Lauantain todistukset 22.6.2019

23.6.2019

Lauantain todistukset 22.6.2019

Suomennettu hartaudesta: Saturday testimonies (Charlyne Cares Devotion 22.6.2019)

Alla on muutama ote niistä todistuksista, joita olemme saaneet kuluneen viikon aikana. Jokainen todistus on jaettu tänne kirjoittajan suostumuksella. Todistusten tehtävänä ei ole kertoa sinulle, miten toimia omassa elämässäsi, vaan ne kertovat siitä, miten Jumala toimii, kun ihmiset rukoilevat! Onko sinulla todistus jaettavana rohkaisuksi toisille?
Jaa oma todistuksesi RMM:n sivuilla englanniksi tai kirjoita rukousseinälle suomeksi.

Aina kun olin vähällä kaatua, sinun armosi, Herra, oli minun tukenani. Kun huolet painavat mieltäni, saan sinulta lohdun ja ilon.
Ps 94:18-19

Luuk 1:37 “Jumalalle ei mikään ole mahdotonta .” Tämä jakeen kirjoitin kämmenselkääni ennen kuin menin oikeudenkäyntiin. Jumala kutsui minut seisomaan avioliittoni puolesta useampi vuosi sitten. Näiden vuosien aikana on ollut paljon itkua, huutoa, kipua ja pettymyksiä, mutta Jumala oli kanssani jokaisena hetkenä ja ohjasi askeleitani. Jumala kehotti minua luovuttamaan itseni ja Hän muutti elämäni täysin uudeksi ihmiseksi. Aviomieheni haki eroa, koska hän vastusti uskoani Jeesukseen Kristukseen. Oikeudessa ei myönnetty avioeroa uskon eroavaisuuksien perusteella. Kiitän Herraa Jumalaani, joka taistelee puolestani. Avioerohakemus peruttiin. Aviomiehelläni oli tunnettu asianajaja, ja minun asianajajani oli Jeesus Kristus, minun Herrani. Mikä ihme! Jumala teki sen. Tiedän, että Jumala tekee työtään aviomieheni elämässä, ja mieheni tulee takaisin kotiin yhtäkkiä. Seison, rukoilen ja odotan Jumalaa!
Mauritius

Jumala on uskollinen. Erosin viime vuonna, eikä minulla ole ollut yhteydenpitoa aviomieheni kanssa. Viime kuussa pyysin Jumalaa näyttämään minulle erityisen hankalan merkin – hääkuvan aviomieheni kanssa. Merkki on hankala, koska poistin kaikki kuvat sähköposteistani ja jopa revin ne kuvat, jotka minulla oli. Myöhemmin minusta tuntui siltä, että merkin pyytäminen on epäuskoa. Rukoilin taas Jumalaa ja sanoin, etten tarvitse mitään merkkiä. Tarkistin google drivea ja löysin yhden kuvan häistämme. Kuvassa olemme aviomieheni kanssa astumassa ulos kirkosta. Rohkaistuin, kun luin melkein samanlaisesta tapauksesta lauantain todistuksissa. Kiitin Jumalaa merkistä ja että Hän näytti minulle, että eheyttää avioliittoni. Jumala on uskollinen. Rukoile ja taistele hyvä taistelu. Ylistys Herralle.
Intia

Kiitos Jumalalle siitä, että Hän tietää miten ja kuinka puhua meille. Autoin vaimoani pihatöissä ja matkalla kotiin näin rekisterikilven jossa oli 1 Tess 5:24. Se Sana tuli tarpeeseen. Toivon, että se tulee eläväksi ja rohkaisee kaikkia, jotka lukevat sen.
Pohjois-Carolina, USA

Hän, joka teitä kutsuu, on uskollinen ja pitää lupauksensa.
1 Tess 5:24

Tänään on häävuosipäiväni. Useampi joulu sitten, viimeisenä yhteisenä joulunamme, aviomieheni antoi minulle rannekorun. Olin typerä nainen, enkä arvostanut sitä. Kun mieheni lähti, hän otti rannekorun mukaansa ja antoi sen toiselle naiselle. Tiedän sen, koska näin sen hänen ranteessaan yhdessä Facebookin julkaisussa silloin aikaisemmin. Poistin Facebook-tilini sen kipeän kuvan jälkeen, mutta Jumala on niin hyvä! Aviomieheni tuli käymään tänään ja arvatkaa, mitä hän antoi minulle? Rannekoruni takaisin. Se on tummunut, koska joku muu on käyttänyt sitä jonkun aikaa, mutta sillä ei ole väliä. Arvostan tätä rannekorua loppuelämäni ajan. Se ei ole kovin arvokas, mutta se tulee olemaan yhtä arvostettu kuin vihkisormukseni. Toinen nainen saattaa edelleen olla kuvioissa, mutta Jumala on uskollinen. Hän tuo pian aviomieheni kotiin Hänen luokseen, minun luokseni ja lasteni luokse. Aloitin päiväni kyynelissä ja ajattelin, etten ikinä saisi nähdä miestäni ja nyt iloitsen Hänen hyvyydestään ja armostaan. Isä, Sinä olet rakastava Isä!
New Mexico, USA

