Lauantain todistukset 18.5.2019

20.5.2019

Lauantain todistukset 18.5.2019

Suomennettu hartaudesta: Saturday testimonies (Charlyne Cares Devotion 18.5.2019)

Alla on muutama ote niistä todistuksista, joita olemme saaneet kuluneen viikon aikana. Jokainen todistus on jaettu tänne kirjoittajan suostumuksella. Todistusten tehtävänä ei ole kertoa sinulle, miten toimia omassa elämässäsi, vaan ne kertovat siitä, miten Jumala toimii, kun ihmiset rukoilevat! Onko sinulla todistus jaettavana rohkaisuksi toisille?
Jaa oma todistuksesi RMM:n sivuilla englanniksi tai kirjoita rukousseinälle suomeksi.

Kiittäkää Herraa, huutakaa avuksi hänen nimeään, kertokaa kansoille hänen suurista teoistaan! Laulakaa hänelle, ylistäkää häntä, kertokaa hänen ihmetöistään. Ylistäkää hänen pyhää nimeään. Iloitkoot kaikki, jotka etsivät Herraa! Turvautukaa Herraan ja hänen voimaansa, etsikää aina hänen kasvojaan.
Ps 105:1-4

Löysin Rejoicen, kun yritin ymmärtää, mitä aviomiehelleni ja avioliitolleni oli tapahtumassa. Teidän rukouksenne ja materiaalinne ovat auttaneet minua vahvistamaan suhdettani Jumalaan ja auttaneet vaikeimpien päivien läpi, rohkaisseet minua ja auttaneet minua ymmärtämään, että Hänellä on kaikki hallussa. Jumala käytti teitä Hänen Sanansa kautta valmistaakseen sydäntäni ennalta-arvaamatonta varten. Mieheni tunnusti, että hänellä oli suhde ja sen takia hän oli valehdellut, varastanut ja saanut lopulta potkut. Sen jälkeen hän on lähtenyt kotoa kahdesti. Hän ei ole saanut töitä ja olemme myymässä kotiamme. Jumala on kuitenkin sulkenut kaikki tiet, niin ettei hän pysty jatkamaan sen toisen naisen kanssa. Mieheni on käynyt seurakunnassa ja neuvonnassa kanssani ja olemme menossa häävuosipäivän matkalle huomenna. Ylistys Jumalalle! Taistelu ei ole ohi, mutta Jumala on uskollinen ja tekee työtään sydämissämme!
Florida, USA

Älä pelkää, minä olen sinun kanssasi! Älä arkana pälyile ympärillesi — minä olen sinun Jumalasi. Minä vahvistan sinua, minä autan sinua, minä tuen sinua vakaalla, lujalla kädelläni.
Jes 41:10

Kirjoitin vähän aikaa sitten hajoavasta avioliitostani ja Jumala on tehnyt työtään. Olen rukoillut, katsonut videoita/elokuvia, lukenut Raamattua/hartaustekstejä, ja tajusin, että olin laittanut aviomieheni kaiken edelle, jopa Jumalan. Olen niin tottunut syyttämään aviomiestäni kaikista avioliitto-ongelmistamme, mutta nyt näen myös omat vikani. HERRA MUUTA MINUT. Aviomieheni sanoi minulle yhden asian, joka nousi esille, ja nousee edelleen. Hän sanoi, että olen kontrolloiva. Kun tutkin itseäni uudestaan, huomasin, että se oli totta ja olen pyytänyt Jumalaa poistamaan sen hengen elämästäni. Kaikkien ylä- ja alamäkien aikana minusta tuntui siltä, että jos minulla olisi kontrolli monissa asioissa, voisin estää joitakin asioita tapahtumasta elämässämme. Olin väärässä! NYT laitan Jumalan ensimmäiseksi KAIKISSA asioissa. Kun olen tehnyt töitä itseni kanssa, se on muuttanut miestäni monin tavoin, ja tehnyt minusta vahvemman ihmisen Kristuksen kautta. Oli päiviä, jolloin halusin luovuttaa, Herra tietää, mutta pidän nyt Jumalan ensimmäisenä. Jatkan uskomista, itseni työstämistä ja rukoilen aviomieheni puolesta. Pysykää uskossa.
Mississippi, USA

Seisominen avioliittoni puolesta ja terveydentilani puolesta melkeinpä suurimman osan ajan elämästäni on ollut uuvuttavaa ja kestänyt pitkää. Olen viimeisten kuukausien aikana päättänyt, että Jumala eheyttää avioliittoni Hänen ajallaan. On kestänyt vuosia päästä tähän RMM:n, Raamatun ja Pyhän Hengen rohkaisun avulla. Minulla on nyt liian paljon pelissä, että voisin luovuttaa. Vähän aikaa sitten kuulin tieteellisestä läpimurrosta, joka saattaisi auttaa terveydentilaani ja olen ikionnellinen. Lopultakin tunnen todellista toivoa tulevaisuudestani. Tutkijat ovat tehneet töitä tämän eteen 10 vuotta! Se on loppuvaiheessa. Vau! Tämä on todistanut minulle, että Jumala toimii AINA. Älä ikinä luovuta. Hän hoitaa tämän. Ylistä Hänen pyhää nimeään. Miika 7:7:n pitäisi rohkaista. Siunausta kaikille.
Nebraska, USA

Mutta minä kohotan katseeni Herraan, odotan pelastusta Jumalaltani. Jumalani kuulee minua!
Miika 7:7

