Miksi en koskaan mennyt naimisiin sen toisen naisen kanssa

8.11.2022

Miksi en koskaan mennyt naimisiin sen toisen naisen kanssa

Suomennettu hartaudesta: Why I never married  the other woman Charlyne Cares Devotion 1.11.2022

Tämän päivän kirjoitus on Bobilta, joka oli tuhlaaja, joka palasi takaisin kotiin. Menimme uudelleen naimisiin ja olimme naimisissa vielä 23 vuotta ennen kuin Herra otti hänet Taivaan kotiin. Bob kirjoitti 19 kirjaa tuhlaajan näkökulmasta noiden kahden vuosikymmenen aikana avioeromme ja uudelleen avioitumisemme jälkeen. –Charlyne

Katso uuusimmat julkaisut TÄÄLTÄ.

Tulkoot he tuntemaan sinun kätesi voiman, saakoot tietää, että sinä, Herra, autat.
Ps 109:27

Rukoilen, että Herra auttaa minua kuljettaessani sinua pitkälle matkalle kohti vastausta… Lopullinen vastaus on joka tapauksessa se, että en mennyt naimisiin sen toisen naisen kanssa, koska syvällä sisimmässäni tiesin sen vääräksi. Olimme Charlynen kanssa eronneet ja maailma ja laki sanoivat, että mene eteenpäin, mutta jokin muistutti minua, että olin edelleen naimisissa.

Tiedän, ettei ole kahta samanlaista tapausta. Sinun poissaolevan puolisosi tunteet saattavat olla täysin erilaiset. Ei kuitenkaan olisi tarvittu Nasan tutkijaa tunnistamaan, että jokin on vialla, kun minä istuin toisen miehen kodissa, yritin saada hänen lapsiaan iloiseksi, istuin hänen pöydässään, söin ruokaa, joka oli ostettu hänen lapsilisillään, katselin televisiota, joka oli ostettu hänen työansioillaan, olin hänen hylätyn vaimonsa ilona – ja mitä vielä. Samaan aikaan murheinen vaimoni ja kolme lastamme kirjaimellisesti kamppailivat selviytymisestä samalla kun rukoilivat, että aviomies ja isä tulisi järkiinsä ja tulisi takaisin kotiin, minne hän kuuluisi.

Surullista kyllä, useimmat naimisissa olevat ihmiset, jotka lähtevät puolisonsa luota, sekaantuvat tai tulevat sekaantumaan suhteeseen jonkun toisen kanssa. Luonnollinen kehitys jatkuvalle deittailulle on sitten kohti avioliittoa. Vaikka poissa oleva puolisosi saattaa haluta nykyisten luvattomien järjestelyiden jatkumista, voin vakuuttaa sinulle, että se kolmas henkilö painostaa ja painostaa kohti avioliittoa.

Nuo toiset henkilöt pistävät tuhlaajat valtavan paineen alle, jotta he pääsisivät naimisiin. Rukoileva puoliso, joka seisoo Jumalan kanssa, on uhka synnilliselle suhteelle. Nämä toiset henkilöt ajattelevat että voisivat saada kontrollin, jos pystyisivät painostamaan tuhlaajan naimisiin. Tässä on yksi iso ongelma. Jumala ei tunnista näitä aviorikossuhteita avioliitoiksi, vaan Hän jatkaa tuhlaajan puhuttelua hänen syntisistä teistään, huolimatta siitä, mitä laillisissa papereissa sanotaan.

Toiset henkilöt antavat tuhlaajille uhkavaatimuksia. Pystymme lähtemään oikean aviomiehemme tai vaimomme luota ilman, että edes katsomme taaksepäin, mutta vapisemme, kun korvike-puoliso asettaa meille “tai muuten” -uhkauksia. Henkilökohtaisesta kokemuksesta voin sanoa, että siinä kirkossa, jossa minä ja se toinen henkilö kävimme (kyllä, tuhlaajat käyvät kirkossa ja kuuntelevat, kun saarnaajat julistavat Totuutta muille), oli kirkkosali remontissa. Sen piti valmistua sen vuoden pääsiäiseen mennessä. Minulle sanottiin, että menisimme naimisiin ennen tuota päivämäärää tai suhteemme olisi ohi.

