Jumala todella välittää siitä, mitä olet käymässä läpi

16.5.2019

Jumala todella välittää siitä, mitä olet käymässä läpi

Suomennettu hartaudesta: God truly cares about what you are going through (Charlyne Cares Devotion 13.5.2019)

Vierailijan kirjoituksen on kirjoittanut joku odottava puoliso. Alla olevat näkemykset ovat kirjoittajan omia, eivätkä välttämättä kuvasta Rejoice Marriage Ministries:n tai Steinkampien näkemyksiä.

Oletko kokenut petoksen karvaan pistoksen… niin syvän petoksen, että se viiltää ja repii läpi sydämen jokaisen osasen?

On kauhea kokemus käydä läpi syvä sydänsuru puolison aviorikoksesta tai siitä, ettei puoliso enää halua olla naimisissa.

Sellaisen kokemuksen jälkeen pistos kietoutuu ympärillesi ja uhkaa särkeä tai kovettaa sydämesi ikuisiksi ajoiksi. Kun kyyneleet valuvat ja sydämesi särkyy, tuntuu siltä kuin petos pistäisi sieluusi tuhat kertaa joka päivä.

Tällaisina aikoina on helppoa kovettaa oma sydämensä ja lisäksi muuttua kovettuneeksi Jumalaa kohtaan… ja syyttää Häntä perusteettomasti.

Älä luule sekuntiakaan, etteikö Jumala olisi tehnyt kaikkensa voimassaan, jotta voisi vakuuttaa puolisosi sydämen ja varoittaa häntä valitsemaan toisen tien. Jumala teki niin.

Jumala antaa meille jokaiselle vapaan tahdon… ja joskus ihmiset käyttävät väärin vapaata tahtoaan ja pettävät rakkaimpansa.

Surullista kyllä jotkut puolisot päättävät kovettaa sydämensä Jumalan puheelle eivätkä kuuntele.

Sinä hetkenä kun sait tietää puolisosi syvästä petoksesta, sinä hetkenä kun sydämesi hajosi miljoonaksi palaseksi, myös Jumalan sydän hajosi. Häneen sattuu sinun puolestasi ja Hän suree syvästi sitä, että aviopuolisosi valitsi sen tien, jota hän nyt päättää kulkea.

Jumala on huolestunut sinusta. Jokaisen kyyneleen, jonka olet itkenyt, Hän on säilönyt leiliinsä. Jokaisen sydänsurun, jonka olet kokenut, Hän on kirjoittanut kirjaansa. Hän on pitänyt kirjaa jokaisesta käännöksestä ja pyörähdyksestä unettomina öinäsi. Jos huudat apua, Hän kyllä kuuntelee. Hän tietää sen sydäntä riistävän tuskan, jonka olet kokenut… ja joka jatkuu edelleen… ja Hän haluaa vahvasti auttaa sinua, niin että saat hengityksesi tasaantumaan.

Jumalan valtava sydän särkyy kenen tahansa puolesta, jonka elämään petos on vaikuttanut. Hänen sydämensä todella särkyy niiden lasten ja perheiden puolesta, joihin petos vaikuttaa.

Hän kyllä välittää. Ja jos pyydät, niin Hän auttaa sinut tämän elämässäsi olevan kivuliaan jakson läpi. Pyydä Häntä opastamaan ja ohjaamaan sinua. Hän ei IKINÄ jätä tai hylkää sinua!

Tänään rohkaisen sinua vuodattamaan sydämesi Jumalalle. Kerro Hänelle syvimmät sydänsurusi, ajatuksesi ja tunteesi.

Toivoa on ja Jumala kyllä parantaa. Lähesty Hänen sydäntään ja Hän lähestyy sinua. Hän on ainoa tie siihen, että todella päästään yli hajottavasta sydänsurusta, jonka petos saa aikaan.

Pakolaisuuteni päivät sinä merkitset muistiin. Kokoa kyyneleeni leiliisi, merkitse ne kirjaasi.
Ps 56:8

Lähestykää Jumalaa, niin hän lähestyy teitä. Puhdistakaa kätenne, synnintekijät, puhdistakaa sydämenne, te kahtaalle horjuvat!
Jaak 4:8

Herra itse kulkee sinun edelläsi. Hän on sinun kanssasi, hän ei jätä sinua yksin eikä hylkää sinua. Älä lannistu, älä pelkää.
5 Moos 31:8

Mieletön siis se mies, joka viettelee toisen vaimon — niin tekee vain se, joka ei hengestään piittaa.
Sananl 6:23

Nöyrtykää Herran edessä, niin hän on teidät korottava.
Jaak 4:10

Jos me tunnustamme syntimme, niin Jumala, joka on uskollinen ja vanhurskas, antaa meille synnit anteeksi ja puhdistaa meidät kaikesta vääryydestä.
1 Joh 1:9

Ettekö tiedä, että vääryydentekijät eivät saa omakseen Jumalan valtakuntaa? Älkää eksykö! Jumalan valtakunnan perillisiä eivät ole siveettömyyden harjoittajat eivätkä epäjumalien palvelijat, eivät avionrikkojat, eivät miesten kanssa makaavat miehet, eivät varkaat eivätkä ahneet, eivät juomarit, pilkkaajat eivätkä riistäjät. Tällaisia jotkut teistä olivat ennen, mutta nyt teidät on pesty puhtaiksi ja tehty pyhiksi ja vanhurskaiksi Herran Jeesuksen Kristuksen nimessä ja Jumalamme Hengen voimasta.
1 Kor 6:9-11

Odottava puoliso Oklahomasta

Rejoice Marriage Ministries

Katso uuusimmat julkaisut TÄÄLTÄ.

Katso uuusimmat julkaisut TÄÄLTÄ.