Se on täytetty!

29.10.2018

Se on täytetty!

Suomennettu hartaudesta:
It is finished!
Charlyne Cares Devotion 29.10.2018
Joka viikko jaamme vierailijan hartaustekstin, jonka on kirjoittanut joku odottava puoliso. Alla olevat näkemykset ovat kirjoittajan omia, eivätkä välttämättä kuvasta Rejoice Marriage Ministries:n tai Steinkampien näkemyksiä.

Jeesus joi viinin ja sanoi: »Se on täytetty.» Hän kallisti päänsä ja antoi henkensä.
Joh 19:30

Mitä Kristus on täyttänyt? Hän on täyttänyt Jumalan suunnitelman, maksanut kaikki velkamme täydellisesti ja voittanut voittomme ennen kuin synnyimmekään.

Minä olen kirkastanut sinut täällä maan päällä saattamalla päätökseen työn, jonka annoit tehdäkseni
Joh 17:4

Jumala haluaa, että olemme yhtä Hänen, perheemme ja toistemme kanssa seurakunnassa, niin että Hän kirkastuisi.

Sen kirkkauden, jonka sinä olet antanut minulle, olen minä antanut heille, jotta he olisivat yhtä, niin kuin me olemme yhtä. Kun minä olen heissä ja sinä olet minussa, he ovat täydellisesti yhtä, ja silloin maailma ymmärtää, että sinä olet lähettänyt minut ja että olet rakastanut heitä niin kuin olet rakastanut minua.
Joh 17:22-23

Tähän kuuluu myös avioliittosi ja kyllä, avioliiton liitosta puhutaan Raamatussa.

…Siksi, että olet hylännyt vaimosi, vaikka hän on sinun kumppanisi ja kuuluu liiton kansaan sinun kanssasi. Herra on todistaja teidän välillänne, sinun ja vaimosi, jonka otit jo nuoruudessasi. Ei Jumala luonut vain miestä eikä antanut elämää ja henkeä vain hänelle. Miten mies yksin voisi pyytää jälkeläisiä Jumalalta?…Minä vihaan eroa, sanoo Herra, Israelin Jumala. Joka eroaa, tekee yhtä väärin kuin se, joka tahraa kätensä veriteolla, sanoo Herra Sebaot.
Mal 2:14-16

Jumala on uskonut meille sovituksen palvelutehtävän, kun seisomme “muurinaukossa” avioliittojemme puolesta.

Jumala itse teki Kristuksessa sovinnon maailman kanssa eikä lukenut ihmisille viaksi heidän rikkomuksiaan; meille hän uskoi sovituksen sanan.
2 Kor 5:19

Koska Kristus täytti lain ja vahvisti uuden liiton verellään, voit odottaa Jumalalta tupla-annoksen eheytymistä kaikilla elämänalueillasi.

Verellä vahvistetun liiton tähden minä vapautan vankeuteen viedyt asukkaasi syvästä ja pimeästä kuopasta. Palatkaa, vangitut, takaisin turvapaikkaanne, te ette ole turhaan eläneet toivossa! Vielä tänäänkin lupaan: kaksinkertaisen hyvityksen minä annan sinulle, Siion.
Sak 9:11-12

Kristuksen täytetyn työn takia sinä olet vapaa kadotustuomiolta.

Mikään kadotustuomio ei siis kohtaa niitä, jotka ovat Kristuksessa Jeesuksessa. Hengen laki, joka antaa elämän Kristuksen Jeesuksen yhteydessä, on näet vapauttanut sinut synnin ja kuoleman laista.
Room 8:1-2

Saat riemuvoiton, mikä tarkoittaa sitä, että jo ennen taistelun alkua tiedät, että olet voittanut.

Mutta kaikissa näissä ahdingoissa meille antaa riemuvoiton hän, joka on meitä rakastanut.
Room 8:37

Saat lunastaa kaikki Raamatussa olevat Jumalan lupaukset.

Ovathan Jumalan lupaukset, niin monta kuin niitä on, saaneet hänessä vahvistuksen. Siksi mekin vastaamme hänen kauttaan: “Aamen”, Jumalan kunniaksi.
2 Kor 1:20

Jumala kirjoittaa tarinaasi, ei paholainen.

Vaikka minä kuljen ahdingosta ahdinkoon, sinä annat minulle voimaa elää. Vihamieheni tahtovat minulle pahaa, mutta sinä ojennat kätesi, sinun väkevä kätesi pelastaa minut. Minkä olet osalleni varannut, sen sinä, Herra, viet päätökseen. Iäti kestää sinun armosi.
Ps 138:7-8

Jeesus on kantanut kaikki kipusi ja sairautesi antanut sinulle rauhan ja paranemisen.

Ja kuitenkin: hän kantoi meidän kipumme, otti taakakseen meidän sairautemme. Omista teoistaan me uskoimme hänen kärsivän rangaistusta, luulimme Jumalan häntä niistä lyövän ja kurittavan, vaikka meidän rikkomuksemme olivat hänet lävistäneet ja meidän pahat tekomme hänet ruhjoneet. Hän kärsi rangaistuksen, jotta meillä olisi rauha, hänen haavojensa hinnalla me olemme parantuneet.
Jes 53:4-5

Vaikka paholainen hyökkäisi kimppuusi, tiedät, että kaikki hänen aseensa sinua kohtaan ovat tehottomia, sillä hänet on voitettu Jeesuksen verellä.

Ja niin jokainen ase, joka taotaan sinua vastaan, on tehoton. Jokaisen kielen, joka käy sinua syyttämään, sinä osoitat valehtelijaksi. Tämä on Herran palvelijoiden perintöosa. Minä annan heille siihen oikeuden, sanoo Herra.
Jes 54:17

He voittivat hänet, Karitsan veri ja heidän todistuksensa toivat heille voiton. He eivät säästäneet henkeään vaan olivat valmiit kuolemaankin
Ilm 12:11

Koska Kristus on jo saanut kaiken aikaan sinua varten, mitä sinun sitten pitäisi tehdä? Ole hiljaa ja kärsivällinen ja iloitse Herrassa, kunnes Hänen lupauksensa tulevat ilmi elämässäsi.

Älkää siis heittäkö pois rohkeuttanne, sillä se palkitaan kerran runsaasti. Kestävyys on teille tarpeen, jotta pystyisitte täyttämään Jumalan tahdon ja siten saisitte omaksenne sen, minkä hän on luvannut.
Hepr 10:35-36

Iloitkaa aina Herrassa! Sanon vielä kerran: iloitkaa! Tulkoon teidän lempeytenne kaikkien ihmisten tietoon. Herra on jo lähellä. Älkää olko mistään huolissanne, vaan saattakaa aina se, mitä tarvitsette, rukoillen, anoen ja kiittäen Jumalan tietoon. Silloin Jumalan rauha, joka ylittää kaiken ymmärryksen, varjelee teidän sydämenne ja ajatuksenne, niin että pysytte Kristuksessa Jeesuksessa.
Fil 4:4-7

Pysyen Hänen lupauksissaan,
Lalitha
Yhdistyneet Arabiemiirikunnat
Rejoice Marriage Ministries

 

Kaikki raamatunkohdat ovat vuoden 1992 käännöksestä, ellei toisin mainittu.