Rohkaisua hyökkäyksiin

12.1.2020

Rohkaisua hyökkäyksiin

Suomennettu hartaudesta: Encouragement for attacks (Charlyne Cares Devotion 6.1.2019)

Vierailijan kirjoituksen on kirjoittanut joku odottava puoliso. Alla olevat näkemykset ovat kirjoittajan omia, eivätkä välttämättä kuvasta Rejoice Marriage Ministries:n tai Steinkampien näkemyksiä.

Muistuuko mieleesi jatkuvasti joku asia, jonka puolisosi teki satuttaakseen sinua? Se kamala asia, jonka jo uskoit sydämessäsi antaneen hänelle anteeksi. Tuntuuko se tulevan mieleesi silloin, kun vähiten sitä odotat? Toistuuko kipu? Tuleeko mieleesi satunnaisesti ohimeneviä ajatuksia, jotka kiusaavat jopa niin, että ajatusten tullessa voit heti kuvitella mielessäsi sen päivän, päivämäärän, paikan ja ajan ja muistat myös sään?

Mitä teet? Miten pääset vapaaksi? Voitko päästä vapaaksi? Annoitko todella anteeksi?

No, itse melko uutena vannoutuneena odottajana voin kertoa sinulle, että kyllä voit päästä vapaaksi! Voit ja niin teet!

Saatana on valehtelija. Hän on valheiden isä, johon ei voi eikä pidä luottaa. Pelkkä loukkauksen mainitseminen ja siitä nouseva suru ja kipu eivät tarkoita sitä, ettetkö olisi antanut anteeksi puolisollesi. Se tarkoittaa vain sitä, että jäljellä on tai saattaa olla joitakin ratkaisemattomia kipuja. Sydämen haava, niin kuin hengellinen äitini sanoi. Vihollinen näkee kasvusi ja tietää, että olet vakavissasi avioliiton puolesta seisomisessa, joten hänen täytyy muistuttaa sinua syvästä haavasta, oli se sitten fyysinen, emotionaalinen, henkinen, hengellinen tai kaikkia niitä. Muista, hän on veljien syyttäjä (Ilm 12:10, Sak 3:1) ja sellaisena hänen täytyy vetää esiin kaikki esteet yrittäessään saada sinut pois pelistä.

Te olette lähtöisin Saatanasta. Hän on teidän isänne, ja hänen halunsa te tahdotte tyydyttää. Saatana on ollut murhaaja alusta asti. Hän on kaukana totuudesta, se on hänelle vieras. Kun hän valehtelee, hän todella puhuu omiaan, sillä hän on valehtelija ja valheen isä.
Joh 8:44

Joten kun mennyt muisto hyökkää mieleesi töiden lomassa ja sanoo: “Muistatko, kun hän sai sinut tuntemaat itsesi huonoksi” tai “Miksi sinä rukoilet?” tai “Miksi seisot hänen puolestaan, joka todennäköisesti tekee saman asian uudestaan ja saa sinut vain huonommaksi kuin aiemmin?” Tässä on vastaus, jonka voit sanoa ääneen:

“Tiedätkö Saatana, tai kuka tahansa oletkaan joka yrittää häiritä minua, kyllä __(lisää nimi)__ teki niin ja se satutti minua syvästi. Mutta tiedä se, että minä annoin asian Jumalalle. Luulin, että päästin irti. Luulin, että annoin kivun pois, mutta ilmeisesti pidin itselläni osan. Sielussani on vielä jokin jäännös, jonka olemassaolosta en tiennyt. Isä, minä annoin anteeksi _____lle silloin ja minä annan _____lle anteeksi nyt. Isä, anna anteeksi _____lle se, miten hän satutti minua. Minä laitan asian sinun jalkojesi juureen. Pyydän sinua parantamaan tämän kivun syvällä sisimmässäni ja tekemään minut kokonaiseksi. Kiitos, että näytit minulle, että siellä oli vielä jotain. Pyydän sinua myös antamaan anteeksi _____lle sen, mitä tahansa hänen sisällään oli, joka sai hänet satuttamaan minua. Paranna _____ hänen haavoistaan ja tee _____ kokonaiseksi sisältäpäin. Armahda _____ ja siunaa _____.”

Paaaammmm!!!! Siitäs sait Saatana. Minkä tarkoitit minulle pahaksi, suututtamaan ja/tai surettamaan minua, siitä Jumala sai juuri kunnian. Eikö tässä ole oikea vastatoimi, kanssaodottaja?

Taipukaa siis Jumalan alaisuuteen, mutta vastustakaa Paholaista, niin se lakkaa ahdistamasta teitä.
Jaak 4:7

Puf! Katoa. Saatana, hänen seuraajahenkensä, joukkonsa ja pirunsa saavat muistutuksen siitä, että hänet voitettiin ristillä ja voitettiin nyt taas.

Te kyllä tarkoititte minulle pahaa, mutta Jumala käänsi sen hyväksi. Hän antoi tämän kaiken tapahtua, jotta monet ihmiset saisivat jäädä henkiin.
1 Moos 50:20

Mitä enemmän teet näin, sitä enemmän saat voimaa ja sitä enemmän valloitat aluetta takaisin. Olen huomannu itse lausuvani tätä rukousta ja samanlaisia rukouksia useamman kerran viikossa (joskus päivässä) viimeisten viikkojen aikana. Siitä on tullut nyt jo melkein toinen luonto.

Kanssaodottajat, älkää pelätkö tuntea kipua hetken aikaa. Älä kiellä kipua, tunne se hetken ajan (vain) ja luovuta se sitten Taivaalliselle Isällesi. Anna hänen ottaa se pois, koska hän välittää sinusta.

Heittäkää kaikki murheenne hänen kannettavakseen, sillä hän pitää teistä huolen. Pitäkää mielenne valppaana ja valvokaa. Teidän vastustajanne Saatana kulkee ympäriinsä kuin ärjyvä leijona ja etsii, kenet voisi niellä. Vastustakaa häntä, uskossa lujina! Tiedättehän, että veljenne kaikkialla maailmassa joutuvat kokemaan samat kärsimykset. Kaiken armon Jumala on Kristuksessa Jeesuksessa kutsunut teidät iankaikkiseen kirkkauteensa. Vähän aikaa kärsittyänne hän itse varustaa, voimistaa, vahvistaa ja lujittaa teidät.
1 Piet 5:7-10

Taakka ei ole sinun kannettavana. Hän salli sinulle muistutuksen siitä koska halusi, että antaisit taakan Hänelle; että luovuttaisit sen Hänelle, jotta olisit yhden askelen lähempänä tuhlaajasi kotiinpaluuta.

Terry
Maryland, USA
Rejoice Marriage Ministries

Katso uuusimmat julkaisut TÄÄLTÄ.

Katso uuusimmat julkaisut TÄÄLTÄ.