Rukous – rakkaan puolisosi puolesta

19.5.2019

Rukous – rakkaan puolisosi puolesta

Suomennettu hartaudesta: A prayer – for your beloved spouse (Charlyne Cares Devotion 19.5.2019)

Kuule rukoukseni, Herra, nouskoon huutoni sinun luoksesi! Älä kätke minulta kasvojasi, kun olen ahdingossa. Kallista korvasi minun puoleeni! Kun huudan sinua avuksi, älä viivytä vastaustasi.
Ps 102:1-2

Sujuuko sinulta useiden raamatunkohtien rukoileminen itsesi ja puolisosi puolesta? Tiedän, että se vaatii itsekuria, mutta siitä voi tulla tapa, jos vain olet johdonmukainen joka päivä. Tulevaisuudessa niität palkkiot, jotka ovat suuremmat kuin mitä osaat kuvitella.

Haluan jakaa erään rukouksen, jonka kirjoitin käyttämällä monia eri raamatunkohtia Jumalan Sanasta. Tämä on taas yksi esimerkki rohkaisemaan sinua, miten voit lukea Sanaa ja kääntää eri jakeita rukoukseksi itsellesi, rakkaalle puolisollesi sekä muille läheisille. Kokeile! Me niitämme, mitä kylvämme, ja Jumalan Sana ei ikinä tyhjänä palaa.

Ole rohkaistunut tänä Herran päivänä, kun seisot “muurinaukossa” aviomiehesi tai vaimosi puolesta ja rukoilet, että Pyhä Henki puhuu puolisollesi ja tuhansille muille puolisoille tänä päivänä, jotta he tekisivät parannuksen ja kääntäisivät sydämensä kotia kohti.

Rukoillaan yhteisymmärryksessä muiden ympäri maailmaa olevien odottavien puolisoiden kanssa:

Herra, minä huudan sinua! Riennä avukseni, kuule ääneni, kun sinua huudan! Kiitos Herra, että sinä vastaat minulle ja ilmoitat minulle suuria ja ihmeellisiä asioita, joista en mitään tiedä. Olkoon rukoukseni edessäsi uhrisavuna, olkoot kohotetut käteni iltauhri. Sinuun minä turvaan — osoita laupeutesi jo aamuvarhaisesta!

Sinun puoleesi minä käännyn — opeta minulle tie, jota kulkea! Herra, pelasta minut vihollisteni käsistä! Sinun luonasi olen turvassa. Sinä olet minun Jumalani — opeta minua täyttämään tahtosi! Sinun hyvä henkesi johdattakoon minua ja _____a tasaista tietä.

Jumala, ole meille armollinen hyvyydessäsi, pyyhi pois meidän syntimme suuren laupeutesi tähden. Pese meidät puhtaaksi rikoksistamme ja anna lankeemuksemme anteeksi.

Herra, aseta vartija suulleni, pane vartio huulteni portille. Älä anna minun ja _____n hairahtua pahaan. Olen lakkaamatta pyytänyt ja rukoillut, että saisimme runsaasti hengellistä viisautta ja ymmärrystä ja tulisimme täydelleen tuntemaan Jumalan tahdon. Rukoilen, että eläisimme Herralle kunniaksi ja kaikessa hänen mielensä mukaan.

Rukoilen, että avaat _____n silmät ja saatat hänet pimeydestä valoon ja Saatanan vallasta Jumalan luo, niin että _____ saa syntinsä anteeksi, ja hänellä on oleva paikkansa niiden joukossa, jotka Jumala on pyhittänyt. Rukoilen, että _____ katuu syntejään, kääntyy Jumalan puoleen ja tekee tekoja, joissa hänen parannuksensa näkyy. Sillä sinä olet pelastanut meidät pimeyden vallasta ja siirtänyt meidät rakkaan Poikasi valtakuntaan.

Minä rukoilen, että Herramme Jeesuksen Kristuksen Jumala, kirkkauden Isä, antaisi _____lle ja minulle viisauden ja näkemisen hengen, niin että oppisimme tuntemaan hänet. Rukoilen että hän valaisisi meidän sisäiset silmämme näkemään, millaiseen toivoon hän on meidät kutsunut, miten äärettömän rikkaan perintöosan hän antaa _____lle pyhien joukossa.

Rukoilen, että _____ antaa Hengen ohjata elämäänsä, niin ettei hän toteuta lihansa, oman itsekkään luontonsa haluja. Täytä minut ja _____ Hengen hedelmillä, joita ovat rakkaus, ilo, rauha, kärsivällisyys, ystävällisyys, hyvyys, uskollisuus, lempeys ja itsehillintä. Rukoilen myös, että _____ ja minä varjeltuisimme pahoilta ja kelvottomilta ihmisiltä; kaikkihan eivät usko. Mutta Herra on uskollinen, ja hän on vahvistava meitä ja varjeleva meitä pahalta. Ylistän sinua, että sinä puhdistat _____n ja minut kaikesta saastastamme ja epäjumaliemme kaikesta iljettävyydestä.

Sinä annat meille uuden sydämen ja meidän sisimpäämme uuden hengen. Sinä otat meidän rinnastamme kivisydämen pois ja annat tilalle elävän sydämen. Kiitos Herra, että me emme säikähdä tai pelkää tuota valtavaa sotajoukkoa, sillä tämä ei ole meidän sotamme vaan Jumalan. Kiitos Herra, että kestän kaiken Sinun avullasi joka annat minulle voimaa. Minun Jumalani on Kristuksen Jeesuksen tähden antava minulle taivaallisen kunniansa rikkaudesta kaiken, mitä tarvitsen.

Kiitos Herra lupauksestasi, että mitä sinä olet sanonut sanassasi, sen sinä panet toimeen; Sinä olet kaiken suunnitellut ja saatat sen päätökseen. Kiitos sinun sanastasi, joka sinun suustasi lähtee: se ei tyhjänä palaa vaan täyttää tehtävän, jonka sinä sille annat, ja saa menestymään kaiken, mitä varten sen lähetät.

Me saamme avun Herralta, häneltä, joka on luonut taivaan ja maan. Sillä Jumalalle ei mikään ole mahdotonta. Kiitos Herra, kun pelastat, herätät kuolleista, parannat ja eheytät meidän avioliittomme ja kaikki avioliitot ympäri maailman. Tätä rukoilen Jeesuksen nimessä. Aamen.

Käytetyt raamatunkohdat: Ps 141:1-3, Jer 33:3, Ps 143:8-10, Ps 51:3-4, Ps 141:3-4, Kol 1:9-10, Ap.t 26:18, Ap.t 26:20, Kol 1:13, Ef 1:17-18, Gal 5:16, Gal 5:22-23, 2 Tess 3:2-3, Hes 36:25-26, 2 Aik 20:15, Fil 4:11, Fil 4:19, Jes 46:11, Jes 55:11, Ps 121:2 ja Luuk 1:37

Rukoillaan kaikkien Jumalan miesten puolesta, että he saarnaisivat ja julistaisivat Jeesuksen Kristuksen evankeliumia tänä Herran päivänä. Tehkööt tuhannet syntiset parannuksen ympäri maailman ja pyytäkööt Jeesusta Kristusta tulemaan elämänsä Pelastajaksi ja Herraksi.

Siunauksin,
Charlyne Steinkamp
Rejoice Marriage Ministries

Katso lisää rukouksia TÄÄLTÄ