Minua käskettiin myös “pääsemään yli” Charlynesta ennen sitä. Miten ihminen, jonka olin tuntenut vain kuukausia, voisi sanella, että “pääsen yli” vaimosta, jonka kanssa olin ollut 19 vuotta?

En kerro tässä kaikkea, mitä kävin läpi, mutta minusta tuntuu, että voisin kertoa yhden ikimuistoisen asian. Olimme sen toisen naisen kanssa lopettelemassa illallista italialaisessa ravintolassa, kun työnantajani kutsui minua. Siihen aikaan kännykät olivat vielä kiinni autossa, joten jätin luottokorttini pöydälle ja lähdin etsimään kolikkopuhelinta. Kun palasin takaisin, illalliskumppanini ojensi minulle luottokortin ja kuitin. “Halusin vain kokeilla, miltä se näyttäisi”, hän sanoi.

Avasin kuitin ja näin, että siihen oli allekirjoitettu “Mrs. Robert E. Steinkamp”. En ollut ikinä ennen nähnyt, että sitä olisi kirjoitettu kenenkään muun kuin Charlynen käsialalla. Se ei vain näyttänyt oikealta. Tunsin olevani ansassa. Ruoansulatushäiriöni sinä iltana eivät tulleet italialaisesta ruuasta, vaan siitä ajatuksesta, että pian tässä saattaisi olla “Mrs. Robert E. Steinkamp”, joka ei todellisuudessa ollut “Mrs. Robert E. Steinkamp.”

Jonkin aikaa myöhemmin kuulin autoradiossa sanonnan, joka kosketti minua syvästi, ja josta on tullut yksi lemppareistani. Marttyyrin lähetyssaarnaajan Jim Elliotin sanotaan sanoneen

“Ihminen ei ole typerä, jos hän luopuu siitä, mitä ei voi pitää, saadakseen sen, mitä ei voi menettää.”

Pyhä Henki paljasti minulle, että olin luopumassa Charlynesta, jota en voisi menettää, jonkun toisen takia, korvike-vaimon, jota en voisi pitää.

Voitko nähdä, mitä Jumalan Pyhä Henki teki vastauksena Charlynen rukouksiin? Hän lähetti Totuuden nuolen toisensa jälkeen ja jatkoi sitä, kunnes minua ympäröinyt itsekkyyden kupla puhkesi. Silloin tämä tuhlaaja palasi kotiin.

Älä luule odottavana puolisona, että rukouksesi ovat olleen epäonnistuneita tai että olet epäonnistunut avioliiton eheytymisessä, jos puolisosi astelee ei-liitolliseen parisuhteeseen. Olet epäonnistunut vain, jos luovutat. Herran, meidän Jumalamme, maine on vaakalaudalla, ei sinun. Hän tekee juuri sen, minkä Hän lupasikin sinulle, mutta Hänen aikataulullaan eikä ihmisen.

Tässä viisi ohjetta auttamaan sinua, kun puolisosi on astumassa ei-liitolliseen avioliittoon:

Rukoile – Opettele rukoilemaan puolisosi puolesta, jota painostetaan avioliittoon.

Kosinta – Muista, se toinen henkilö todennäköisesti ehdotti avioliittoa, ei puolisosi.

Rauha – Ota vastaan Jumalan rauha, sillä Hänellä on sinun puolisosi käsissään tänä päivänä, huolimatta siitä, mitä sanoja mumistaan jollekin toiselle henkilölle. Jumala sanoo, että sinä ja rakkaasi olette yhä naimisissa.

Tarkoitus – Keskity omaan tarkoitukseesi avioliiton puolesta seisomisessa. Onko tarkoituksena päästä tasoihin toisen naisen kanssa ja tuoda puolisosi kotiin, vai saattaa kaikki osapuolet henkilökohtaiseen suhteeseen Jeesuksen Kristuksen kanssa?

Lupaus – Lunasta ne lupaukset, jotka Jumala on antanut sinulle ja pidä niistä kiinni. Jumala ei ikinä muutu.

Sinun lupauksesi on kurjuudessa lohtunani, se virvoittaa minut jälleen.
Ps 119:50

Koska Hän elää,
Bob Steinkamp
Rejoice Marriage Ministries

Lue lisää Bobin kirjoituksia TÄÄLTÄ

Katso uuusimmat julkaisut TÄÄLTÄ.