Lauantain todistukset 20.7.2019

21.7.2019

Lauantain todistukset 20.7.2019

Suomennettu hartaudesta: Saturday testimonies (Charlyne Cares Devotion 20.7.2019)

Alla on muutama ote niistä todistuksista, joita olemme saaneet kuluneen viikon aikana. Jokainen todistus on jaettu tänne kirjoittajan suostumuksella. Todistusten tehtävänä ei ole kertoa sinulle, miten toimia omassa elämässäsi, vaan ne kertovat siitä, miten Jumala toimii, kun ihmiset rukoilevat! Onko sinulla todistus jaettavana rohkaisuksi toisille?
Jaa oma todistuksesi RMM:n sivuilla englanniksi tai kirjoita rukousseinälle suomeksi.

Ovathan Jumalan lupaukset, niin monta kuin niitä on, saaneet hänessä vahvistuksen. Siksi mekin vastaamme hänen kauttaan: “Aamen”, Jumalan kunniaksi. Mutta Jumala itse vahvistaa meitä ja teitä uskossamme Kristukseen.
2 Kor 1:20-21a

Aviomieheni lähti kodistamme kesäkuun 21. päivä monta vuotta sitten. Traumaattinen tapahtuma, joka oli pahempaa kuin mikään, mitä olisin ikinä ajatellut kohtaavani. Kesäkuun 21. päivä tänä vuonna aviomieheni vei minut ulos häävuosipäivämme kunniaksi. Eikö se ole Herramme armoa? En tiedä, muistaako aviomieheni, että se oli 21. päivä, kun hän lähti. Jumala kuitenkin tietää ja on aivan Hänen pelastavan luonteensa omaista valita juuri tämä päivä juhlistamaan hääpäiväämme. Asumme edelleen erillään ja on vain ihme, että juhlimme häävuosipäiväämme tänä vuonna! Odotan edelleen Jumalaa eheyttämään!
Missouri, USA

Jumala on vastannut niin moniin rukouksiini ja se on ihmeellistä! On kulunut monta pitkää vuotta siitä, kun tuhlaajani pudotti pommin elämäämme, mikä on johtanut avioliittoon toisen naisen kanssa. Olen kompuroinut muutaman kerran odotuksessani, mutta Jumala! Tiedän nyt epäilyksittä, mitä Jumala haluaa minulle, puolisolleni, lapsillemme ja perheellemme. Seison muurinaukossa ja annan Jumalan jatkaa työtä, siunata meitä ja muokata minut sellaiseksi kuin Hän haluaa minun olevan muille ihmisille elämässäni. Tänä aikana olen saanut todistaa, miten Jumala on antanut ihanan kodin minulle ja lapsille, vaikken nähnyt miten se tapahtuisi. Lisäksi olen saanut unelmatyön, jossa olen saanut jatkuvasti menestyä ja saanut tukea johtajistolta. Olen saanut todistaa myös puolisoni sydämen ihmeellistä pehemenemistä siihen pisteeseen asti, että olemme nyt hyvä ystäviä, jotka voivat nauraa ja nauttia toistensa seurasta. Toinen nainen on yhä kuvioissa, mutta Jumala on paljastanut siinä jotakin sekasortoa. Uskon Jumalan ajoitukseen, tiehen ja suunnitelmaan. Jer 19:11, Ps 46:10.
Texas, USA

Lakatkaa te huolehtimasta! Tietäkää, että minä olen Jumala, kaikkia kansoja mahtavampi, korkein koko maailmassa.
Ps 46:10

Muutama päivä sitten juttelimme aviomieheni kanssa ja uudelleen avioituminen nousi esille. Kuuntelin hiljaa, mutta puhuin Jumalalle. Aviomieheni sanoi, että ajatteli menevänsä jonkun toisen kanssa naimisiin tulevaisuudessa ja perustaisi uuden perheen. En pystynyt ottamaan vastaan kuulemaani. Jotenkin se, mitä Jumala sanoo, paljastui hänelle puhelinkeskustelussa. Keskustelu oli todella hedelmällinen, vaikkakaan hän ei pitänyt siitä, mitä Sana sanoo. Kehotin häntä kysymään Jumalalta siitä ja pyytämään ymmärrystä, sillä minä olen vain viestinvälittäjä. Olin itse kamppaillut samojen tunteiden kanssa, mutta Jumalan Sana ei muutu meidän olosuhteidemme tai tunteidemme mukaan. Ps 37:4, Jes 55:11, Jes 43:16-19. Mutta Jumala!
Georgia, USA

