Lauantain todistukset 6.7.2019

7.7.2019

Lauantain todistukset 6.7.2019

Suomennettu hartaudesta: Saturday testimonies (Charlyne Cares Devotion 6.7.2019)

Alla on muutama ote niistä todistuksista, joita olemme saaneet kuluneen viikon aikana. Jokainen todistus on jaettu tänne kirjoittajan suostumuksella. Todistusten tehtävänä ei ole kertoa sinulle, miten toimia omassa elämässäsi, vaan ne kertovat siitä, miten Jumala toimii, kun ihmiset rukoilevat! Onko sinulla todistus jaettavana rohkaisuksi toisille?
Jaa oma todistuksesi RMM:n sivuilla englanniksi tai kirjoita rukousseinälle suomeksi.

Herra, osoita minulle tiesi, opeta minua kulkemaan polkujasi. Ohjaa minut totuuteesi ja opeta minua, sinä Jumalani, auttajani! Sinuun minä luotan aina.
Ps 25:4-5

Aviomieheni jätti minut jokin aika sitten. Moni ihminen oli mukana rikkoakseen meidät lopullisesti. Mieheni päästi kaikki avioliittoomme. Saatana teki lopullisen silauksen muutama vuosi sitten. Mieheni jätti minulle kaikki laskut, ei rahaa, lapset ja eläimet. Laitoin talon vuokralle ja muutin, niin kuin Herra sanoi, toiselle puolelle katua hänen äitinsä asunnosta, jossa hän itse asuu. Hän on uhkaillut avioerolla usean kerran vuosien aikana ja kamppaillut perheensä kanssa, joka sanoo hänelle, mitä pitäisi tehdä. Ilokseni voin sanoa, että kaiken kivun, petoksen ja tuskan jälkeen, ja kun ihmiset ovat sanoneet minua hulluksi, kun odotan, niin meillä on nyt asunto ja olemme muuttamassa yhteen tässä kuussa. Ylistys Jumalalle, kiitos Herralle.
New Jersey, USA
Oletko valmis, jos aviomiehesi tai vaimosi tulee kotiin yhtäkkiä? Hanki tämä CD tai MP3 ja ala valmistautua yhtäkkiä-hetkeesi, joka saattaa olla tänä kesänä! Valmistaudu, ja Herra kyllä tietää, että olet valmis! Onko sydämesi pehmentynyt ja oletko valmis “pitämään suusi kiinni” (zip your lips)? -Charlyne

Kiitos Herralle! Aviomieheni tuli ja saimme tyttäremme toisena viikonloppuna peräkkäin kotiimme ja meillä meni hyvin. Viime yönä hän jopa viestitti minulle kuvan tyttärestämme. Viestittelimme ja juttelimme hänestä muutaman minuutin ajan. Se on iso juttu, koska mieheni oli blokannut minut puhelimestaan ja lähetti minulle vain sähköpostia vierailuista tai tavaroiden hakemisesta kotoamme. Hän elää edelleen toisen naisen kanssa, muta minusta tuntuu, että tämä on iso askel meille. Minuutteja ennen kuin hän viestitti minulle, olin rukoillut Jumalalta merkkiä, etten luovuttaisi. Rukoilen, että tämä johtaa avioliittomme eheytymiseen, ja että avioero ei tule voimaan myöhemmin tänä vuonna. Rukoilen päivittäin hänen pelastuksensa puolesta.
Pohjois-Carolina, USA

Minulla on ollut todella huono avioliitto alusta alkaen. Monien vuosien asumuserojen ja yhteenpaluiden jälkeen hain avioeroa, enkä olisi voinut olla onnellisempi (niin luulin). Useampi kuukausi sen jälkeen kun hain eroa, Jumala muutti sydäntäni valtavasti. Sitä seuraavat viikot olivat painajaista, koska Jumala antoi minun nähdä sen tuhon, jota olin saanut aikaan avioeroa hakemalla. Viivästytin avioeroa, mutta aviomieheni on nyt toisen naisen kanssa. Kun Jumala oli muuttanut sydäntäni, Hän puhui minulle ja sanoi “Aion eheyttää avioliittosi”. Olen rukoillut, paastonnut ja torunut vihollista Jeesuksen nimessä joka päivä. Näen hyvin hienovaraisia muutoksia aviomiehessäni. Näen ne lahjoina, jotka Herra antaa minun nähdä. Perustani täytyy kuitenkin olla Herra Jeesus Kristus. Ei se mitä näen. Kuljemme uskossa, emme näkemisessä. Ei ole väliä, mitä näet. Usko. Kaikki kunnia Jumalalle.
Kalifornia, USA

Mehän elämme uskon varassa, emme näkemisen. 
2 Kor 5:7

Kun olin tullut kotiin useammaksi viikoksi, aviomieheni pyysi minulta avioeroa. Tarpeetonta sanoa, että olin hajalla. Hän ei ole “virallisesti” sanonut, milloin aikoo muuttaa pois, mutta hän ei ole ollut yötä kotona viikkoon. Eilen en ollut kuullut hänestä tai nähnyt häntä koko päivänä. Ajaessani kotiin, sen jälkeen kun olin jättänyt pojat seurakunnan nuorisotoimintaan, näin tien varressa kyltin, jossa luki “Olet melkein kotona”. Se oli talonrakentajan mainos. Tiesin sen, ja olisin voinut lukea sen niin. Olin myös oikeasti melkein kotona, joten olisin voinut lukea sen myös sillä tavalla. Sen sijaan se vaikutti minuun erilailla. Minulle tuo kyltti tarkoitti paljon enemmän. Se tarkoitti sitä, että kaikki mitä olin rukoillut, kantaisi vielä hedelmää. Muiden asioiden lisäksi olen rukoillut, että Jumala toisi minut aviomieheni mieleen. Myöhemmin sinä iltana sain viestin mieheltäni, että hän oli ajatellut meitä koko päivän. Ylistys Jumalalle! Hän on niin hyvä ja ilmestyy juuri oikeilla hetkillä.
Florida, USA

