Herra, anna rauha maan päällä

18.12.2018

Herra, anna rauha maan päällä

Suomennettu hartaudesta: Lord, give me peace on earth (Charlyne Cares Devotion 16.12.2018)

Mutta enkeli sanoi heille: “Älkää pelätkö! Minä ilmoitan teille ilosanoman, suuren ilon koko kansalle. Tänään on teille Daavidin kaupungissa syntynyt Vapahtaja. Hän on Kristus, Herra. Tämä on merkkinä teille: te löydätte lapsen, joka makaa kapaloituna seimessä.” Ja samalla hetkellä oli enkelin ympärillä suuri taivaallinen sotajoukko, joka ylisti Jumalaa sanoen: Jumalan on kunnia korkeuksissa, maan päällä rauha ihmisillä, joita hän rakastaa.
Luuk 2:10-14

Luulen, että ympäri maailman monissa kirkoissa lauletaan tänään joululauluja. Ylistän Herraa tänään siitä, mitä Hän on tehnyt minun elämässäni sekä odottavien puolisoiden elämissä ympäri maailman. Rukoilen, että kun katsot taaksepäin tätä kulunutta vuotta, sinäkin voisit ylistää Herraa. Katso, missä asioissa Hän on osoittanut rakkautensa, armonsa, kirkkautensa ja uskollisuutensa sinulle.

Ylistäisitkö Herraa tänään keskellä koetuksiasi ja koettelemuksiasi? Tiedän, mitä olet käymässä läpi. Vihollinen yrittää ampua tulisia nuolia sinua tai läheisiäsi kohti, mutta Jumala on suurempi. Haluan jakaa yhden raamatunkohdan, joka on minulle tärkeä. Olen rukoillut sitä monet kerrat Bobille, itselleni ja muille perheenjäsenille. Rukoilen, että se voisi tulla tärkeäksi raamatunkohdaksi sinullekin tänään:

Ei hän pelkää pahoja viestejä vaan luottaa vakain mielin Herraan. Hän on vahva ja rohkea, ei hän pelkää, ja pian hän katsoo voittajana ahdistajiinsa.
Ps 112:7-8

Ehkä sinuun sattuu ja sydämesi on särkynyt, koska et ole rakkaan puolisosi kanssa. Minä tiedän sen tuskan, yksinäisyyden ja vihollisen hyökkäykset mieleesi. Päätätkö pitää kiinni hyvistä muistoista ja luotttaa siihen, että Herra tuo puolisosi kotiin Hänen täydellisellä ajoituksellaan?

Rakastan joululaulujen kuuntelemista! Kuulin yhden lemppareistani Hark! The herald angels sing. Charles Westley kirjoitti tämän kuuluisan joululaulun. Rukoile nämä laulun jakeet, sillä nämä sanat ovat todella voimallisia!

Enkellaulu kajahtaa, kunniaksi kuninkaan.
Rauha maahan tullut on, hetki suuren sovinnon.
Kaikki kansat riemuitkaa, yhtykää nyt laulamaan!
Tiedottaahan viesti tää Jeesus-lapsen syntymää.
Enkellaulu kajahtaa kunniaksi kuninkaan.

Lapsi jumalallinen, lahja iankaikkinen.
Saavu toivo kansojen, ohjaa tielle nöyryyden.
Ihmishahmo asunaan Herra astui päälle maan.
Keskellämme vaeltaa – Jeesus meidät vapahtaa.
Enkellaulu kajahtaa kunniaksi kuninkaan.

Vaatimatta kunniaa, uhmaten myös kuolemaa.
Syntyi, jotta ihminen uudelleen myös syntyen
parannuksen tehdä voi. Hälle uuden valon toi.
Terve, valon valtias, terve, rauhanruhtinas.
Enkelkuoro kajahtaa kunniaksi kuninkaan.

Hark! The Herald Angels Sing
Sävellys: Felix Mendelssohn
Alkuperäinen sanoitus: Charles Wesley
Sanoitus: Erkki Ainamo

Kun laulat tätä joululaulua, kiinnitä huomiota evankeliumin sanoihin. Kun olet yksin ja joulu on tulossa, tiedäthän, että Herra voi koskettaa ja muuttaa puolisosi sydäntä ja muuttaa häntä. Pyydä Herraa antamaan sinulle rauha tänään. Jeesus Kristus syntyi tuomaan pelastuksen ihmisille. Sinä olet Kuningasten Kuninkaan lapsi. Hän on Rauhan Ruhtinas ja Hän voi olla Suurin Neuvonantajasi ja Lohduttajasi jokaisessa ongelmassasi juuri nyt. Usko Herran voimaan, Hänen etuihinsa ja sinun perintöosaasi. Päätä tänään, että elät rauhassa tämän joululoman ajan, huolimatta siitä mitä puolisosi sanoo tai tekee. Älä anna riitelyn päästä kotiisi.

Jos on mahdollista ja jos teistä riippuu, eläkää rauhassa kaikkien kanssa.
Room 12:18

Puolisosi elää pimeydessä ja kaaoksessa. Hän ei saa rauhaa! Rukoile, että tänä jouluna puolisosi etsisi rauhaa Herralta. Rukoile, että puolisosi antaisi Pyhän Hengen tulla suurimmaksi Neuvonantajakseen, joka näyttäisi hänelle vastaukset kaikkiin ongelmiin. Jeesus Kristus on maailman valo kaikille syntisille, jotta he löytäisivät tien kotiin.

Se loistaa pimeydessä ja kuoleman varjossa eläville, se ohjaa jalkamme rauhan tielle.
Luuk 1:79

Uskomme ihmeisiin, joten rukoillaan, että Herra koskettaisi tuhansia perheitä tänä Herran päivänä ja koko viikon, joulun aikana ja uutena vuotena, ja että Herra toisi kotiin monia tuhlaajia, jotka ovat tällä hetkellä tiellä kohti tuhoa. Mikään ei ole liian vaikeaa Herrallemme!

Jumalalle, joka meissä vaikuttavalla voimallaan kykenee tekemään monin verroin enemmän kuin osaamme pyytää tai edes ajatella.
Ef 3:20

Siunauksin,
Charlyne Steinkamp
Rejoice Marriage Ministries

Katso uuusimmat julkaisut TÄÄLTÄ.