Olemme aviomieheni kanssa olleet eronneena nyt jonkun aikaa ja nyt minä odotan. Jumala on kehottanut minua olemaan aloillani ja odottamaan Hänen täydellistä ajoitustaan. Yhtenä iltana olin todella uupunut. Itkin Jumalalle ja pyysin Häntä näyttämään minulle merkin siitä, että Hän eheyttäisi avioliittomme. Sana “peura” tuli mieleeni. Näytä minulle peura. Meidän naapurustossa ei ole peuroja, joten ajattelin, että se olisi hyvä merkki. Seuraavana aamuna sain viestin Facebookissa eräältä lukioaikaiselta ystävältä, jonka kanssa harvoin juttelen. Hän lähetti minulle kuvan peurasta, joka oli syömässä heidän pihalla. Aloin itkeä. Jumala on niin uskollinen. Meidän pitää vain odottaa ja kuunnella. Hän vastaa meille. “Autuas sinä, joka uskoit! Herran sinulle antama lupaus on täyttyvä!” Luuk 1:45 Pysy lujana ja pidä katseesi kiinni Herrassa. Hän ohjaa jokaisen askeleesi. Rukoilen teidän kaikkien puolesta. Jumalamme on eheytymisen Jumala!
Ohio, USA

Puolisoni sanoi tänään, että enemmän kuin todennäköisesti hän ei tule takaisin ja tajuaa nyt, että suurin osa on ollut hänen syytään. Ylistys Herralle tuosta “enemmän kuin todennäköisesti ei tule takaisin” – ennen se oli ettei koskaan tule takaisin! Jumala tekee työtään! Kiitos, Herra.
Florida, USA

Ylistys Jumalalle, Hän tekee työtä vuoren toisella puolella! Vuoden alussa aviomieheni kertoi minulle yhtäkkiä, että haluaa avioeron. Taistelin ajatusta vastaan usean kuukauden ajan, mutta lopulta päädyin allekirjoittamaan paperit. (En halunnut enää taistella ja ajattelin sen aiheuttavan enemmän kireyttä avioliittoon). Olemme asuneet erillään nyt muutaman kuukauden. Olen vain rukoillut ja uskonut Jumalaan ja vain pysynyt lujana Hänen Sanassaan. Näin vähän aikaa sitten aviomiestäni ja me juttelimme ja nauroimme ja nautimme toistemme seurasta. Hän sanoi, ettei ole vielä hakenut avioeroa, ja minä olin ihan innoissani! Hän jatkoi sitten, että haluaa kuitenkin vielä hakea eroa, mutta tiedän, että Jumala vetää hänen sydäntään puoleensa ja Hän on estänyt miestäni hakemasta eroa. Rakastan rukoilla Hes 36:35.

Minä vihmon teidän päällenne puhdasta vettä, niin että te puhdistutte, minä puhdistan teidät kaikesta saastastanne ja epäjumalienne kaikesta iljettävyydestä. Minä annan teille uuden sydämen ja teidän sisimpäänne uuden hengen. Minä otan teidän rinnastanne kivisydämen pois ja annan tilalle elävän sydämen. Minä annan henkeni teidän sisimpäänne ja ohjaan teidät seuraamaan säädöksiäni, ottamaan varteen minun käskyni ja elämään niiden mukaan.
Hes 36:25-27

Eräs pariskunta tuli kirkkoomme sunnuntaina kertomaan todistustaan. Mies oli ollut riippuvainen metamfetamiinista ja he olivat menettäneet kotinsa sen takia. Hän sanoi, että heillä oli aviorikosta, huumeita, tappeluita ja nainen oli jättänyt hänet yli vuosi sitten. Mies meni kristilliseen vieroitukseen ja pelastui. Aiemmin tänä vuonna nainen eli toisen miehen kanssa ja hän lähetti miehen äidille sähköpostia, että kertoisi miehelle, että hän on hakenut eroa. Jumala kehotti miestä olemaan hiljaa. Viikkoa myöhemmin nainen soitti ja halusi jutella. Muutaman kuukauden aikana he ovat nyt taas yhdessä ja sanovat, että mikä on mennyttä on mennyttä! Mies on uusi luomus Kristuksessa! Hän oli pantannut vihkisormukset huumeiden takia. Sunnuntaina, joka oli heidän häävuosipäivänsä, mies antoi naiselle koko seurakunnan edessä uuden vihkisormuksen, johon oli kaiverrettu Jeesus ja risti. Hän sanoi, että Jumala vain käski häntä pitämään kielensä kurissa. Jumala taisteli ja voitti!
Georgia, USA

Jokainen, joka on Kristuksessa, on siis uusi luomus. Vanha on kadonnut, uusi on tullut tilalle! 
2 Kor 5:17

Siunauksin,
Charlyne Steinkamp
Rejoice Marriage Ministries

Katso uuusimmat julkaisut TÄÄLTÄ.

P.S. Eilen 20.7. tuli tasa neljä vuotta täyteen siitä, kun Mikko tuli takaisin kotiin – yhtäkkiä! 🙂 Se oli ihmeellinen päivä! Emme olleet nähneet kuukausiin ja yhtäkkiä Mikko ehdotti, että voitaisiin tavata joskus ja minä sinkaisin heti samana päivänä Ouluun tapaamaan Mikkoa (koska Herra sanoi, että mene). Juttelimme monta tuntia ja lopuksi kysyin Mikolta, lähteekö hän minun mukaan takaisin kotiin. Mikko otti uskon askelen ja suostui. Kotiin tullessa tuntui siltä, että edelliset puoli vuotta oli pyyhkiytynyt pois molempien mielestä ja me saimme aivan uuden alun. Herra on armollinen ja ihmeellinen!
-Raisa