Lauantain todistukset 26.9.2020

7.10.2020

Lauantain todistukset 26.9.2020

Suomennettu hartaudesta: Saturday testimonies (Charlyne Cares Devotion 26.9.2020)

Alla on muutama ote niistä todistuksista, joita olemme saaneet kuluneen viikon aikana. Jokainen todistus on jaettu tänne kirjoittajan suostumuksella. Todistusten tehtävänä ei ole kertoa sinulle, miten toimia omassa elämässäsi, vaan ne kertovat siitä, miten Jumala toimii, kun ihmiset rukoilevat! Onko sinulla todistus jaettavana rohkaisuksi toisille?
Jaa oma todistuksesi RMM:n sivuilla englanniksi tai kirjoita rukousseinälle suomeksi.

 Kun kuljet vesien halki, minä olen sinun kanssasi, kun virtojen poikki, ne eivät tempaa sinua mukaansa, kun astut tulen lävitse, sinä et pala eikä liekki sinua polta. Minä, Herra, olen sinun Jumalasi. Minä, Israelin Pyhä, olen sinun pelastajasi.
Jes 43:2-3

Olen odottanut monta vuotta. Mieheni muutti pois ja on hakenut avioeroa. On ollut vaikeaa, mutta tämä matka on tuonut minut lähemmäs Jumalaa. Kiitän ja ylistän Jumalaa perheestä, ihanista ystävistä ja RMM:stä, jotka ovat auttaneet minua eteenpäin. Yhtenä päivänä tuhlaajani soitti ja sanoi, että hän rakastaa minua ja että hänellä on ikävä. Hän on edelleen hämmentynyt, eikä tiedä mitä tekee. Näen kuitenkin, että Jumala tekee työtään ja toimii vuoreni toisella puolella. Jatkan rukoilemista ja luotan Jumalaan. Ap.t 26:18  “Avaamaan heidän silmänsä ja saattamaan heidät pimeydestä valoon ja Saatanan vallasta Jumalan luo. He saavat syntinsä anteeksi, kun uskovat minuun, ja heillä on oleva paikkansa niiden joukossa, jotka Jumala on pyhittänyt.” Päivä kerrallaan!
Maryland, USA

Jumalalle KAIKKI kunnia! Herra on käsitellyt minua, sillä ennen en ollut avioliitostani niin kiitollinen kuin minun olisi pitänyt. Keskityin niin paljon siihen, mikä oli “väärin”. Olen sen jälkeen tehnyt parannusta ja halunnut jakaa monia siunauksia, joita Jumala on antanut avioliittooni, rohkaistakseni teitä kaikkia. Vuosien asumuseron jälkeen, asuminen eri osavaltioissa, yms… tänä aamuna mieheni osti minulle kahvia; halusin tryffeleitä ja hän meni ulos vesisateeseen hakemaan niitä minulle; eilen illalla hän osti minulle illallista. Nämä ovat vain muutamia kiitosaiheita. Olemme mieheni kanssa vielä hyvinkin matkalla kohti eheytymistä, mutta olen oppinut kiittämään Jumalaa ja olemaan kiitollinen jokaisesta HYVÄSTÄ asiasta aviomiehessäni tai siinä mitä hän tekee, ja rukoilen loput. Fil 4:8 kehottaa meitä ajattelemaan kaikkea, mikä on hyvää, rakastettavaa, kunnioitettavaa ja totta. Olen tajunnut eheytymisen monet kerrokset, enkä voi unohtaa kiittää Jumalaa jokikisestä voitosta! Jumalan siunausta, olkaa rohkaistuneita!
Georgia, USA

Lopuksi, veljet, ajatelkaa kaikkea mikä on totta, mikä on kunnioitettavaa, mikä oikeaa, puhdasta, rakastettavaa ja kaunista, mikä vain on hyvää ja ansaitsee kiitoksen.
Fil 4:8

Olen seisonut puolisoni ja perheemme puolesta monta vuotta. Mieheni meni naimisiin toisen naisen kanssa, eikä hän ole tekemisissä tyttäriensä kanssa. Puolisoni puolelta on tullut paljon eripuraa, eikä tytöillä ole suhdetta isäänsä, vaikka he ovat monesti yrittäneet sitä eheyttää. Se on aiheuttanut paljon kipua ja kyyneleitä heille, sillä heistä tuntuu siltä, että isä ja isän puolen suku ovat hylänneet heidät. Nuorin tyttäremme meni naimisiin viikonloppuna ja puolisoni koko suku oli kutsuttu. Rukoilin, että Jumala antaisi minulle voimaa, rohkeutta ja rauhaa, ja että kaikki menisi sujuvasti. Kaikki tulivat paikalle, paitsi hänen isänsä. Juhla oli ihana. Kaikki nauttivat toistensa seurasta, nauroivat, ja heillä oli kivaa yhdessä. Kiitän Jumalaa, että Hän muuttaa kivisydämet lihasydämiksi ja on vain ajan kysymys, kunnes samaa voidaan sanoa heidän isästään.
Ohio, USA

