Lauantain todistukset 2.6.2018

4.6.2018

Lauantain todistukset 2.6.2018

Suomennettu hartaudesta:
Saturday testimonies
Charlyne Cares Devotion 2.6.2018

Kun kuljet vesien halki, minä olen sinun kanssasi, kun virtojen poikki, ne eivät tempaa sinua mukaansa, kun astut tulen lävitse, sinä et pala eikä liekki sinua polta.
Jes 43:2

Monta vuotta sitten aloin seisomaan aviomieheni puolesta. Hän tuli kotiin yhtenä päivänä ja ilmoitti, että juttumme oli ohi. Hänen tunteensa olivat muuttuneet, hän oli lähdössä, eikä mikään, mitä sanoin, pystynyt muuttamaan hänen mieltään ja saisin pitää Jumalani. Niinpä aloin seisomaan avioliittomme puolesta. Eilen aviomieheni istui hotellihuoneessa ja selaili kanavia kunnes kohdalle osui tv-evankelista. Sanoma kosketti hänen sydäntään ja hän tekstasi minulle, että aikoi antaa meille toisen mahdollisuuden. Hän on luopunut Jumalasta niin monesti, etten uskonut ikinä näkeväni tätä päivää. Ylistys Jumalalle. Hän saa kaiken kunnian.
New York, USA

Menneet asiat minä kerroin jo kauan ennen kuin ne tapahtuivat, minä annoin ne tiedoksi, lausuin ne julki. Kun tartuin toimeen, kaikki toteutui heti.
Jes 48:3

Aviomieheni ja minä olemme eronneet monta vuotta sitten. Niiden vuosien aikana meillä oli ylä- ja alamäkemme. Seisoin avioliittoni puolesta, mutta lopetin sen. Kerroin aviomiehelleni, että menin naimisiin toisen kanssa. Hän meni naimisiin toisen naisen kanssa. Heidän avioeronsa vahvistui viime kuussa. Aviomieheni alkoi ottamaan minuun yhteyttä ja aloin tulla toisiin ajatuksiin. Vieläkin. Kuitenkin kaiken sen keskellä, kun yritin kaikkeni, etten palaisi mieheni luokse ja hän yritti kaikensa palatakseen luokseni, olen puhunut eronneille ja eron myöntäneille ihmisille. Jumalan sanan mukaan olet yhä naimisissa; olet sidottu häneen, paitsi jos puolisosi on ei-uskova ja päättää lähteä. Mutta jopa silloin mikään ei ole liian vaikeaa Jumalalle, hän voi muuttaa sydämen. Anna Jumalan sovitella välisi puolisosi kanssa. Anna hänelle anteeksi ja jatka avioliiton puolesta seisomista!! Se on tällä hetkellä rohkaisuna itselleni. Jatka odottamista.
Texas, USA

Haluan vain antaa kunnian ja ylistyksen Herralle siitä, että hän jatkaa minun muuttamistani sellaiseksi Jumalan mielen mukaiseksi mieheksi, jota olen pakoillut niin monta vuotta. Ja kiitän Häntä siitä, että Hän parantaa avioliittoni Hänen aikataulullaan. Monen “valestartin” jälkeen ja vaikeiden asumisolosuhteiden jälkeen Jumala on siunannut meitä taas kerran armollaan. Etsikää ennen kaikkea Jumalan valtakuntaa ja hänen vanhurskasta tahtoaan, niin teille annetaan kaikki tämäkin. Matt 6:33. Kiitos Jeesus, kun et luovuttanut minun suhteeni!
Kalifornia, USA

Aviomieheni ei lähtenyt kotoamme fyysisesti, mutta hän on palannut takaisin luokseni henkisesti päivä päivältä. Hänellä on omat kamppailunsa, mutta jatkan rukoilua hänen puolesta ja sen henkilön puolesta, kenen kanssa epäilen hänen olleen. Olen pysynyt Jumalan Sanassa ja rukoillut, että aviomieheni suhde päättyisi. En enää tappele mieheni kanssa, vaan annan Herran hoitaa taisteluni. Se ei ole helppoa, mutta Jumala… Menen Jumalan luokse ja vuodatan sydäntäni Hänelle kaikista asioista ja Hän kuulee aina huutoni, vaikkei mitään muutosta tapahtuisi tai jos muutoksia on tapahtunut. Rohkaistukaa ja huutakaa avuksenne Jeesuksen nimeä.
Texas, USA

Minulla oli eilen kaksi kysymystä Herralle ja kirjoitin ne ylös päiväkirjaani. Hän vastasi molempiin tänään. Ensimmäinen kysymys oli, haluaisiko Hän, että kirjoittaisin rohkaisun RMM:n Sharewall:lle ja rukoilisin rukouspyyntöjen puolesta, vai rukoilisinko muuten vain. Minusta ei tuntunut siltä, että kirjoittaisin sharewallille; halusin vain rukoilla hiljaa, sillä minusta ei oikeastaan tuntunut siltä, että kukaan rohkaistuisi. Herra vastasi minulle tänään antamalla raamatunkohdat Room 15:2 ja Room 14:9 Bible Gatewayn kautta, ja Joyce Meyerin hartaudessa puhuttiin siitä, miten muiden rohkaiseminen on Jumalalle mieleen. Toinen kysymykseni koski paastoa. Olen paastonnut viisi päivää viikossa (asioista, en ruuasta, terveydellisistä syistä) ja halusin vähentää sen kerran viikkoon. Herra vastasi tänään Charlyne Caresin hartaustekstissä Lisää lämpöä ja antoi minulle Jes 58:6. Ylistys Jumalalle, että Hän vastasi molempiin kysymyksiini niin pian tänään.
Intia

