Lauantain todistukset 29.7.2023

22.8.2023

Lauantain todistukset 29.7.2023

Valtakuntasi on ikuinen valtakunta, sinun herruutesi pysyy polvesta polveen. Herra tukee kaikkia kaatuvia, kaikki alaspainetut hän nostaa pystyyn.
Psalmit 145:13‭-‬14

“Eheytyminen on hidas prosessi. On pakko hidastaa, ei saa hypätä asioiden edelle ja pitää jatkuvasti katsoa Jumalaan hänen ajoituksensa ja viisautensa vuoksi. Muutama vuosi sitten aloin rukoilla jotain, mikä tuntui pieneltä, mutta tilanteen takia vaikutti siltä, että siihen tarvittaisiin ihme: aloin rukoilla, että mieheni ja minä menisimme treffeille. Eilen illalla hän kertoi, että menemme treffeille, ja hän oli tehnyt illallisvarauksen! Mikä riemuhuuto syttyi sydämessäni Herralle! Olen niin kiitollinen Jumalan uskollisuudesta minulle, miehelleni ja avioliitollemme. Liian usein annan pelon hiljentää kiitokseni, mutta ei tänään. Jumala vastaa rukouksiin, suuriin ja pieniin. Jumala työskentelee, olipa se näkyvissä heti tai ei. Soli deo gloria!” (Tennessee)

“Kiitän Jumalaa, joka rohkaisi minua jakamaan tämän kiitosviestin. Kun herään keskellä yötä, olen rukoillut Jumalan taisteluvarustusta jokaisen perheenjäseneni puolesta yhdessä tämän raamatunkohdan kanssa:
“Kyllä Jumala puhuu, puhuu toisenkin kerran, mutta ihmiset eivät sitä huomaa. Unessa, öisessä näyssä hän puhuu. Kun ihminen vaipuu uneen, kun hän nukkuu vuoteellaan, silloin Jumala avaa hänen korvansa ja varoittaa ja uhkaa saadakseen hänet luopumaan pahoista teoista ja karsiakseen hänestä ylpeyden, sillä Jumala tahtoo pelastaa hänet joutumasta hautaan tai juoksemasta keihäiden saaliiksi.” (Jobin kirja 33:14‭-‬18). Tyttäreni on taistellut vuosia alkoholiriippuvuutta vastaan. Rukoilen, että addiktion kahleet katkeavat hänestä. Olen nähnyt monia hyviä muutoksia. Tämän keskellä hänen nykyinen aviomiehensä jätti hänet ja haki avioeroa. Hän vastustaa sitä ja taistelee avioliittonsa puolesta. Jumala! Varhain aamulla hän lähetti minulle tämän viestin: ‘Pelkään niin kovasti joutuvani helvettiin, jos otan taas avioeron. En saa unta.’ Herra tekee työtään! (Wyoming) Herra toimii! Rukoilkaa nyt Jumalan täydellistä ajoitusta puhumaan tyttärellesi hänen avioliittonsa liittoon liittyvistä asioista. Rukoilen, että hän aloittaa Jumalan sanan lukemisen ja kuuntelee Hänen lempeää ääntään ja Hänen täydellisiä suunnitelmiaan elämäänsä! ~ Charlyne

“Charlyne ja Bob jakoivat äskettäin todistuksensa yhtäkkisestä eheytymisestään. Heidän todistuksensa kuuleminen erityisesti molempien näkökulmista on rohkaissut minua niin paljon, että tulostin ne päiväkirjaani, jotta voin palata niihin, kun tarvitsen hieman rohkaisua. Juuri sen jälkeen, kun olin lukenut ja tulostanut ne, tuli yksi erittäin loukkaava vastoinkäyminen, ja olin hyvin tunteellinen. Mutta tietäen, että sama Jumala, joka palautti Bobin ja Charlynen niin ihmeellisellä tavalla, näkee minut, kuulee minut ja tietää sydämeni toiveet, JA se että sydämeni on hänen tahtonsa mukainen, on tuonut minulle niin paljon toivoa ja rohkaisua tänään. Olen seissyt jonkin aikaa, mutta RMM ja päivittäiset hartauskirjoitukset inspiroivat minua päivittäin juuri silloin, kun sitä eniten tarvitsen.” (Indiana)

Herran armoa on se, että vielä elämme, hänen laupeutensa ei lopu koskaan. Joka aamu Herran armo on uusi, suuri on hänen uskollisuutensa.”
Valitusvirret 3:22‭-‬23