Aviomieheni ei ole palannut vielä kotiin, mutta eräs ihminen seurakunnastamme sanoi minulle, että näki miestäni töissä. Aviomieheni oli jutellut tuolle miehelle ja sanonut, että oli iloinen siitä, kun kerrankin joku ei huutanut hänelle. Mies oli sanonut aviomiehelleni “Minun tehtäväni ei ole tuomita teitä. Se on sinun ja vaimosi välinen asia. Pidänkö siitä? En! Mutta Jumala voi korjata sen.” Ja mieheni oli sanonut “Niin, tiedän.” Se itsessään on jo kiitoksen aihe, koska aviomieheni tietää, että Jumala voi korjata avioliittomme! Aluksi olin vihainen, koska aviomieheni oli tuntenut olonsa hyökätyksi muiden seurakuntalaisten taholta, mutta en halunnut antaa vihollisen varastaa minulta sitä, mitä Jumala tekee aviomieheni elämässä. Aviomieheni tietää, että Jumala voi korjata avioliittomme! Aviomieheni tunnustaa sen ja se on niin… vau! Jumala tekee työtään ja annan Hänelle kiitoksen kaikesta siitä, mitä Hän tekee! Seuraava todistus – aviomieheni kotiinpaluu!
Florida, USA

Mutta sokeat minä kuljetan tietä, jota he eivät ole kulkeneet, annan heidän astella polkuja, joita he eivät tunne. Minä muutan pimeyden heidän edellään valoksi, louhikkopolut sileäksi tieksi. Nämä ovat minun tekoni, näin olen tehnyt ja näin teen yhä. 
Jes 42:16

Kiitos, Herra! Olen seisonut avioliittoni puolesta monta vuotta. Aviomieheni tuli kotiin pari vuotta sitten, muttei ikinä ollut täysin kotona. Hän lähti kodistamme taas ja on elänyt tuhlaajaelämää. MUTTA minä en luovuttanut hänen kanssaan! Jumala ei myöskään antanut minun luovuttaa. Tiedän, että mieheni on eksynyt ja sokeutunut, ja Jumala on laittanut minulle taakaksi rukoilla hänen pelastuksensa puolesta. Joskus olen niin vihainen siitä, mitä hän tekee, Mutta JUMALA! nopeasti muistuttaa minua siitä, että hän on kadoksissa, ja Hän pehmentää sydäntäni miestäni kohtaan. Tällä kertaa minusta tuntuu, että opin täysillä antautumaan Hänelle ja luottamaan Jumalaan kaikessa, samalla kun Hän tekee työtään aviomiehessäni. Tiedän, ettei mikään ole Jumalalle mahdotonta. Aviomieheni vapautuu, juuri niin kuin Hän on tehnyt minulle ja isälleni. Isäni oli tuhlaaja monta, monta vuotta. Tiedän, että sama Jumala, joka toi isäni kotiin, on SAMA Jumala, joka tuo lasteni isin kotiin! Rikomme sukupolvien kirouksen.
Kalifornia, USA

Aviomieheni jätti kotimme toisen naisen takia. Pyysin aina Jumalaa antamaan minulle merkin, jos taisteleminen mieheni puolesta olisi oikein, ja Hän vahvisti sen! Tulostin kuvan, jossa olemme yhdessä, jotta voisin käyttää kasvokuviamme saadakseni taas avioliittosertifikaatin. Kun leikkasin kuvaa, siitä jäi jäljelle alaosa, jossa pitelemme toisiamme kädestä. Halusin repiä sen, koska se ei enää toimi, koska se oli epätäydellinen. Yllätyin, kun en pystynyt repimään sitä. Paperi oli niin vahvaa, ettei sitä pystynyt mitenkään repimään. Tajusin, että Jumala haluaa minun jatkavan seisomista avioliittoni pelastumisen puolesta. Minulla ei ole yhteydenpitoa mieheeni, muta luotan täysin Jumalaan, että tämä prosessi on tarpeellinen. Tiedän, että Jumala antaa minulle uuden aviomiehen miehestäni, koska Jumala on uskollinen ja Hän pitää aina lupauksensa.
Meksiko

Lisää ihmeellisiä läpimurtoja, kun aviomieheni jatkaa olemalla avoin, rehellinen ja läpinäkyvä. Yhtäkkiä hän soitti tänä viikonloppuna ja kertoi, että hänellä on jotakin terveysongelmia. Hän kuulosti siltä, että oli syvästi synnintunnossa. Hän sanoi, että tarvitsi jonkun paikan, missä olla. Vakuutin hänelle, että hän voisi olla luonani. En ole varmaan koskaan kuullut hänen kamppailevan niin paljon saadakseen sanoja ulos suustaan kuin näiden avoimien keskustelujen aikana, kun hän on puhunut viime aikoina. Uskon, että hänen kotiinpaluunsa on vääjäämätön niin monen vuoden erossaolon jälkeen. Jumalamme ON lupauksien pitäjä ja rukouksiin vastaava Jumala. Seison hämmästyneenä ja todella onnellisena.
Texas, USA

Niistä lupauksista, jotka Herra oli Israelille antanut, ei yksikään jäänyt täyttymättä. Kaikki lupaukset kävivät toteen.
Joos 21:45

Siunauksin,
Charlyne Steinkamp
Rejoice Marriage Ministries

Katso uuusimmat julkaisut TÄÄLTÄ.