Lauantain todistukset 23.2.2019

24.2.2019

Lauantain todistukset 23.2.2019

Suomennettu hartaudesta: Saturday testimonies (Charlyne Cares Devotion 23.2.2019)

Jumalan edessä mieleni hiljenee, hän antaa minulle avun. Hän on kallio, hän on minun pelastukseni, hän on linnani, minä en horju.
Ps 62:1-2

Aviomieheni tuli kotiin noin 12 vuotta sitten. Meidän eheytymistarina… on itse asiassa prosessi. Se toinen nainen jatkoi asumista samalla alueella ja työskenteli samalla osastolla kuin mieheni. Pikkuhiljaa Jumala eheytti eri osa-alueita elämästämme takaisin. Jotkut asiat olivat välittömiä. Joissakin kesti aikaa. Viime kiitospäivänä se toinen nainen muutti pois tältä alueelta. Viime jouluna aviomieheni laittoi sormuksen takaisin sormeen! Tällä hetkellä autamme toista pariskuntaa, joilla on vaikeaa. Se on ollut ensimmäinen kerta, kun olemme olleet yhdessä avoimia asumuserostamme muille. Se pistää nöyrtymään. Siinä turvaudumme Pyhään Henkeen.
Wisconsin, USA

Pidä esikuvanasi niitä terveitä opetuksia, jotka olet minulta kuullut, ja säilytä se usko ja rakkaus, jonka Kristus Jeesus saa aikaan. Pidä meissä asuvan Pyhän Hengen avulla tallessa se hyvä, mikä on uskottu haltuusi.
2 Tim 1:13-14

Juttelin aviomieheni kanssa eilen monen kuukauden vähäisen yhteydenpidon ja hiljaisuuden jälkeen. Hän kertoi, että oli tullut takaisin miesten retriitistä ja kokenut vapautumista, ja hän tarvitsi pyhyyttä eikä vain pelastusta. Hän sanoi, että paholainen oli jahdannut hänen sydäntään ja mieltään. Olen rukoillut Jumalaa monta vuotta, että mieheni vapautuisi, ja se päivä on lopulta täällä! Hän alkaa kuulostaa siltä mieheltä, jonka kanssa menin naimisiin yli 20 vuotta sitten – palava Jumalalle ja tekee työtä Hänen valtakuntaansa varten! Olemme olleet nyt eronneena monta vuotta. Hän meni naimisiin toisen naisen kanssa ja on edelleen hänen kanssaan, vaikka tiedän, että hän on onneton. Rukoilen, että Herra koskettaisi myös naisen sydäntä. Jätin avioliiton puolesta seisomisen monta vuotta sitten, mutta aloitin sen taas uudelleen muutama vuosi sitten. Olen nähnyt Jumalan käden toimivan avioliitossani, jopa kaiken toivon menettämisen jälkeen. Keskustelumme lopussa mieheni sanoi “Jumalan siunausta.” Se tarkoitti enemmän kuin “Minä rakastan sinua.”
Kalifornia, USA

Kunnia Isällemme Jahvelle, Jeesukselle ja Pyhälle Hengelle. Hän, joka on uskollinen, ei tuota pettymystä. Yhtenä päivänä kuulin selkeästi “Pysy avioliitossa”. Jumala antoi minulle Jes 54:4 ja olen pysynyt kiinni siinä. Aviomieheni lähti, koska meillä on ollut monta vika-aloitusta. Hän jätti minut jonkun toisen takia ja on seilannut edestakaisin. Toinen nainen on raskaana ja Jumala tietää kaikki yksityiskohdat siitä. Joka tapauksessa minä seison edelleen avioliittomme puolesta, huolimatta siitä mitä tapahtuu, sillä Jeesus sanoi: “Minkä Jumala on yhdistänyt, sitä älköön ihminen erottako.” Pidän kiinni Hänen Sanastaan, Hänen lupauksistaan, ja uskon Häneen. Odotan innokkaasti, että Isäni tuo eheytymisen ja yhteyden avioliittoomme ja perheeseemme. Olen yhteisymmärryksessä kaikkien teidän rukouksissanne avioliittojenne ja perheidenne puolesta. “Älä usko sitä mitä näet, usko sitä mitä Jumala sanoo.” Jumalalle kaikki ylistys, kunnia ja kirkkaus!
Texas, USA

 Älä pelkää, ei sinua enää nöyryytetä, älä häpeile, et sinä jää häväistyksi. Nuoruutesi nöyryytyksen sinä saat unohtaa etkä enää ole muistava leskeytesi häpeää,
Jes 54:4

Usean kuukauden jälkeen lannistuin ja lopetin rukoilemisen aviomieheni ja toisen naisen puolesta. Viime aikoina olen tuntenut johdatusta aloittaa uudelleen, joten viime viikolla tottelin. Kun olin rukouksessa, Pyhä Henki johdatti minut etsimään netistä julkisia oikeudenkäyntitietoja aviomieheni nimellä. Huomasin, että toisella naisella oli juttu häntä vastaan koskien elatusmaksuja. Viimeksi kun juttelin aviomiehelleni, hän kertoi minulle tulevasta lapsesta. Sanoin, että annan hänelle anteeksi, mutta hän intti, että avioliittomme on ohi, eikä hän jättäisi sitä toista naista. Se mitä löysin netistä, ei ollut yllättävää. Se oli itse asiassa rukousvastaus. Kuukausien ajan rukoilin aviomieheni puolesta, että kaikki jumalattomat suhteet hänen elämässään hajoaisivat, ja että hän olisi niin tyytymätön olosuhteisiinsa että kääntyisi Jumalan puoleen. Uskoni on uudistunut! Jumala kuuli rukoukseni ja toimii puolestani. Tämä vuori siirtyy Jeesuksen nimessä.
Maryland, USA

