Lauantain todistukset

14.7.2020

Lauantain todistukset

Suomennettu hartaudesta: Saturday testimonies (Charlyne Cares Devotion 4.7.2020)

Alla on muutama ote niistä todistuksista, joita olemme saaneet kuluneen viikon aikana. Jokainen todistus on jaettu tänne kirjoittajan suostumuksella. Todistusten tehtävänä ei ole kertoa sinulle, miten toimia omassa elämässäsi, vaan ne kertovat siitä, miten Jumala toimii, kun ihmiset rukoilevat! Onko sinulla todistus jaettavana rohkaisuksi toisille?
Jaa oma todistuksesi RMM:n sivuilla englanniksi tai kirjoita rukousseinälle suomeksi.

Vaikka minä kuljen ahdingosta ahdinkoon, sinä annat minulle voimaa elää. Vihamieheni tahtovat minulle pahaa, mutta sinä ojennat kätesi, sinun väkevä kätesi pelastaa minut.
Ps 138:7

Rakkaat kanssaodottajat, haluan rohkaista teitä, ettette luovuttaisi puolisonne tai avioliittonne suhteen. Useampi vuosi sitten sain tietää, että aviomiehelläni oli avioliiton ulkopuolinen suhde toiseen naiseen. Hän ajatteli haluavansa avioeroa, mutta Jumalalla oli muita suunnitelmia. Rukoilin joka päivä aviomieheni ja avioliittomme puolesta, ja Jumala vastasi. Jumala tuli väliin ja poisti toisen naisen lopullisesti elämästämme. Naisen työpaikka meni alta ja hän muutti oman aviomiehensä kanssa monen tunnin päähän meistä. Kiitos Herralle! Pyysin Herraa kitkemään hänet pois ja niin Hän teki! Olemme parantuneet mieheni kanssa monen vuoden ajan. Valitsin anteeksiannon. Vähän aikaa sitten mieheni kirjoitti minulle kirjeen. Kirjeessä sanottiin mm. “Rakastan sinua todella paljon. Tyttäremme on siunaus, ja se on todistus siitä, kuinka hyvä äiti sinä olet.” Ylistys Jumalalle! Älä luvouta! Jumala tekee työtään! “Toivokaa ja iloitkaa, ahdingossa olkaa kestäviä, rukoilkaa hellittämättä.”  Room 12:12
Florida, USA

Minulla on ollut jo jonkun aikaa tarkoituksena kertoa niistä eri tavoista, miten olen nähnyt Herran toimivan aviomieheni sydämessä. Vuosien ajan hän kieltäytyi tulemasta minun ja tyttäreni kanssa kirkkoon, mutta nyt hän on uskollisesti tullut mukaamme. Kiitos Jumalalle, että mieheni työaikataulu sallii hänen nyt osallistua. Vaikka hän on pelastunut, hän sanoi minulle alle vuosi sitten, että kirkko on täynnä tekopyhiä, minä mukaanlukien. Hän on vihdoin aloittanut päivittäisen Raamatun opiskelemisen kanssani, kun ennen hän vain katsoi (ja pidättäytyi) vuosien ajan. Kuulostaa oudolta, mutta näin muutosten todella alkavan vasta karanteenin alkuvaiheessa. Älä IKINÄ epäile, etteikö Jumala tekisi työtään ja niiden hyväksi, jotka rakastavat Häntä! Olen pitänyt kiinni Room 8:28! Herra antoi minulle Jes 26:3-4 eilen illalla. Hänen armonsa kestää iäti. Jumalan siunausta!
Georgia, USA

Sille, jonka mieli on luja ja vakaa, sinä turvaat rauhan, kun hän turvautuu sinuun. Ajasta aikaan luottakaa Herraan, sillä Herrassa on turva, Herra on ikuinen kallio.
Jes 26:3-4

Haluan vain ylistää Jumalaa kaikesta siitä, mitä Hän tekee elämässäni ja kotoa poissa olevassa tuhlaajavaimossani. Etsin tällä hetkellä kotia, jonka voisin ostaa, ja Jumala on siunannut minua mahdollisella kodilla, jonka uskon Hänen haluavan minulle ja perheelleni. Ex-vaimoni on osallistunut etsimään kotia ja Jumala on todella pehmentämässä hänen sydäntään. Suhteemme kehittyy päivittäin ja kiitän Jumalaa. Jumala on niin hyvä. Etenen vain päivä kerrallaan ja rukoilen vaimoni pelastuksen puolesta ja että hänen sydämensä pehmenee edelleen ja vihollinen tuhoutuu hänen elämässään.
Indiana, USA

“Sillä missä kaksi tai kolme on koolla minun nimessäni, siellä minä olen heidän keskellään.” Matt 18:20 Tällä viikolla pyysin rukousta vaimoni pelastuksen puolesta, ja että saisin kuulla hänestä, koska on kulunut jo jonkun aikaa. Yllätyin, kun yhtenä aamuna puhelimeni soi ja se oli vaimoni. Vaikka en kuullut sitä, mitä halusin, Pyhä Henki muistutti minua, Nyt olen saanut rauhan, Herra piti minusta huolen. Ps 116:7. Oli pakko kiittää ja pyysin Jumalalta, että jos se olisi hyvä, niin vaimoni soittaisi takaisin. Hän soitti myöhemmin sinä iltana. Muistelen uusinta podcastia, jossa puhuttiin siitä, että jos laittaa kaiken peliin Jumalan kanssa, niin taistelu ei ole sinun. Luota vain Jumalaan ja Hän tekee loput. Ystävät, kannustan teitä, että taistelisimme yksikkönä. Saatamme olla etäällä toisistamme, mutta Jumalan lapsina saamme riemuvoiton. Huudetaan avuksi Jumalaa ja hän näyttää meille tutkimattomia asioita.
Antigua ja Barbuda

