Taas viikonloppu yksin

8.5.2021

Taas viikonloppu yksin

Suomennetu hartaudesta: Another weekend alone (Charlyne Cares Devotion 7.5.2021)

“Taas viikonloppu! Mitä minä teen? Mitä minun pitäisi tehdä? En voi uskoa, että olen taas yksin koko viikonlopun! Kaikki lähtevät töistä perjantaina innoissaan viikonlopusta, jolloin heillä on aikaa tehdä kotiaskareita ja suunnitella jotakin jännittävää tekemistä. Lapset ovat puolisollani tämän viikonlopun, mitä minä teen? Kotitöitä, pihatöitä, laskujen maksamista (miksi vaivautua, ei ole tarpeeksi rahaa). Ehkä vain nukun koko viikonlopun!”

Ala puhumaan Herralle, niin kuin sinulla olisi todella läheinen ystävä käymässä. Tulet yllättymään, miten suhteenne syvenee. Minä puhun Herralle pitkin päivää. Siinä alkaa kasvattamaan todellista luottamusta Jumalaan ja tietää, ettei Hän ikinä jätä tai hylkää. Hän on antanut kaikkien näiden asioiden tapahtua Hänen mahtavan kätensä kautta, joten me voimme päättää, miten ottaa ne vastaan. Meidän kaikkien tulee kasvaa Herrassa. Meitä koetellaan. Luotatko Häneen vai turvaudutko muihin?

Viikonloput ovat usein todella vaikeita. Käytä tänä viikonloppuna aikaa miettiäksesi, miten Herra on ohjannut avioliiton puolesta seisomistasi. Et välttämättä näe mitään todisteita siitä, että mitään olisi tapahtumassa, mutta päätä tänä viikonloppuna odottaa kärsivällisesti ihmettäsi. Jumalasi on aina töissä. Pyydä Häneltä uutta raamatunkohtaa tai merkkiä. Hän on sinun Isäsi; Hän ymmärtää tunteesi.

Mutta toivo, jonka jo näkee täyttyneen, ei enää ole toivo. Kukapa toivoo sellaista, minkä jo näkee! Jos taas toivomme jotakin mitä emme näe, me myös odotamme sitä kärsivällisesti.
Room 8:24-25

Vietä tänä viikonloppuna aikaa Herran kanssa. Kerro Hänelle, miltä sinusta tuntuu. Tunnusta pelkosi, turhautumisesi ja ahdistuksesi. Hän kohtaa sinut juuri siellä missä olet. Monien ihmisten täytyy maksaa siitä, että he saavat viettää aikaa yksin. Kiitä Herraa tästä erityisestä viikonlopusta yksin Hänen kanssaan. Vietä aikaa palvoen ja ylistäen Herraa siitä, kuka Hän on. Vietä sitten aikaa kasvaen Herrassa ja lue Sanaa ja ehkä jokin kirja, jonka olet halunnut lukea. Kuuntele opetus-CD:tä ja vietä sitten vain aikaa kuunnellen Herraa. Sammuta TV, puhelin ja sosiaalinen media, ja kasvetaan yhdessä Herrassa tänä viikonloppuna.

Minun lampaani kuulevat minun ääneni ja minä tunnen ne, ja ne seuraavat minua.
Joh 10:27

Älä lannistu olosuhteistasi. Tiedän, että joskus sinusta tuntuu siltä, ettei ole toivoa. Sinulla on valinta, voit luovuttaa tai uskoa Herraasi. Luota Häneen. Hän rakastaa sinua niin paljon. Hän jakoi Punaisenmeren juuri oikeaan aikaan ja Hän muuttaa sinun olosuhteesi juuri oikeaan aikaan.

Astukaamme sen tähden rohkeasti armon valtaistuimen eteen, jotta saisimme armoa ja laupeutta, löytäisimme avun silloin kun sitä tarvitsemme.
Hepr 4:16

Olkoon tämä viikonloppu erityinen sinulle ja Herralle. Herra voi kohdata sinut juuri siellä missä olet. Hän on sinun Pelastajasi, nyt anna Hänen olla elämäsi Herra. Hän voi olla sinulle enemmän kuin olisit ikinä osannut kuvitella, jos vain vietät aikaa Hänen kanssaan. Kokeile!

Rukoillaan yhteisymmärryksessä, että Jumala koskettaisi tuhlaajia ympäri maailmaa tulemaan järkiinsä. Rukoile, että he nöyrtyisivät Jumalan puoleen ja katuisivat kaikkia tekemiään virheitä. Rukoile, että he tekisivät parannuksen ja palaisivat takaisin Herran ja perheensä luokse. Rukoile, että he pakenisivat siveettömyyttä. “Herra, me rukoilemme, että Sinä avaisit heidän silmänsä ja korvansa kuulemaan Sinun ääntäsi ja Sinun pakotietäsi. Jumala, tulkoon suuri sato tuhlaajia ympäri maailman.”

Siunauksin,
Charlyne Steinkamp
Rejoice Marriage Ministries

Katso uuusimmat julkaisut TÄÄLTÄ.