olivat aloittamassa tilaisuutta kotonamme. Siitä mitään tietämättä aviomieheni tuli käymään. Hän jäi koko tilaisuuden ajaksi ja Jumala kosketti häntä. Lopuksi hän päätti sinä päivänä palata takaisin kotiin. Hän on kotona ja me olemme aloittamassa kaikkea alusta. Jumala on todellinen!
Dominikaaninen tasavalta

Minä annan teille uuden sydämen ja teidän sisimpäänne uuden hengen. Minä otan teidän rinnastanne kivisydämen pois ja annan tilalle elävän sydämen.
Hes 36:26

Aviomieheni meni vähän aikaa sitten uusiin naimisiin. Monen vuoden erossa olon jälkeen en ikinä luovuttanut eheytymisen suhteen, enkä murehtinut hänen menettämistään. Mutta kun sain tietää, että hän oli naimisissa, murruin ja surin avioliittooni päättymistä. Luovutin. Aloin melkein tapailemaan muita. Jotenkin Jumalan armo sai minut uskomaan taas, vaikkei mikään näytä siltä, että eheytyminen olisi tulossa. Aloin rukoilemaan erityisesti hänen ja lastemme välisen suhteen puolesta raamatunkohtaa Malakia 4:6 (3:24). Viime viikolla mieheni soitti lapsille ja toivoi heille parasta loppukauden tehtäviin. Hän rukoili lasten kanssa ja poikamme rukoili isänsä puolesta jopa kolmanteen sukupolveen asti. Kuuntelin hämmentyneenä, koska poika ei ole ikinä aiemmin rukoillut sillä tavalla. Kaduin ja pyysin anteeksi pahoja sanojani aviomiehelleni ja hänkin pyysi minulta anteeksi. Eilen hän osallistui lasten lukukauden päätösesitykseen ja istui vieressäni. Meillä oli mukavaa aikaa ja hän kävi lasten luokissa jälkeenpäin. Olen kiitollinen Jumalalle.
Nigeria

Olen miettinyt monet kerrat, miten pystyin edes seisomaan. Tuntui siltä, että minua oli karsittu niin paljon, etten voisi mitenkään kasvaa enää takaisin. Jumala on kuitenkin aina uskollinen. Hän auttaa minua kasvamaan hengellisesti ja Hän kasvattaa minua takaisin. Hän on taloudellisesti pitänyt minusta huolta ihmeellisesti niin monesti, etten pysy edes laskuissa. Olen todistanut hengellisiä hyökkäyksiä perhettäni ja itseäni kohtaan. Sydänkohtaus, jota ei yhtäkkiä ollutkaan. Tulipalo, joka sai palohälyttimen soimaan talon vastakkaisella puolella ja palo löydettiin. Kivulias tunne, joka ilmestyi yhtäkkiä, kun juttelin mieheni kanssa. Vakava kaatuminen pää edellä betonille, eikä edes aivotärähdystä. Kaksi ei-liitollista avioliittoa ja yksi vauva. Nyt yhtäkkiä mies on muuttamassa omaan asuntoon! Ylistän Jumalaa menneistä, nykyisistä ja tulevista ihmeistä! Herra johdattakoon kaikki tuhlaajamme etsimään Häntä. Jumala lähettää heidät kotiin luoksemme juuri oikeaan aikaan. Voimme pitää siitä kiinni. Hän, joka on antanut meille lupauksensa, on luotettava. Jatkakaa rukoilua!
Tennessee, USA

Pysykäämme horjumatta tunnustuksessa ja toivossa, sillä hän, joka on antanut meille lupauksensa, on luotettava.
Hepr 10:23

Kaikki ylistys ja kunnia Jahvelle. Tiesin aina, että Jumala oli minun kanssani, mutta väsyin ja uuvuin, kun olin seisonut avioliittoni puolesta useamman vuoden. Viime vuonna muutin rukouksiani, niin etten rukoillut avioliittoni ja perheeni eheytymistä, vaan rukoilin itseni, mieheni ja lasten palaamista takaisin Jumalan luokse. Enemmän kuin mitään muuta haluan, että sydämemme parantuisivat ja että perheelläni olisi läheiden suhde taivaan Isään. Erään ystävän kehottamana aloin kirjoittamaan rakkauskirjeitä Jumalalle. En osaa kuvailla, miten Jumala sulatti sydämeni ja alkoi muuttamaan minua niiden hetkien aikana. Hän alkoi opettamaan minulle rakkauden todellista merkitystä, kun tutkin Hänen Sanaansa. Tiedän nyt, että rakkaus on Henki niin kuin Jumala on Henki ja Jumala on Rakkaus. Rakkaus ei ole tunteellinen olotila, vaikka maailma opettaa niin ja siksi monet avioliitot hajoavat. Jumala valmistelee minua aviomiestäni varten. Hän on muuttanut sydäntäni ja mieltäni. Ylistys Jumalalle! Hes 36:26; 1 Joh 4:8.
Texas, USA

Joka ei rakasta, ei ole oppinut tuntemaan Jumalaa, sillä Jumala on rakkaus.
1 Joh 4:8

