Lounastauon todistukset 29.3.2018

3.4.2018

Lounastauon todistukset 29.3.2018

Suomennettu hartaudesta:
Lunchbreak testimonies
Charlyne Cares Devotion 29.3.2018

Antakaa Herralle kunnia, te jumalolennot, tunnustakaa Herran kunnia ja voima! Tunnustakaa hänen nimensä kunnia! Kumartukaa hänen pyhän kirkkautensa eteen!
Ps 29:1-2

Muutama kuukausi sitten löysin RMM:n nettisivut etsiessäni hartaustekstejä uskottomuudesta. Oli ihanaa lukea muiden todistuksia ja toivoa, että joku päivä voisin kertoa myös omani. Nyt kun kirjoitan tätä, tuhlaajapuolisoni on taas kotona. Hän oli jonkun aikaa eksyksissä ja sanoi, ettei enää nähnyt minua tulevaisuuden suunnitelmissaan. Minä olin lähtenyt maasta töiden perässä. Olin shokissa ja surin yksin kaukaisessa paikassa, eikä minulla ollut ketään kenen puoleen kääntyä. Tunsin oloni toivottomaksi. Pystyin puhumaan vain Jumalalle ja Hän paljasti minulle 2 Moos 14:14, että “Herra sotii teidän puolestanne, olkaa te hiljaa!”. Siitä lähtien yritin olla huolehtimatta ja elin elämääni niin kuin rukouksiini olisi jo vastattu. Odottajat, älkää luovuttako. Rukoilkaa lakkaamatta (1 Tess 5:17). Ihmeenne on tulossa! Jumalamme on ihmeitä tekevä Jumala (Psalmi 77:15) ja Hänelle mikään ei ole mahdotonta (Luuk 1:37)! Sinun tuhlaajasi saattaa tulla myöhemmin, huomenna tai seuraavalla viikolla. Valmistele itsesi ja jatka kunnian tuomista Jumalalle.
Kuwait

Jumala, pyhät ovat sinun tiesi. Ei ole sinun vertaistasi jumalaa. Sinä olet Jumala, sinä teet ihmeitä, olet osoittanut voimasi kansojen vaiheissa.
Ps 77:14-15

Jumala on vain niin ihmeellinen. Olen kiitollinen Hänen mahtavasta voimastaan. Täällä päin ei ole Covenant Transport (Liitto Kuljetus) tai Swift (Nopea) -rekkoja, mutta kun ajoin autoa ja itkin tilannettani, näin pakettiauton, jonka kyljessä luki Restoration (Eheytys). Aloin nauramaan ja kiittämään Jeesusta. Olipa ongelmasi miten suuri tahansa niin Jumala muistuttaa sinua, että Hän pitää lupauksensa. Olen rukoillut raamatunkohtia puolisoni nimellä ja Jumala muistutti minua, ettei Hänen sanansa tyhjänä palaa. Olin jo muuttumassa passiiviseksi ja todella uupuneeksi rukouksissani, mutta Jumala rohkaisi minua jatkamaan ja piiloutumaan Hänen piilopaikkaansa, josta löytäisin levon ja antaisin Hänen taistella tämän taistelun. Tämä ei ole meidän taistelumme vaan Herran. Anna Hänen taistella ja jatka vain lujana pysymistä!
Havaiji, USA

Mutta Mooses sanoi kansalle: “Älkää pelätkö, vaan pysykää aloillanne, niin saatte nähdä, kuinka Herra pelastaa teidät. Sellaista, mitä te tänään näette tapahtuvan egyptiläisille, ette enää milloinkaan saa nähdä. Herra sotii teidän puolestanne, olkaa te hiljaa!”
2 Moos 14:13-14

Voitte ylistää Herraa kanssani. Haluan vain kiittää Jumalaamme, Herramme Jeesuksen Isää, täyttäessään sanansa, jonka Hän antoi minulle. Olen seisonut avioliittoni puolesta ja ollut erossa vaimostani nyt useamman vuoden. Kun hän lähti, lapset lähtivät mukana. Nyt hän haluaisi, että lapset tulisivat takaisin ja jäisivät minun luokseni. Lapseni ovat tulossa kotiin. Kiitos Jumalalle!! Vaikka vaimoni luulee, että se oli hänen ajatuksensa, tiedän, että oikeasti se on Jumala, joka toimii puolestani täyttäessään sanansa minulle Jes 43:5. Minä asun maamme länsiosassa ja vaimoni on kaakkoisosassa lastemme kanssa. Uskon, että Hän täyttää pian toisetkin lupaukset, joita on antanut minulle, kuten Jes 56:8 ja Hes 39:28. Vaimoni tulee palaamaan takaisin. Kiitos Herralle!
Nigeria

Älä pelkää, minä olen sinun kanssasi. Idästä minä tuon sinun sukusi, lännestä kokoan sinut.
Jes 43:5

