Rukous puolison puolesta

30.11.2020

Rukous puolison puolesta

Suomennettu sivulta: A prayer for my husband (Rejoice Marriage Ministries)

Herra, minä rukoilen…

Että _____ viettää aikaa ja iloitsee Jumalasta joka päivä, etsii Hänen valtakuntaansa ja vanhurskauttaan, ja vapauttaa uskonsa nauttimaan Herrasta. Hän ottaa vastaan KAIKKI siunaukset päästäkseen eteenpäin. Hän luottaa Jumalan voimaan eikä omaansa ja hän tietää, että Hänen armonsa riittää. Hän näkee Herran vahvana tornina. Hänellä on läheinen, yksityinen ja henkilökohtainen suhde Herraan päiviensä loppuun asti!

Että _____ tekee töitä henkilökohtaisen rukouselämänsä eteen ja Jumala vahvistaa sitä hänelle ja rakentaa hänen sisimpäänsä syvän nälän ja halun viettää enemmän aikaa rukouksessa.

Että _____ tajuaa, kuinka siunattu hän todella on, että hän näkee rikkautensa Herrassa ja hänen silmänsä avautuvat uuteen näkyyn siitä kaikesta, mitä Jumala on tehnyt hänelle.

Että _____ uskoo Jumalaan täysin, hän tietää että Jumala on hänen kallionsa, linnakkeensa ja vapauttajansa, ja hän saa olla todellisessa levossa.

Että _____ tajuaa olevansa hengellisessä taistelussa päivän jokaisena hetkenä, että hän pukee ylleen Jumalan antaman hengellisen taisteluvarustuksen ja käyttää sitä, ja Jumala suojelee häntä Saatanan hyökkäyksiltä.

Että _____ taistelee uskon hyvän taistelun, antaa Jumalan täyttää hänet Hänen ilollaan ja rauhallaan, kulkee Hänen läsnäolossaan jokaisena päivänä, kokee ylitsevuotavaa iloa, joka tulee Pyhän Hengen täyteydestä, löytää tyytyväisyyden Hänestä, lepää Hänessä, ei anna elämän olosuhteiden viedä mitään pois häneltä, ei kanna omia pelkojaan, huolia ja murheitaan, vaan antaa ne kaikki Hänelle.

Että _____ kulkee Jumalan viisaudessa, ottaa sen vastaan joka päivä, eikä luota omaan ajatteluunsa.

Että _____ tajuaa, että hän voi parantua kaikista vaivoistaan ja riippuvuuksistaan, uskomalla ja pyytämällä, että Jumala vapauttaa hänet niistä kaikista!

Että _____ tajuaa, että Jumala on aina hänen kanssaan ja tuntee Hänen läsnäolonsa joka päivä, että Hän on hänen suojansa, turvansa, varmuutensa, pakopaikkansa ja Pelastajansa. Hän on antanut anteeksi hänen menneet virheensä eikä muista niitä enää. Työ, jonka Jumala on aloittanut hänessä, saadaan päätökseen.

Että _____ tajuaa, kuka hän on Kristuksessa, eikä hän ole sisäänpäinkääntynyt; hän on Jumalan mestariteos, ihmeellisesti tehty ja Hänen mahtava luomuksensa.

Että _____ jatkaa kasvamistaan minun kanssani avioliitossamme, ja se kasvu on päivittäinen asia loppuelämämme ajaksi.

Että _____ haluaa tehdä töitä läheisyytemme eteen, ja kun hän tekee niin uskossa Jumalaan, meille tulee paras intiimielämä, joka meillä on ikinä ollut yhdessä – nyt ja loppuelämämme ajaksi.

Että Jumala toimii _____n elämässä yliluonnollisesti juuri nyt, mikä vapauttaa hänet kaikista kahleista, jotka vihollinen on asettanut hänelle. Nyt ja ikuisesti, aamen!

Uskon tämän koko sydämestäni – rakastan _____ eniten silloin, kun rukoilen hänen puolestaan. Sen tähden teen sitä pitkin päivää – auringonnoususta auringonlaskuun. Haluan nähdä hänen parantuvan kaikesta – menneisyydestä, fyysisistä heikkouksista ja riippuvuuksista sekä linnakkeista – nyt! Rakastan Herraa ja _____ niin paljon, etten tekisi mitään epäkunnioittavaa kumpaakaan kohtaan. Sen takia sydämeni, mieleni ja sieluni ovat keskittyneet heihin molempiin läpi jokaisen päivän!

Isä, kiitos, että olet antanut _____ minulle! Kiitos, että hän on arvokas lahja Sinulta, ja kun löysin hänet, löysin hyvän asian! Herra, minä olen sotilas Sinulle, ____lle ja avioliitollemme viimeiseen henkäykseen asti! Rukoilen Saatanan juonia vastaan, jotka on tarkoitettu minulle, _____ ja avioliitollemme. Rukoilen, että evankeliumi hallitsee minua, _____ ja avioliittoamme.

Vapautan uskoani ja asetan _____n Sinun jalkojesi juureen, kun rukoilen näitä rukouksia hänen puolestaan! Jeesuksen rakkaassa nimessä minä rukoilen! En välitä, kuinka kauan siinä kestää – _____ parantuu täydellisesti, ja hän nauttii Jumalasta täydellisesti ja hän elää täyttä ja ihmeellistä elämää, joka Herralla on hänelle! Aamen!

Jumala, sinä olet Todellinen ja Elävä Jumala, eheytymisen ja toivon Jumala. Sinä olet ihmeiden Jumala! Mikään ei ole Sinulle mahdotonta – kaikki on mahdotonta ilman Sinua! Jeesuksen rakkaassa nimessä, en välitä, miltä se näyttää – tiedän, että Jumala toimii NYT! Aamen ja aamen!

Katso lisää rukouksia TÄÄLTÄ