Vaimoni muutti pois ja näiden monien vuosien aikana olen oppinut, mitä tarkoittaa seisoa avioliiton puolesta ja olen vakuuttanut todeksi ne sanat, jotka sanoin hääpäivänämme. Jumala on johdattanut minut paikalliseen seurakuntaan, johon olen syvästi juurtunut. (En ollut käynyt seurakunnassa säännöllisesti 25 vuoteen.) Olen kasvanut niin lähelle Herraamme ja Pelastajaamme. Olen oppinut luottamaan Jumalaan kaikin mahdollisin tavoin. Aikuiset lapsemme ja heidän puolisonsa ovat olleet mukanani seurakunnassa useamman kerran. Vaimoni valmisteli paperilapun, jota sanotaan “avioeroksi”. Se ei merkitse minulle mitään. Vaimoni tapasi toisen miehen ja he ovat rakentaneet talon yhdessä (mutta sen voi myydä). Jumala laittaa tielleni ihmisiä, jotka tarvitsevat rukousta avioliittoonsa, ja olen jakanut monia apukeinoja avioliittoon kymmenille eri pariskunnille. Kiitos Jumala. En kääntäisi kelloa taaksepäin. Seison ja luotan Jumalan ajoitukseen!
Australia

Olen seisonut avioliittoni puolesta nyt muutaman kuukauden. Välillä haluan heittää pyyhkeen kehään, enkä näe, mitä Jumala tekee. Hän jatkaa hämmästyttämistäni. Hän on ollut uskollinen, vaikka minä en ollut. Olen uskon mies ja olen nähnyt Jumalan toimivan elämässäni. En ajatellut seisovani, mutta tässä minä olen, koska sitä Jumala on kehottanut minua tekemään. Yhtenä iltana luin todistuksia RMM:llä ja pyysin Herralta merkkiä siitä, että Hän haluaa minun jatkavan odottamista. Hän antoi minulle Jes 55:11 ja Hepr 10:23, 35-36. Seuraavana aamuna juttelin isälleni ja Herra vahvisti isäni kautta yhden raamatunkohdan, jonka Jumala oli antanut minulle edellisenä iltana. Seison, kunnes läpimurtoni tulee. Olkaa siunattuja.
Texas, USA

Niin käy myös sanan, joka minun suustani lähtee: se ei tyhjänä palaa vaan täyttää tehtävän, jonka minä sille annan, ja saa menestymään kaiken, mitä varten sen lähetän.
Jes 55:11

Olen seisonut avioliittoni puolesta nyt jonkun aikaa ja Herra on ollut uskollinen kaiken aikaa. Jopa epäilysteni aikana ja kun olen halunnut luovuttaa, Hän on uskollisesti rohkaissut minua, vahvistanut lupauksensa ja antanut minulle voimaa jatkaa odottamista. RMM on ollut valtava osa sitä hartaustekstien, podcastien ja todistusten kautta. Olen nähnyt ihmisten kertovan Covenant Transport (Liitto Kuljetus) -rekoista, joita en ollut ikinä nähnyt, ja tällä viikolla sateenkaaresta. Herra teki minuun vaikutuksen kertoakseni siitä, mitä Hän näytti minulle muutama viikko sitten. Ajoin rekan ohi. Vilkaisin sitä ja se oli Covenant Transport -rekka ja radiossa soi kappale “There’s no impossible with you” (Mikään ei ole mahdotonta kanssasi). Olin niin innoissani, koska tiesin, että Jumala puhui minulle! Myöhemmin Saatana hyökkäili ajatuksiini. Aloin itkemään ja huutamaan avuksi Jumalaa. Näin taivaalla täyden sateenkaaren! Sitten yhtäkkiä siellä oli tuplasateenkaari! Kiitos Jumalalle! Älä luovuta!
Florida, USA

Herra ilmoittaa suunnitelmansa palvelijoilleen, ja he tulevat tuntemaan, millainen on hänen liittonsa.
Ps 25:14

Siunauksin,
Charlyne Steinkamp
Rejoice Marriage Ministries

Katso uuusimmat julkaisut TÄÄLTÄ.