Kiitos Jumalalle pienistä voitoista. Tänä aikana kun puolisoni ja minä olemme olleet erossa, olen osallistunut kurssille, jossa opetellaan Jumalan sanaa. Sinä aikana aviomieheni on kysellyt, mitä aion tehdä kurssista saamallani päästötodistuksella. Selitin hänelle, että Jumalan tarkoitusten ymmärtäminen elämässäni on tärkeää minulle. Haluan olla tehokas jakamaan Jumalan sanaa kenelle tahansa, jonka Jumala laittaa tielleni. Sen jälkeen mieheni on kertonut Jumalan hyvyydestä, jota hän on kokenut silloin tällöin. Se osoittaa minulle, että Jumala tekee työtään miehessäni, kun olen uskollinen Jumalalle ja aviomiehelleni, ja aviomieheni muuttuu, niin että tulee kotiin sieltä erämaasta. Ensin hän ei pitänyt mitään yhteyttä, mutta nyt hän soittelee minulle, jotta saisin kyydin töihin, ja hän vastaa heti, kun tarvitsen jotakin. Näen Jumalan tekevän työtään. Jatkakaa rukoilua ja paastoamista. Jumala kuulee rukouksemme.
Pennsylvania, USA

Siitä lähtien kun olen seisonut avioliittoni puolesta, Jumala on johdattanut minut tielle, jolla joudun todella luottamaan Häneen. Tänään Hän kehotti minua menemään ostarille ja katselemaan kihlasormuksia. En ole mikään shoppailija, joten se oli erilaista minulle. Ja koska olen edelleen naimisissa kotona asuvan tuhlaajapuolisoni kanssa, ajattelin että se oli vähän outoa. Olin kuitenkin kuuliainen. Jumala on näyttänyt minulle leijonan kuvia, sillä Hän sanoi, että Juudan leijona taistelee puolestani. Kun liikkeessä minulle esiteltiin sormuksia, myyjä sanoi “Meidän Leo-sormuksissa on upeimmat muotoilut”. Sormuksissa oli kuva kävelevästä leijonasta. Aloin itkeä. Jumala on niin ihmeellinen. Pystyin vain kuulemaan Pyhä Hengen sanovan minulle “Pidän lupaukseni. Pysy uskollisena!” Jatkakaa odottamista!
Havaiji, USA

Herra ilmoittaa suunnitelmansa palvelijoilleen, ja he tulevat tuntemaan, millainen on hänen liittonsa.
Ps 25:14

Sain tietää, että minulla oli normaalia nuoremmassa iässä tulossa vaihdevuodet. Minulla on kaksi ihanaa teini-ikäistä lasta, jotka minä ja aviomieheni saimme ollessamme todella nuoria. En ikinä oikeastaan ajatellut saavani enää vauvaa, mutta se ajatus, etten enää ikinä pystyisi saamaan lasta, teki minut todella katkeraksi. Seuraavana vuonna aviomieheni lähti ja se murskasi minut täysin. Kuukausia eromme jälkeen annoin itseni Herralle. Huusin häntä avuksi ja lapseni ja jopa aviomieheni huomasivat eron. Yhtenä päivänä huusin apua ja pyysin Isää Jumalaa antamaan minulle anteeksi ja minä hyväksyin Hänen täydellisen suunnitelmansa siinä, että minulle tuli vaihdevuodet niin nuorena. Sanoin, että alistuisin Hänelle. Menin käymään lääkärilläni ja minulle sanottiin, että tulokseni olivat laskeneet huomattavasti. Pystyn nyt saamaan lapsen. Lääkäri oli todella hämmentynyt. Herra kuuli huutoni. MIKÄÄN EI OLE HÄNELLE MAHDOTONTA!
Texas, USA

Kun aloin seisomaan avioliittoni puolesta, en aluksi tiennyt oikein mitä se tarkoitti; tiesin vain, että halusin avioliittoni toimivan. Etsin Jumalaa vääristä syistä, halusin vain, että Hän eheyttäisi avioliittoni. Jumala on toiminut mahtavasti odotukseni aikana, mutta ennen kaikkea Hän muuttaa minua. Olin masentunut, itsetuhoinen ja rikki, ja vielä enemmän sen jälkeen kun aviomieheni otti eron. Olin vihainen Jumalalle, koska rukoilin niin kovasti, ettei Jumala antaisi avieron mennä läpi. Jumala herätti minut keskellä yötä ja sanoi “Sinun miehelläsi on suhde, mutta minä tuon hänet kotiin sinun luoksesi”. Minuun sattui, mutta Jumalan voimalla ja kestävyydellä pystyin yhä rakastamaan aviomiestäni pyyteettömästi. Vietin joulun mieheni kanssa. Hän yllätti minut töihini ystävänpäivälahjoilla ja vähän aikaa sitten hän vei minut treffeille ja yllätti minut uudella vihkisormuksella. Se toinen nainen ei ole enää hänen elämässään. Aviomieheni sanoo edelleen, että tarvitsee aikaa selvittääkseen asiat Jumalan kanssa. Minä annan Jumalalle kaiken kunnian ja kiitoksen!
Tennessee, USA

Jotka kyynelin kylvävät, ne riemuiten korjaavat. Jotka itkien menevät kylvämään vakkaansa kantaen, ne riemuiten palaavat kotiin lyhteet sylissään.
Ps 126:5-6

Siunauksin,
Charlyne Steinkamp
Rejoice Marriage Ministries, Inc.

Kaikki raamatunkohdat ovat vuoden 1992 käännöksestä, ellei toisin mainittu.