Aviomieheni lähti useampi kuukausi sitten, koska hän ei ollut onnellinen. En ollut iloinen hänen teoistaan. Sain hänet tuntemaan itsensä arvottomaksi joskus, mutta hän ei tunnistanut sitä kipua, jota aiheutti minulle. Häneen sattuu yhtä paljon kuin minuunkin. Hain avioeroa muutama kuukausi sitten ja se tulee voimaan ensi kuussa. Minun täytyy muuttaa pois unelmakodistamme, jonka rakensimme yhdessä, ja etsiä uusi koti minulle ja lapsille. Olen hajalla, mutta tiedän, että Jumala pitää huolen. Hän on ilmestynyt niin monesti tämän erossaolon aikana ja Hän saa minut tajuamaan, että olen arvokas Hänen silmissään. Virkistyn päivittäisistä RMM:n sähköposteista, enkä tietäisi, missä olisin ilman niitä ja podcasteja. Te annatte minulle niin paljon toivoa, saitte uskoni niin vahvaksi ja olette auttaneet sydäntäni parantumaan tänä aikana.
Georgia, USA

Asuimme aviomieheni kanssa erillään pitkän aikaa. Kun olin pyytänyt Jumalaa lähettämään minulle merkin eheytymisestä, aloimme aviomieheni kanssa käymään treffeillä ja viettämään aikaa yhdessä. Sitten se loppui. Nyt kuitenkin tiedän, että palaamme yhteen ikuisesti. Paholainen ei voi pysäyttää Jumalan suunnitelmaa. Aamen.
Pennsylvania, USA

Pysykäämme horjumatta tunnustuksessa ja toivossa, sillä hän, joka on antanut meille lupauksensa, on luotettava.
Hepr 10:23

Menimme poikani kanssa kylään puolisoni luokse. Tulemme toimeen keskenämme suurimmilta osin, mutta tänään hänelle tuli puhelu meidän siellä ollessa. Se sai oloni epämukavaksi, joten lähdin. Kotimatkalla ikin ja itkin ja puhuin Jumalalle. Kun pääsin kotiin, vajosin polvilleni ja itkin Jumalalle aviomieheni pelastumista ja avioliittoni eheytymistä. Kun rukoilin ja puhuin Jumalalle, pyysin Häntä antamaan minulle merkin, jos minun pitäisi jatkaa odottamista ja rukoilla ja etsiä Häntä siinä, mitä pyysin ja mihin uskoin. Kun lopetin, avasin sähköpostini ja näin RMM:n päivittäisen hartaustekstin “Oletko valmis kumartumaan”. Otan sen merkkinäni siitä, että olen oikealla tiellä, sillä olin juuri vajonnut polvilleni Jumalan edessä. Tiedän, että olen tehnyt väärin, mutta aviomieheni pelastus ja perheeni ovat jotakin sellaista, jota vihollinen (paholainen) ei voi varastaa minulta.
Pohjois-Carolina, USA

Ylistys Jumalalle Hänen rakkaudestaan, armostaan ja rakastavasta lempeydestään. Olin allapäin viikkojen ajan MUTTA JUMALA! Hän laittoi rakastavat käsivartensa ympärilleni, oikaisi minua ja sai minut taas antamaan itseni Hänelle. Kiitos RMM:lle rukouksistanne. Luotan Jumalaan ja Hänen tahtoonsa, en omaani.
Pennsylvania, USA

Pyysin Jumalaa antamaan minulle merkin siitä, että Hän tekee edelleen työtään avioliittoni eheytymiseksi. Tämä on toinen kerta, kun Jumala on vastannut. Pyysin Häntä näyttämään minulle violetin perhosen ja Hän näytti. En tiedä, miksi sanoin violetti, se oli vain ensimmäinen väri mitä ajattelin. Hämmästyin siitä, että violetti perhonen kuvastaa sitä, että tärkeä henkilö on tulossa elämääni. Toivon, että se on aviomieheni. Jumala kuuli rukoukseni! Minulla on edelleen toivoa ja uskoa siitä, että aviomieheni lopettaa avioerokäsittelyt joten pyydän, että rukoilette puolestamme. Jumala vihaa eroa, jatkakaa rukoilemista! Jumala on hyvä, AINA.
New Mexico, USA

Aviomieheni jätti minut ja kolme tytärtämme muutama kuukausi sitten. Hän vakuuttaa minulle, ettei toivoa ole, ja ettei hän tule ikinä takaisin luokseni. Sain myös tietää vähän aikaa sitten, että hän tapailee toista naista. Olin vihainen ja loukkaantunut aluksi, mutta en enää. Jumala on täyttänyt sydämeni rauhalla ja toivolla, ja olen antanut anteeksi aviomiehelleni. Viimeisen muutaman kuukauden aikana olen pyytänyt Jumalaa antamaan minulle selkeitä, tarkkoja merkkejä vakuuttamaan minut siitä, että aviomieheni edelleen rakastaa minua ja että avioliittoni eheytyy. Pyysin Häntä näyttämään minulle jakeen Matt 19:6, sateenkaaren, jotta tietäisin, että aviomieheni on melkein kotona, ja että aviomieheni lähettäisi minulle hyvänyön viestin hymiön kanssa. Muutama päivä sitten Jumala näytti minulle selkeän sateenkaaren taivaalla. Seuraavana päivänä selasin Raamattu-sovellustani ja jae Matt 19:6 nousi esille, ja sinä samana iltana aviomieheni viestitti minulle hyvää yötä hymyilevän hymiön kanssa. Kiitos Jumalalle! Hän puhuu, eheytyminen on lähellä!
Kalifornia, USA

He eivät siis enää ole kaksi, he ovat yksi. Ja minkä Jumala on yhdistänyt, sitä älköön ihminen erottako.
Matt 19:6

Siunauksin,
Charlyne Steinkamp
Rejoice Marriage Ministries

Katso uuusimmat julkaisut TÄÄLTÄ.