Olin lukemassa lauantain todistuksia siitä, miten ihmiset saivat odottamattomilla tavoilla rohkaisua jatkaa seisomista avioliiton puolesta, kun ovikelloni soi. Se oli yksi ystävällinen naapuri, joka tietää, että seison avioliittomme puolesta ja olen ilman lapsia tämän viikonlopun. Hänkin on äiti ja oli tuntenut kehotuksen tuoda minulle kukkia, koska “joskut äidit tarvitsevat kukkia”. Aloin itkeä hänen sydämellistä ystävällisyyttään ja anteliasta lahjaansa ja katsoin sitten kukkia. Tajusin, että kimpussa oli samanlaisia kukkia kuin hääkimpussani – oransseja tiikerililjoja ja oransseja inkaliljoja. Naapurini ei tiennyt, että käytimme noita kukkia häissämme. Jumala käyttää niitä ihmisiä rohkaisemaan ja kannustamaan, jotka ovat avoimia Hengen johdatukselle! Jeesus, kiitos siitä, miten Sinä rakastat minua!
Texas, USA

Jumala alkoi toimia muutama kuukausi sitten. Hän herätti minut kolmelta aamuyöllä yhtenä yönä ja rukoilin niin kovasti avioliittoni puolesta. Näen Hänen toimivan elämässäni. On niin vaikeaa, mutta yritän vain luottaa ja uskoa. Olemme eronneet, emmekä asu yhdessä. Aviomieheni alkoi käymään neuvonnassa, enkä ole varma miksi. Hän sanoi, ettei hän tiedä mitä haluaa. Minusta tuntuu kuitenkin, ettei Jumala halua minun luovuttavan. Rukoilkaa, että Jumala tekee ihmeen perheessäni ja avioliitossani.
Alabama, USA

Rahani olivat tiukilla sen jälkeen, kun oikeudessä määrättiin raha-asioistamme, joten lopetin säästämisen. Muutaman kerran halusin pyytää aviomiestäni lähettämään rahaa poikamme säästöjä varten, ei minulle. Joka kerta Jumala kehotti minua olemaan hiljaa. Sitten vain rukoilin sitä. Tänään aviomieheni antoi pojallemme “tuplaa rahasi” -purkin. Hän sanoi, että mitä tahansa kolikoita me säästämme purkkiin, hän tuplaa ne ja lähettää summan poikamme säästöihin. Ylistys Jumalalle! Jatketaan rukoilua. Jumala valmistelee vastauksia, vaikkemme vielä näe niitä.
Tšekki 

Usean vuoden jälkeen tein sovinnon lasteni isän kanssa. Hän jätti toisen naisen ja ajattelin, että kaikki oli OK. Tulin raskaaksi ja aloin odottamaan toista lastamme, mutta en osannut aavistaa, että hän oli sen toisen naisen kanssa. Kun sain tietää, aloin taistelemaan suhteemme puolesta, mutta se ei toiminut. Tuntui, että taistelin jo hävittyä taistelua. Nyt hän sanoo, että se toinen nainen on osa hänen elämäänsä, ja minun pitäisi elää sen asian kanssa. Me emme tule jakamaan miestäni. Sydämeni särkyi, kun mieheni sanoi nuo sanat. Oudolla tavalla tunsin kuitenkin rauhaa sisälläni. Tiedän, että tämä on todella vaikeaa aikaa, mutta tiedän ja uskon myös, että Jumalani hallitsee. Ja MIKÄÄN EI OLE HÄNELLE MAHDOTONTA. Jumalan täydellisellä ajoituksella kaikki asettuu oikealle paikalleen. Olen oppinut, että minun täytyy päästää irti miehestäni ja antaa Jumalan tehdä työtä hänessä. Jumala on antanut minulle Psalmin 51. Jumalalle kunnia!
Kenia

Niin kuin opetuslapsilla ylösnousemuksen jälkeen, meillä odottavilla puolisoilla voi olla “epäilyshyökkäyksiä”, varsinkin kun odotuksemme vaihtuu kuukausista vuoteen ja sitten useampiin vuosiin. Noiden hyökkäysten aikana Jumala muistuttaa minua: En ollut kristitty, silloin kun erosimme. Olin ajatellut, että annan vaimolleni 12 kuukautta aikaa palata takaisin. Ennen kuin tuo aika kului, tapasin erään pariskunnan, joka oli eheytynyt asumuserosta. He neuvoivat minua ja antoivat minulle ensimmäisen Raamattuni. Tunsin pakottavaa tarvetta mennä kirkkoon pääsiäissunnuntaina ja otin Herran vastaan Pelastajanani. Osallistuin eräälle kurssille, jota ohjasi pariskunta, joka oli eheytynyt katkerasta avioerosta. Tunsin, että minun pitää seisoa avioliittoni puolesta JA siihen aikaan en tiennyt mitään RMM:stä. Löysin RMM:n vasta useampi vuosi myöhemmin ja huomasin, etten ole yksin. Sain elintärkeää ja kestävää rohkaisua. Toivon, että tämä pieni juttu omasta muutoksestani antaa sinulle vilauksen siitä, mitä Jumala voi tehdä minun ja sinun puolisoille. Ihmeitä tapahtuu, muttei aina “yhdessä yössä”. Siunausta kaikille.
Australia

Jumala, ole minulle armollinen hyvyydessäsi, pyyhi pois minun syntini suuren laupeutesi tähden. Pese minut puhtaaksi rikoksestani ja anna lankeemukseni anteeksi.
Ps 51:1-2

Siunauksin,
Charlyne Steinkamp
Rejoice Marriage Ministries

Katso uuusimmat julkaisut TÄÄLTÄ.