Lauantain todistukset 4.5.2019

5.5.2019

Lauantain todistukset 4.5.2019

Suomennettu hartaudesta: Saturday testimonies (Charlyne Cares Devotion 4.5.2019)

Alla on muutama ote niistä todistuksista, joita olemme saaneet kuluneen viikon aikana. Jokainen todistus on jaettu tänne kirjoittajan suostumuksella. Todistusten tehtävänä ei ole kertoa sinulle, miten toimia omassa elämässäsi, vaan ne kertovat siitä, miten Jumala toimii, kun ihmiset rukoilevat! Onko sinulla todistus jaettavana rohkaisuksi toisille?
Jaa oma todistuksesi RMM:n sivuilla englanniksi tai kirjoita rukousseinälle suomeksi.

Pyytäkää, niin teille annetaan. Etsikää, niin te löydätte. Kolkuttakaa, niin teille avataan. Sillä jokainen pyytävä saa ja jokainen etsijä löytää, ja jokaiselle, joka kolkuttaa, avataan.
Matt 7:7-8

Kirjoitan tätä todistusta avioliittomme vuosipäivästä useita vuosia sitten. Ylistys Herralle, aviomieheni on kotona! Asuimme erillään jonkun aikaa ja erosimme virallisesti. Aviomieheni oli jättänyt minut toisen naisen takia, eikä suostunut puhumaan minulle, vaikka meillä oli pieni tyttö. Hänen sydämensä oli niin kovettunut minua kohtaan ja näytti siltä, ettei ollut toivoa sovinnonteosta. Löysin kuitenkin Rejoice Marriage Ministries:n ja aloin seisomaan avioliittoni puolesta. Uskoni ja suhteeni Jumalaan kasvoivat. Kohtelin aviomiestäni pelkällä rakkaudella ja ystävällisyydellä, sanoi tai teki hän mitä tahansa. Sitten yhtenä päivänä hän pyysi minua lounaalle. Hän sanoi, että Jumala oli kehottanut häntä palaamaan kotiin ja hän oli onneton vuoren toisella puolella. Hän pyysi päästä kotiin ja tottakai suostuin! Hän lopetti suhteensa siihen toiseen naiseen ja lopetti täysin kaiken yhteydenpidon. Nyt olemme taas yhdessä ja suunnittelemme uudelleenavioitumista! Jumala on uskollinen, älkää luovuttako! Tilanteeni vaikutti mahdottomalta, mutta Jumala on suurempi!
Indiana, USA

Jeesus esitti opetuslapsille vertauksen opettaakseen, että aina tulee rukoilla, koskaan lannistumatta… “Tottahan sitten Jumala hankkii oikeuden valituilleen, jotka päivin ja öin huutavat häntä avuksi. Hänkö viivyttäisi apuaan? Minä sanon teille: hän hankkii heille oikeuden viipymättä. Mutta kun Ihmisen Poika tulee, löytääkö hän uskoa maan päältä?”
Luuk 18:1, 7-8

Kiitos Jumalalle Hänen armostaan. Minä olin itse kotona asuva tuhlaajapuoliso, joka pyysi aviomiestään lähtemään. Luulin, että hän oli tuhlaaja ja rukoilin hänen puolestaan, ja minusta tuntui aina siltä, että minä olin uhri ja hän oli syyllinen. Turhauduin odottamaan, että hän muuttuisi sellaiseksi kuin minä halusin. Olin omahyväinen, itsekäs, itsekeskeinen, ylpeä ja todella vihainen. Sanoin hänelle, että hän saisi etsiä oman tulevaisuutensa ja otin hänestä eron viime vuonna. Hän alkoi tapailemaan jotakin kristittyä naista viime vuonna. Muutuin yhä vihaisemmaksi ja kävin itsekin treffeillä kostoksi. Herra puhutteli minua tuosta avioliiton ulkopuolisesta suhteesta, jossa olin. Minä vastustelin. Itse asiassa sanoin Jumalalle “Miksi minä en saisi deittailla, kun miehenikin pitää hauskaa?” Herra armahti minua ja auttoi minua päättämään suhteen. Sitten hän näytti minulle omat vikani avioliitossamme ja odotuksessani. Jumala kehotti minua ottamaan yhteyttä aviomieheeni ja pyytämään häneltä anteeksi. Olemme saaneet juteltua siitä lähtien. Aviomieheni sanoo, ettei halua palata yhteen, mutta kiitän Jumalaa, että Hän on avannut meille ovet.
Kanada

Kirkastan Herraani ja Pelastajaani Jeesusta Kristusta. Kiitos, Jeesus, koska sinä aiot yhdistää perheemme taas. Kiitos, kun Sinä pehmennät isäni ja äitini sydämet, niin että he voivat antaa anteeksi toisilleen. Kiitos, Jeesus, että meidän perhe-elämämme tuo kunniaa nimellesi. Aamen.
Tansania

Haluan vain kiittää kaikkia, jotka pitivät minua ja aviomiestäni rukouksissaan. Haluan antaa Jumalalle kaiken kunnian ja kiitoksen Hänen pyhässä nimessään, sillä Hän on eheyttänyt avioliittoni. Olen vain niin iloinen ja kiitollinen. En lopeta rukoilemista ja jatkan rukoilua niiden kaikkien puolesta, jotka vielä kamppailevat avioliitoissaan. Älkää luovuttako. Jumala on hyvä. Pysykää uskossa. Hän vastaa rukouksiinne.
Texas, USA