Herra on niin ystävällinen ja on uskollisesti jatkanut työtään eheytymisen toteuttamiseksi. Syntien tunnustaminen ja evankeliumin jakaminen ovat olleet elämänlankani Jumalan armoon. Ylistys oli suuri lohtu rauhoittaessani tuskaa erossa ollessamme. Ja juuri toissa päivänä Herra yllättäen antoi minulle tilaisuuden kiittää ruokakaupassa yhtä kuuluisaa ylistyksenjohtajaa , jonka laulu oli kantanut minua pimeänä aikana. Herra välittää kaikista yksityiskohdista; Hänen rakkautensa on uskomatonta. Jos olet suuressa tuskassa, tunnusta synnit tarvittaessa ja jaa evankeliumi jonkun kanssa. Se tuo sinulle iloa ja ehkä auttaa pelastamaan jonkun toisen ikuisesta tuskasta. Jumala valmistaa sinulle kauniin eheytymisen, mikä ei aina ole niin mukavaa mutta ehdottomasti parasta seikkailua.” (Kalifornia) “Muista vain missä olit hengellisesti ennen avioliittokriisiäsi ja missä olet nyt. Useimmat sanoisivat, että Herra on koskettanut, muuttanut ja antanut sinulle uuden toivon ylösnousemukseen ja sovintoon kipuilevan tai kuolleen avioliittosi kanssa. Älä luovuta! ~ Charlyne

Jeesus katsoi heihin ja sanoi: “Ihmiselle se on mahdotonta, mutta ei Jumalalle. Jumalalle on kaikki mahdollista
Markus 10:27

Jumala vahvisti aikaisemmin tänä vuonna seisomiseni avioliiton puolesta, kun sain puhelun RMM:ltä. Aviomieheni oli jo tunnustanut pornoriippuvuutensa, ja kun huumeiden käyttö tuli ilmi, se tuntui voittamattomalta. Mutta Jumala! Sain tietää kristuskeskeisestä 12 viikon vieroitushoidosta, ja Jumalan armosta aviomieheni valitsi mennä sinne! Kuvioissa on edelleen toinen nainen, ja aviomieheni mainitsi avioeron ensimmäistä kertaa ennen lähtöään, mutta nyt näen, että vihollinen heittää eteen kaiken, mitä hänellä on, yrittäessään kaataa meidät. Laitoksen henkilökunnan suosituksesta aviomieheni kutsui minut osallistumaan perheiden työpajaan. Hän vakuutti minulle, että kyseessä ei ole avioliiton eheytyminen. Olen vain kiitollinen, että Jumala tarjosi minulle tilaisuuden mennä sinne! Luotan Häneen monien ihmeiden suhteen siellä ollessani ja matkustaessani. Myös hänen äitinsä ja veljensä osallistuvat työpajaan. Odotan parantumista meille jokaiselle ja perheellemme Jeesuksen mahtavassa nimessä!” (Wisconsin)

“Kiitän RMM:ä siitä, että he ovat opettaneet minulle, että kaikki ylistys kuuluu Herralleni. Tarinani on liian pitkä, mutta sanon vain, että hetken luovutettuani, Hän otti elämäni, suhteeni ja muutti ne lähes välittömästi. Hän todella on tehnyt minusta maailman rikkaimman ihmisen! Olin niin peloissani ja tarvitsin rohkaisua luottaa ja jatkaa.” (Pohjois-Carolina)

“Ylistys ja kunnia Jumalalle! Olen rakentanut suhdettani Herraan. Rukoilen, luen Jumalan Sanaa, paastoan ja uskon. Kirjoitan myös päiväkirjaa. Eräs perheenjäsen soitti ja rukoili kanssani. Se oli Jumalan puhetta minulle! He tiesivät päiväkirjamerkinnästäni, jossa kirjoitin unesta mieheni kotiinpaluusta, sanasta sanaan. En ollut kertonut siitä kenellekään. Jumala vahvisti sen! Odotan ja odotan tuhlaajani kotiinpaluuta milloin tahansa, Jeesuksen nimessä! Pysyn vahvana! Jumala puhuu!” (Nevada)

Herra ilmoittaa suunnitelmansa palvelijoilleen, ja he tulevat tuntemaan, millainen on hänen liittonsa.
Psalmit 25:14

Siunauksin,
Charlyne Steinkamp
Rejoice Marriage Ministries