Entä tulevaisuuteni?

17.4.2020

Entä tulevaisuuteni?

Suomennettu hartaudesta: What about my future? (Charlyne Cares Devotion 15.4.2020)

Minulla on omat suunnitelmani teitä varten, sanoo Herra. Minun ajatukseni ovat rauhan eivätkä tuhon ajatuksia: minä annan teille tulevaisuuden ja toivon. Silloin te huudatte minua avuksenne, te käännytte rukoillen minun puoleeni, ja minä kuulen teitä. Te etsitte minua, ja te löydätte minut! Koko sydämestänne te minua etsitteja minä annan teidän löytää itseni, sanoo Herra.
Jer 29:11-14

Ajatteletko tulevaisuuttasi usein? Sinulla saattaa olla pelkoa tuntemattomasta. Yksistään avioliitto-ongelmasi ovat varmasti aiheuttaneet tarpeeksi huolta, mutta lisätään siihen kaikki COVID 19:n liittyvät asiat, niin saadaan aikaan kunnon syöksykierre. Ethän lähde pelon, masennuksen tai ahdistuksen tielle. Sen sijaan huuda avuksi Herraa, kerro Hänelle olosuhteistasi ja etsi Häntä koko sydämestäsi. Hän tietää, mitä olet kohtaamassa.

Oletko ajautunut pois Herran luota, sen jälkeen kun menit naimisiin? Tunnetko Herran Jeesuksen Kristuksen henkilökohtaisesti? Anna Herran auttaa sinua avioliitto-ongelmissasi. Hän haluaa antaa toivon ja tulevaisuuden suunnitelmia avioliitollesi. Älä ole järkyttynyt olosuhteistasi. Käänny Jumalan puoleen, nojaudu Häneen, turvaudu ja luota Häneen koko ajan. Jumala ei ikinä petä sinua.

Hiljene, sieluni, Jumalan edessä! Hän antaa minulle toivon. Hän on kallio, hän on minun pelastukseni, hän on linnani, minä en horju. Jumalassa on pelastukseni ja kunniani. Hän on luja kallio, hänessä on turvani. Luottakaa aina Jumalaan, tuokaa hänen eteensä kaikki mikä sydäntänne painaa! Jumala on turvamme. 
Ps 62:5-8

Jumala tietää tulevaisuutesi ja Hän ohjaa jokaisen askeleesi. Tiedän sen pelon, joka sinulla on huomisistasi. Olet ehkä menettänyt työpaikkasi tai sinulla on oikeusistunto tulossa pian. Ehkä mietit, miten saat maksettua kaikki laskut, hoidettua lapset ja silti tehtyä töitä elättääksesi perheesi? Älä anna pelon ja ahdistuksen sairastuttaa sinua. Ala tänään opettelemaan rukoilemista ja laskemaan kaikki taakkasi ja huolesi Herran Jeesuksen jalkoihin joka päivä!

Puolisosi saattaa näyttää olevan maailman huipulla, mutta muista, että synti on hauskaa vain jonkun aikaa, ja Jumalan hylkäämisestä seuraa lopulta tuho. Pysy lähellä Herraa, äläkä luovuta puolisosi syntisen luonnon takia. Jeesus Kristus kuoli ristillä kaikkien syntisten puolesta. Sinulle ja rakkaalle puolisollesi on tulevaisuuden toivoa!

Älä kadehdi niitä, jotka elävät synnissä, elä Herran pelossa päivästä päivään. Jos sen teet, sinulla on tulevaisuus eikä toivosi raukea tyhjiin. Kuuntele, poikani, ja viisastu, ohjaa ajatuksesi oikealle tielle.
Sananl 23:17-19

Missä Herra on puhunut sinulle? Kaiva esiin päiväkirjasi ja ala lukea. Laske kaikki sanat ja lupaukset, joita Herra on puhunut sinulle uudestaan ja uudestaan Sanansa kautta.

Ja minulle tuli tämä Herran sana: “Ihminen, kuule, mitä israelilaiset sanovat: ‘Kaukana meistä ovat tuon miehen näyt, hän ennustaa etäisistä ajoista.’Sen tähden sano heille: ‘Näin sanoo Herra Jumala: Yhdenkään sanani täytäntöönpano ei viivy. Minkä puhun, se toteutuu. Näin sanoo Herra Jumala.'”
Hes 12:26-28

Ethän anna vihollisen lannistaa sinua sillä, miten kauan aikaa kuluu, ennen kuin aviomiehesi tai vaimosi tottelee Herran kutsua, joka kutsuu heitä kotiin Hänen luokseen. Minulla oli kyllä samoja hyökkäyksiä viholliselta kuin sinullakin. Saatana haluaa eksyttää sinut keskeyttämään Jumalan suunnitelman ja tulevaisuuden avioliittosi henkiin heräämiseksi ja rakkauden uudelleen sytyttämiseksi. Älä ikinä unohda, että Herra on hyvin kärsivällinen sinun ja rakkaan puolisosi kanssa.

Mutta älkää te, rakkaat ystävät, unohtako tätä: Herralle yksi päivä on kuin tuhat vuotta ja tuhat vuotta kuin yksi päivä. Ei Herra vitkastele täyttäessään lupaustaan, vaikka hän joidenkin mielestä on myöhässä. Päinvastoin: hän on kärsivällinen teitä kohtaan, koska ei halua kenenkään tuhoutuvan vaan tahtoo, että kaikki kääntyisivät.
2 Piet 3:8-9

Älä murehdi tulevaisuudestasi! Herra huolehtii taivaan linnuista ja Hän huolehtii sinusta ja perheestäsi. Hän ei ikinä hylkää sinua!

“Sen tähden minä sanon teille: älkää huolehtiko hengestänne, siitä mitä söisitte tai joisitte, älkää ruumiistanne, siitä millä sen vaatettaisitte. Eikö henki ole enemmän kuin ruoka ja ruumis enemmän kuin vaatteet? Katsokaa taivaan lintuja: eivät ne kylvä, eivät ne leikkaa eivätkä kokoa varastoon, ja silti teidän taivaallinen Isänne ruokkii ne. Ja olettehan te paljon enemmän arvoisia kuin linnut!  Kuka teistä voi murehtimalla lisätä elämänsä pituutta kyynäränkään vertaa?”
Matt 6:25-27

Siunauksin,
Charlyne Steinkamp
Rejoice Marriage Ministries

Katso uuusimmat julkaisut TÄÄLTÄ.