Ystävänpäivä Jeesukselle

14.2.2024

Ystävänpäivä Jeesukselle

Suomennettu hartaudesta: A Valentine to Jesus (Charlyne Cares Devotion 12.2.2024)

Vierailijan kirjoituksen on kirjoittanut joku odottava puoliso. Alla olevat näkemykset ovat kirjoittajan omia, eivätkä välttämättä kuvasta Rejoice Marriage Ministries:n tai Steinkampien näkemyksiä.

Rakas Jeesus,

Ystävänpäivä lähestyy ja mietin, miten surullinen olen, kun en voi jakaa sitä rakkaani kanssa. Ei kukkia, ei karkkia, ei korttia. Ei romanttista illallista tai hellittelypuheita. Ei kävelemistä käsi kädessä tai rakastavia suudelmia. Se sattuu sydämeeni.

Mutta sitten huudan avukseni Sinun Nimeäsi, eikä mikään ole enää entisellään. Käperryn sinun rakastavaan syliisi ja tunnen, miten sydämeni alkaa parantua ja sieluni alkaa liitää. Tunnen, kuinka Sinä vuodatat armoasi ylleni. Sinun sanasi lämmittävät minua ja Sinun lupauksesi vahvistavat minua. Liikutun ja muutun ja tulen taas kokonaiseksi. Sydämestä, joka oli särkynyt ja sysätty syrjään, tulee sydän, joka on täynnä Sinun rakkauttasi; sydän, joka hohtaa Sinun valostasi; sydän, joka täyttyy ylitsevuotavasti.

Miten voin ikinä maksaa takaisin Sinun hyvyydestäsi minua kohtaan? Kun kompastelin pimeässä yrittäen etsiä tietä, Sinä lähetit valon tielleni. Kun olin vihainen ja katkera, Sinä puhdistit minun sieluni. Kun minusta tuntui, etten voisi ikinä antaa anteeksi, Sinä annoit minulle anteeksi. Kun lähdin kiertotielle, Sinä ohjasit minut lempeästi takaisin. Kun epäonnistuin odottamisessa, Sinä nostit minut ylös ja kehotit minua nojaamaan Sinuun. Ja kun en pystynyt enää ottamaan yhtään askelta, Sinä lempeästi kannoit minua, kunnes olin tarpeeksi vahva kävelemään taas itse. Voi, miten rakastankaan Sinua.

Kun murehdin sitä, miten pystyisin elämään, Sinä sanoit: Sen tähden minä sanon teille: älkää huolehtiko hengestänne, siitä mitä söisitte tai joisitte, älkää ruumiistanne, siitä millä sen vaatettaisitte. Eikö henki ole enemmän kuin ruoka ja ruumis enemmän kuin vaatteet? Etsikää ennen kaikkea Jumalan valtakuntaa ja hänen vanhurskasta tahtoaan, niin teille annetaan kaikki tämäkin. Älkää siis huolehtiko huomispäivästä, se pitää kyllä itsestään huolen. Kullekin päivälle riittävät sen omat murheet. 
Matt 6:25, 33-34

Kun tunsin itseni lannistuneeksi ja turhaksi, Sinä sanoit minulle: Varpusia saa kahdella kolikolla viisi, eikö niin? Silti Jumala ei unohda yhtäkään niistä. Teidän jokainen hiuskarvannekin on laskettu. Älkää siis pelätkö. Olettehan te arvokkaampia kuin kaikki varpuset.
Luuk 12:6-7

Kun kohtasin vaikeita olosuhteita, joita en ajatellut pystyväni kohtaamaan, Sinä sanoit: Kun kuljet vesien halki, minä olen sinun kanssasi, kun virtojen poikki, ne eivät tempaa sinua mukaansa, kun astut tulen lävitse, sinä et pala eikä liekki sinua polta. Jes 43:2

Kun halusin luovuttaa, Sinä sanoit: Meidän ei pidä väsyä tekemään hyvää, sillä jos emme hellitä, saamme aikanaan korjata sadon.
Gal 6:9

Ja Jeesus, muistatko silloin, kun sanoin, etten voisi ikinä antaa anteeksi sitä, mitä minulle oli tehty? Silloin annoit minulle Mark 11:25: Ja kun seisotte rukoilemassa, antakaa anteeksi kaikki mitä teillä on jotakuta vastaan. Silloin myös teidän Isänne, joka on taivaissa, antaa teille rikkomuksenne anteeksi.

Ja kun sanoin, että se on mahdotonta, sinä kerroit minulle Luuk 1:37: Jumalalle ei mikään ole mahdotonta.

Tai entä silloin, kun sanoin, että mieheni sydän on vain liian kova? Silloin Sinä sanoit minulle: Minä annan heille uuden sydämen ja heidän sisimpäänsä uuden hengen, minä otan heidän rinnastaan kivisydämen pois ja annan tilalle elävän sydämen. Hes 11:19

Jeesus, kiitos siitä, että Sinä olet minun Ihmeellinen Neuvonantajani ja Suuri Lääkärini. Kiitos, ettet luovuta minun ja puolisoni suhteen. Kiitos, että jätät ne 99 ja lähdet etsimään kadonnutta lammastasi. Kiitos siitä, että autat minua näkemään puolisoni niin kuin Sinä näet, Kuninkaan lapsena. Olen kiitollinen Sinun kätesi työstä elämässäni ja riemuitsen Sinun nykyisestä suojeluksestasi ja tulevasta ohjauksestasi. Olen kiitollinen Sinun huolenpidostasi ja siitä toivosta, jonka Sinä annat minulle.

Siunauksin,
Kim
Nebraska, USA
Rejoice Marriage Ministries, Inc.

Katso uuusimmat julkaisut TÄÄLTÄ.