Sain kohdan Efesolaiskirje 1:15-18 yli vuosi sitten. Poikamme sai enimmäisen Pyhän ehtoollisensa kiitospäivän viikonloppuna. Pyysin rukouksia läpimurtoa varten aviomieheni puolesta ja että hän tulisi kirkkoon. Hän oli huomaavainen poikamme kanssa kirkossa ja heillä oli yhteinen tiedotelehtinen ja virsikirja. Oli ihanaa nähdä tämä. Sain yhden päivän aviomieheni kanssa, joka halusi tulla kirkkoon ja osallistua tähän päivään. Viikkoa myöhemmin vihollinen on hyökännyt taas. Aviomieheni kehotti minua hakemaan avioeroa ja muuttamaan pois. Koska hänen työaikataulunsa sopii poikiemme aikatauluun paremmin, minun pitää muuttaa pois ja sanoa hänelle, milloin haluan ottaa pojat. Tarinassani on paljon muutakin, toinen nainenkin. En aio kuitenkaan luopua toivosta ja uskosta Herraan. Vuosi sitten en olisi ollut varma, että mieheni olisi tullut kirkkoon. Se oli suuri todistus! Jumala vastaa rukouksiin täydellisellä ajoituksellaan. Pysykää lujana ja rukoilkaa.
Pennsylvania, USA

Saatuani kuulla teidän uskostanne Herraan Jeesukseen ja rakkaudestanne kaikkia pyhiä kohtaan. olen lakkaamatta kiittänyt Jumalaa teistä muistaessani teitä rukouksissani. Minä rukoilen, että Herramme Jeesuksen Kristuksen Jumala, kirkkauden Isä, antaisi teille viisauden ja näkemisen hengen, niin että oppisitte tuntemaan hänet, ja että hän valaisisi teidän sisäiset silmänne näkemään, millaiseen toivoon hän on meidät kutsunut, miten äärettömän rikkaan perintöosan hän antaa meille pyhien joukossa.
Ef 1:15-18

Kunnia Jumalalle! Aviomieheni oli jonkun aikaa ottanut etäisyyttä minusta ja nukkunut jopa sohvalla. Tiesin, että jotakin oli vialla ja toden totta sain tietää, että hän tapaili jotakuta toista. Hän syytti minua ja sanoi, että halusi eron ja aikoi muuttaa pois. Olin järkyttynyt, MUTTA jokin minussa ei saanut potkaistua häntä pihalle. Tiesin, että jos tekisin niin, niin lisäisin vain polttoainetta vihollisen suunnitelmaan tuhota perheemme. Huusin avuksi Jumalaa, paastosin ja rukoilin. Aloin näkemään puolisoni rikkinäisenä sieluna, jolla oli paljon haavoja menneisyydestään. Hän yritti käsitellä asioita päihteillä, mikä johti hänen tekoihinsa. KÄÄNSIN SIIS RUKOUSTULEN PÄÄLLE ja JUMALA! Sunnuntaiaamuna mieheni kömpi sänkyyn, halasi minua ja olimme jopa intiimisti yhdessä, vaikka pari kuukautta oli ollut vain torjutuksi tulemista. Olemme yksi.
Kalifornia, USA

Koko asumuseromme aikana Jumala on opettanut minulle mitä todellinen antautuminen tarkoittaa. Aina kun joudun uuteen tilanteeseen aviomieheni kanssa, ymmärrän vähän enemmän. Hän avautui minulle vähän aikaa sitten ja sanoi, että on vältellyt minua oman syyllisyytensä takia. Hän oli saanut sen toisen naisen raskaaksi. Myös me odotamme vauvaa. Nainen sai keskenmenon vähän aikaa sitten ja vihollinen todellakin yrittää pitää mieheni syyllisyydessään. Viime viikonloppuna hän vietti useamman päivän minun kanssa ja se oli niin upeaa. Hän jopa kävi kirkossa kanssani. Hän on puhunut, että muuttaisi takaisin tähän osavaltioon, missä minä asun, ja etsisi töitä, jotta voisi tukea minua ja poikaamme. Jumala tuo eheytyksen. Olen niin kiitollinen Hänen täydellisestä ajoituksestaan! Pitäkää meidät rukouksissanne.
Virginia, USA

Aviomieheni sekaantui huumeisiin, mikä muutti hänet täysin. Hän tapasi jonkun, jonka kanssa vetää huumeita ja jätti minut tuon naisen takia muutama vuosi sitten. Olen halunnut hakea avioeroa, mutta aina jotakin tulee eteen, mikä estää minua. Olen rukoillut mieheni ympärille suojamuuria ja että Jumala karkottaisi kaikki muut naiset pois mieheni ympäriltä. Mies soitti ja kysyi, voisiko hän pistäytyä näkemään minua. Hän jäi lopulta yöksi ja vain piteli minua koko yön. En odottanut mitään enempää ja seuraavana päivänä hän lähti, koska se toinen nainen oli tullut takaisin. Tiedän, että Jumala on puhunut miehelleni, koska hän sanoi, että vaikka en saisi häntä kiinni, en saisi luovuttaa ja hän kuulee, miten minä puhun hänen sydämeensä. Kiitos Herra kaikesta siitä, mitä Sinä teet elämissämme. Odotan kärsivällisesti.
Kalifornia, USA

Näky odottaa vielä toteutumistaan, mutta määräaika lähestyy joka hetki, se hetki tulee vääjäämättä. Jos se viipyy, odota, näky toteutuu varmasti ja ajallaan.
Hab 2:3

Siunauksin,
Charlyne Steinkamp
Rejoice Marriage Ministries

Katso uuusimmat julkaisut TÄÄLTÄ.