Yhtenä päivänä kysyin Herralta, aikoisiko Hän herättää avioliittoni kuolleista, ja palaisiko aviomieheni takaisin kotiin ja menisi taas naimisiin kanssani. Pyysin Häntä antamaan vastauksen Hänen Sanassaan, ja että Hän auttaisi minua hyväksymään Hänen vastauksensa, vaikka se tarkottaisi sitä, ettei aviomieheni palaisi takaisin. Avasin Sanan ja sieltä avautui Luuk 1:45 “Autuas sinä, joka uskoit! Herran sinulle antama lupaus on täyttyvä!” Olin ikionnellinen. Seuraavana päivänä tyttäreni toi kotiin magneetin, jonka hän oli tehnyt minulle alakoulussa. Arvatkaa mitä siinä oli? Siinä oli sateenkaari ja sanat “Jumala pitää lupauksensa”. Kuinka suuri Jumalamme onkaan antamaan minulle vahvistuksen Hänen Sanansa ja rakkaan pikkutyttöni kautta? Jumala on niin hyvä!
Alabama, USA

Olemme olleet asumuserossa nyt jonkun aikaa. Meillä oli aikoja, jolloin juttelimme, mutta mitä enemmän puhuimme, sitä enemmän yritin tarrautua häneen. Sitte vain heräsin… En pystynyt korjaamaan tätä tai häntä, vain Jumala pystyisi. Rukoilen orjantappuraa hänen ympärilleen joka päivä, annan hänet Jumalan hoidettavaksi, ja menen eteenpäin elämässäni. Charlynen opetukset tänään osuivat ja upposivat… Kyselin, milloin olisi minun aikani. Mieheni jätti perheen jutteluhetken tänä iltana, koska hän oli vihainen. Kuukausia sitten olisin raivostunut ja paasannut, mutta minulla on rauha, koska hänen vihansa tänään johtuu vain kahtaalle horjumisesta. Häntä vedetään Jumalan ja Saatanan puoleen, mutta Jumala on voitolla. Nyt tiedän, että odotan. Seison “muurinaukossa”. Jumala on suuri, me voitamme.
Yhdistynyt Kuningaskunta

Aloin seisomaan avioliittoni puolesta monta, monta vuotta sitten. Kaksi päivää sen jälkeen kun sain avioerohakemuksen vaimoltani, Pyhä Henki puhui minulle “Minä olen tässä kanssasi. Turvaa minuun, kun kuljemme yhdessä kohti suhteesi eheytymistä vaimosi kanssa.” Olen pysynyt uskollisena vihkivaloilleni ja jatkan seisomista sovinnon puolesta vaimoni kanssa (hän EI ole ex-vaimoni). Vuosien ajan yhteydenpitomme oli minimaalista, mutta aloimme keskustelemaan viime kesänä. Nyt käymme treffeillä kolme tai neljä kertaa kuukaudessa. Juttelemme säännöllisesti. Elämä on niin paljon parempaa näinä päivinä, kun uudistamme ja rakennamme suhdettamme uudelleen. Onko naimisiinmeno edessämme? Vain Jumala tietää. Minä olen saamassa parhaan ystäväni ja kumppanini takaisin. Matteuksen evankeliumissa 19:26 Jeesus muistuttaa meitä “Ihmiselle se on mahdotonta, mutta Jumalalle on kaikki mahdollista.”  Turvaudu Jeesukseen, sillä Hän ei ikinä jätä tai hylkää sinua!
Texas, USA

Olin töissä ja yleensä tarkistan sähköpostini, mutta jostain syystä puhelimeni ei toiminut. Jatkoin päivääni. Kun sain nyt tarkistettua sähköpostini, siellä oli se sähköposti – se kammoksuttu sähköposti. Avioero astuisi voimaan monen, monen vuoden avioliiton jälkeen. Ja jos ystävänpäivä ei ole tarpeeksi vaikea, niin avioeron voimaanastumisen päivä on. Jumala pelasti minut näkemästä tuota viestiä töissä, jotta pystyin jatkamaan päivääni. Sinä yönä heräsin aikaisin aamulla ja Jumala kehotti minua nousemaan sängystä ja polvistumaan ja rukoilemaan. Kun olin vähän aikaa väitellyt Jumalan kanssa, että minusta oli aika mukava olla peiton alla, niin lopulta suostuin. Kun menin takaisin sänkyyn, Jumala sanoi “Lue Jesaja 54”. Anna Jumalan olla aviomiehesi ja Hän rakastaa sinua paremmin kuin kukaan muu.
Kanada

Sillä nyt sinun aviomiehesi on hän, joka sinut loi — Herra Sebaot on hänen nimensä — ja sinun lunastajasi on Israelin Pyhä — häntä kutsutaan koko maanpiirin Jumalaksi. 
Jes 54:5

Siunauksin,
Charlyne Steinkamp
Rejoice Marriage Ministries

Katso uuusimmat julkaisut TÄÄLTÄ.

Lue lisää todistuksia TÄÄLTÄ.