Jeesus katsoi heihin ja sanoi: “Ihmiselle se on mahdotonta, mutta ei Jumalalle. Jumalalle on kaikki mahdollista.”
Mark 10:27

Viestittelin aviomiehelleni hyvää pääsiäistä ja hän vastasi takaisin hyvää pääsiäistä! Ylistys Herralle! Tänään pääsiäisjumalanpalveluksessa pastorimme aloitti puhumalla ylösnousemuksesta ja hän sanoi, että ylösnousemusta on myös meidän omassa elämässämme; kuolleiden asioiden herättäminen henkiin elämässämme mukaanlukien ihmissuhteet ja kuolleet avioliitot. Mieheni vastausviestin jälkeen ja suurimmaksi osaksi muutenkin meillä on vain vähän tai ei ollenkaan yhteydenpitoa. Rukoilin rohkaisua koko matkan kirkolle eilen. Tunsin rohkaistuneeni, kun pastorimme puhui kuolleiden avioliittojen herättämisestä henkiin!
Florida, USA

Aviomieheni on ollut poissa kotoamme nyt jonkun aikaa ja olemme pitäneet vain vähän tai ei ollenkaan yhteyttä. Jos puhuimme, se oli vain lyhyiden viestien kautta, joissa hän sanoi, että haluaa avioeron. Rukoilen aviomieheni pelastuksen puolesta päivittäin. Yhtenä päivänä vietin hiljaista hetkeä Jumalan kanssa ja kuulin Pyhän Hengen kehottavan minua, että kertoisin aviomiehelleni, että seison avioliittomme puolesta. Ensin epäröin, mutta tottelin pian Henkeä ja tein mitä piti. Aviomieheni otti minuun takaisin yhteyttä ja pyysi saada jutella. Suostuin… En odottanut häneltä paljon muuta kuin torjuvaa käytöstä. Kun Jumala toimii… HÄN TOIMII!! Meillä oli aviomieheni kanssa kahden tunnin videopuhelu! Sanoin, että rukoilen hänen puolestaan päivittäin. Hän oli järkyttynyt! Hän luuli, että minä vihasin häntä ja että olin mennyt eteenpäin. Vakuutin hänelle, että olen Jumalan nainen ja uskollinen vaimo. Hän kertoi, miten oli menettänyt uskonsa ja että on ollut pahassa hengellisessä hyökkäyksessä koko sen ajan, kun on ollut poissa avioliitostamme. Hän haluaa alkaa taas käymään kirkossa kanssani! KIITOS JUMALA!
Iowa, USA

Avioliitollani ei ollut toivoa. Aviomieheni haki avioeroa ja ajattelin, etten voisi taistella avioliittoni puolesta yksin, joten rukoilin Jumalaa ja kysyin Häneltä, mitä Hän haluaisi minun tekevän. Menin kirkkoon ja saarna oli “Juokse tuulen kanssa, älä pois siitä. Älä luovuta! Leijasi nousee ylös niin kauan kuin juokset tuulen kanssa.” Tiesin, että Jumala puhui minulle. Jumala tekee työtään vuoreni toisella puolella. Aviomieheni ei ole puhunut minulle vähään aikaan, mutta hän soitti yhtäkkiä ja pyysi, voisinko minä pitää huolta hänen eläimistään sen aikaa, kun hän käy ulkomailla töissä. Hyviä asioita on tulossa, vaikkemme vielä näe niitä. Älä menetä toivoa! Jes 55:8.
Texas, USA

Minun ajatukseni eivät ole teidän ajatuksianne eivätkä teidän tienne ole minun teitäni, sanoo Herra.
Jes 55:8

Australiassa ei ole Covenant Transport (= Liitto Kuljetus) -rekkoja, MUTTA… Jumala keksii kyllä keinon! Matkustin maalaiskaupungistamme kaupunkiin, kun vastaan tuli kunnon kavalkadi entisöityjä autoja. Ne olivat vintage-autoja 1900-luvun alkupuolelta ja paljon vanhempia kuin minun 60 vuottani täällä maan päällä. Poikkeuksetta JOKAINEN auto oli virheetön, ja uskallan sanoa, että ne olivat näyttelyainesta. Täytyy myöntää, että ensimmäinen ajatukseni tästä entisöinnistä/ylösnousemuksesta oli ehtoollisviesti, mutta sitten Pyhä Henki sanoi “Hei, näiden entisöinti on sama asia, mitä tulee tapahtumaan sinun avioliitollesi.” Mikä oli kadoksissa, on löytynyt. Mikä näytti olevan korjaamattomissa, on rakkaudella entisöity paremmaksi kuin entinen. MUTTA, tässä on se juju! Se ei tapahtunut yhdessä yössä! (Minä olen seisonut avioliittoni puolesta monta vuotta. Jos ihminen voi tehdä noin autolle, kuvittele, mitä kaikkivaltias rakastava Jumala tekee sinun kanssasi ja sinulle, Hänen lapselleen. Pitele kiinni!
Australia

Valtaistuimella istuva lausui: “Uudeksi minä teen kaiken.” Hän sanoi: “Kirjoita nämä sanat muistiin. Ne ovat luotettavat ja todet.”
Ilm 21:5

Siunauksin,
Charlyne Steinkamp
Rejoice Marriage Ministries

Katso uuusimmat julkaisut TÄÄLTÄ.