Olemme tällä hetkellä asumuserossa aviomieheni kanssa ja hän asuu toisessa osavaltiossa. Päätin, etten muuta hänen kanssaan ja ajattelin, että se auttaisi korjaamaan avioliittomme. Minä olin ennen tuhlaaja, mutta nyt olen odottava puoliso. Muistutan itseäni – se missä aviomieheni on tänään, siellä minä olin ennen. Jumala muutti minun sydämeni taistelemaan avioliittoni puolesta. Jumala puhutteli minua ja osoitti minussa asioita, joita minun tuli muuttaa. Rukoukseni ovat kehittyneet tämän matkan aikana. Pyysin Jumalalta “Ms Claraa” niin kuin se nainen War Roomissa, mutta Jumala halusi minusta “Ms Claran”. Jumala synnyttää palvelutöitä kivusta. Se ei ole helppoa; joinakin päivinä kamppailen. Avioliittoni ei ole eheytynyt, mutta luotan Jumalaan ja julistan lupauksia: Luuk 1:37, Mark 10:9, Room 8:28 ja Jer 29:11. Älkää luovuttako; “Kilpailua ei ole annettu nopeille eikä vahvoille, vaan niille jotka kestävät loppuun asti”. Jumalan siunausta.
Virginia, USA

Jumala on NIIN hyvä! Aviomieheni oli hakenut avioeroa ja muutti pois. Hän sanoi aina monta kertaa, ettemme mitenkään pysty palaamaan takaisin yhteen. Opin nojaamaan niin lähelle Jumalaa ja uskomaan Hänen lupauksiinsa, vaikka se oli joskus niin vaikeaa. Joskus olin kuitenkin niin yläilmoissa, kun Jumala lähetti minulle rukoilemiani merkkejä, rohkaisevia merkkejä siitä, että peruuttaisimme avioeron mieheni kanssa. No, Jumala täytti lupauksensa!! Olemme olleet useamman kuukauden yhdessä nyt ja hän haki sovinnontekoa asianajajan kanssa. Avioliittomme on niin erilainen kuin ennen. Se on vahvempi kuin koskaan ja olen oppinut olemaan väittelemättä, sanon oman osuuteni ja vien ongelmamme Herralle. Ja JOKAINEN on selvinnyt minun edukseni. Haluan rohkaista teitä, että Jumala kuulee teitä. Hän on uskollinen ja täyttää lupauksensa. Tiedän, miten vaikeaa tämä aika on ja sydämeni on sinun puolellasi. Jatkan rukoilemista jokaisen avioliiton puolesta.
Tennessee, USA

Autuas sinä, joka uskoit! Herran sinulle antama lupaus on täyttyvä!
Luuk 1:45

Olen ollut asumuserossa puolisostani nyt pari vuotta ja olen seisonut avioliittoni puolesta. Potkaisin aviomieheni ulos kodistamme kolme kertaa, kun sain tietää, että hänellä oli suhde ja sen takia hän sanoi, ettei tulisi ikinä takaisin kotiin. Minulla on usko Herraan ja uskon, että Hän tuo aviomieheni kotiin. Meillä on kolme ihanaa tyttöä yhdessä ja meillä on kauhea ikävä häntä. Joskus on tuntunut siltä, että haluan luovuttaa, mutta Herra antaa minulle voimaa päivittäin, jotta jaksan taistella avioliittoni eheytymisen puolesta.
Australia

Olin väsynyt olemaan osa sitä sotkua, joka tuhosi avioliittoani. Aviomiehelläni oli monia suhteita, minkä ajattelin olevan oikeutuksena minulle toimia vihassa. VÄÄRIN! Päätin antaa asian Jumalalle, sillä kipu kasvoi vahvemmaksi ja tekoni hallitsemattomiksi. Huusin avuksi Jumalaa koko sisimmästäni ja pyysin Häntä muuttamaan mieleni ja sydämeni. En odottanut, että muutos alkaisi MINUSTA. Puhdistuminen oli syvää ja ulottui aina lapsuuteen saakka. Loukkaukset, joita pidättelin salaa menneitä perheenjäseniä ja ystäviä kohtaan, oksennettiin ulos ja annettiin anteeksi. En ole ikinä ollut niin varma Jumalan rakkaudesta, lupauksista ja armosta. Jumalan Sana on totta, USKO koko sydämestäsi, mitä se sanoo, sillä Hän on luotettava. Itken, kun kirjoitan tätä todistusta ja muistan, kuinka Jumalan rauha on täyttänyt minut. Pelko on korvautunut rakkaudella. Totuudet paljastuvat. Minulla oli tapana vain lukea Raamattua, nyt pistän sen täytäntöön. Päivittäin päästän irti kaikesta, josta minulla ei ikinä ollut otetta, ja lepään Hänen täydellisessä ilossaan.
Kansas, USA

Sinä osoitat minulle elämän tien, sinun lähelläsi on ehtymätön ilo, sinun oikealla puolellasi ikuinen onni.
Ps 16:11

Siunauksin,
Charlyne Steinkamp
Rejoice Marriage Ministries

Katso uuusimmat julkaisut TÄÄLTÄ.