Odottavan puolison tunnustus

12.1.2019

Odottavan puolison tunnustus

Suomennettu tekstistä: A stander’s affirmation (Rejoice Marriage Ministries)

SEISON AVIOLIITTONI EHEYTYMISEN PUOLESTA!

En luovuta, anna periksi, hellitä enkä päästä irti, ennen kuin avioliittomme eheytyy. Vannoin vihkivalan, sanoin sanat, annoin lupauksen, annoin sormuksen, otin sormuksen, annoin itseni, luotin JUMALAAN, sanoin sanat ja tarkoitin niitä… sairaana ja terveenä, suruissa ja iloissa, myötä- ja vastoinkäymisissä, rikkaana tai köyhänä, hyvinä ja huonoina aikoina… joten seison NYT, enkä aio istua alas, laskea alas, hidastaa, laantua, kaatua, katsoa alas tai olla allapäin ennen kuin tämä rikkinäisyys korjataan!

Kieltäydyn siirtämästä katsettani ulkoisiin olosuhteisiin, kuuntelemasta tuomion profeettoja, tai uskomasta siihen, mikä on trendikästä, maallista, suosittua, mukavaa, helppoa, nopeaa, taloudellista tai suotuisaa… enkä aio tyytyä halpaan jäljitelmään Jumalan aidosta asiasta, enkä aio alentaa Jumalan standardeja, vääristellä Jumalan tahtoa, uudelleenkirjoittaa Jumalan sanaa, loukata Jumalan liittoa, tai hyväksyä sitä, mitä Jumala vihaa, eli avioeroa!

Saastaisessa maailmassa minä pysyn puhtaana; valheiden ympäröimänä minä puhun totta; missä toivottomuus velloaa, siellä toivoni on Jumalassa; missä kosto olisi helpompaa, siellä minä siunaan enkä kiroa; missä todennäköisyydet ovat minua vastaan, siellä minä luotan Jumalan uskollisuuteen.

Minä SEISON, enkä alistu, tee kompromisseja, riitele tai luovuta. Olen tehnyt päätökseni, kiinnittänyt katseeni, astunut kisaan, uskonut Sanaan ja luottanut Jumalaan kaikessa lopputulemassa.

En anna puolisoni reaktion, ystävieni kehotusten, läheisteni neuvojen, taloudellisten vaikeuksien tai paholaisen kuiskuttelujen saada itseäni heikentymään, hidastumaan, raivostumaan tai luovuttamaan ennen kuin avioliittoni on parantunut.

– Tuntematon kirjoittaja