Toisenlaista paastoa minä odotan: että vapautat syyttömät kahleista, irrotat ikeen hihnat ja vapautat sorretut, että murskaat kaikki ikeet,
Jes 58:6

Haluan kiittää Jumalaa, sillä Hän toimii kulissien takana avioliittojemme puolesta. Sunnuntaina kirkossamme rukoiltiin perheiden puolesta ja avioliittojen eheytymisen puolesta. Sinä samana iltana aviomieheni soitti muuten vain ja ihmetteli, miksen ollut soittanut hänelle ja kysynyt, miten hänellä menee. Se sai minut tajuamaan, että vaikka hän lähti, niin hän silti välittää minusta ja pojastamme. Tänä tulevana sunnuntaina on perhekirkko ja rukoilemme perheiden ja avioliittojen puolesta. Se tulee olemaan vaikeaa ilman aviomiestäni, mutta tiedän, että Herra saa minut pian laulamaan uutta laulua. Älkää luovuttako. Huomisemme on mahtavampi kuin tämä päivä. Kun tuhlaajapuolisomme palaavat, olemme onnellisempia kuin aiemmin. Hänellä on omat suunnitelmansa meitä varten, rauhan, eikä tuhon ajatuksia, Hän antaa meille tulevaisuuden ja toivon.
Kanada

Minulla on omat suunnitelmani teitä varten, sanoo Herra. Minun ajatukseni ovat rauhan eivätkä tuhon ajatuksia: minä annan teille tulevaisuuden ja toivon.
Jer 29:11

Ensimmäisen lapsemme syntymän jälkeen tuhlaajapuolisoni lähti. Siihen aikaan kaksivuotiaamme kertoi jollekin seurakuntamme päiväkodissa, että äiti ja isi saisivat hänelle pikkusiskon. Niinpä niin, ajattelin. Olimme asuneet vuoden erillään siinä vaiheessa. Mutta kuinkas ollakaan, kaksi vuotta myöhemmin palasimme yhteen ja pojallamme on nyt pikkusisko. Tuhlaajapuolisoni on kuitenkin taas poissa. Asuimme erillään monta vuotta ennen kuin hain avioeroa. Tähän päivään asti seison edelleen avioliittoni puolesta. On kulunut monta vuotta. Minulla ei ole ollut rauhaa uudelleenavioitumisesta. Olen tyytyväisempi siinä, että luotan Jumalan Sanaan ja uskon Hänen totuuttaan, kuin että yrittäisin uutta parisuhdetta. Tämä matka on Herran valtakunnan kunniaksi. RMM ja raamatunkohdat, jotka puhuvat kestävyydestä, pitävät minut sitoutuneena avioliittoni eheytymiseen. Room 12:12.
Texas, USA

Toivokaa ja iloitkaa, ahdingossa olkaa kestäviä, rukoilkaa hellittämättä.
Room 12:12

Ensiksi haluan vain kiittää Sinua Jeesus armostasi ja jokaisesta siunauksestasi! Aviomieheni ja minä olemme asuneet erillään muutaman vuoden ja hän kertoi minulle vähän aikaa sitten, että haluaa avioeron. Olen niin kiitollinen siitä suhteesta, joka minulla nyt on Jumalan kanssa. Tiedän, että Pyhä Henki antaa minulle rauhaa, kun jatkan taistelemista avioliittoni puolesta. Haluan vain kertoa, että tänään anoppini kehotti minua menemään eteenpäin, hakemaan avioeroa ja löytämään jonkun toisen korvaamaan aviomieheni paikan, jotta lapseni unohtaisi hänet. Pidin suuni kiinni ja olen nyt päättäväisempi seisomaan avioliittoni puolesta kuin koskaan. Minua suretti, että mieheni äiti oli niin ilkeä häntä kohtaan. Rukoilin heti anoppini puolesta ja pyysin Jumalaa antamaan minulle rohkaisun sanan. Kotimatkalla poikani, joka oli surullinen, alkoi yhtäkkiä hymyilemään. Kysyin siitä häneltä ja hän sanoi, että Jumala sanoi, että isi on jättämässä pois synnin ja että Hän tekee muutosta hänessä. Jumala muuttaa ihmisiä ja puhuu meille! Usko ja odota! Aamen!
Texas, USA

Puolisoni ja minä jouduimme koettelemuksiin houkutusten ja riippuvuuksien kanssa ensimmäisessä avioliitossamme, mikä johti tuskalliseen avioeroon. Kipu ja ystävien rohkaisu “mennä eteenpäin” johtivat toiseen avioliittoon, joka päättyi yhtä nopeasti kuin oli alkanutkin, myös avioeroon. Turhautuminen johti uuteen elämään, kunnes tiemme kohtasivat ensimmäisen puolisoni kanssa toisen kerran ja Hoosea 3:1 tuli mieleeni, koskien ikuista rakkautta vastoin kaikkia odotuksia. Lisäksi Kol 3:13 kehottaa meitä antamaan anteeksi, koska mekin tarvitsemme anteeksiantoa. Tämä johti eheytymiseen ja uudelleenavioitumiseen. Vahvistuneen viisauden ansiosta voimme ylittää esteet yhdessä Jumalan johdatuksessa, eikä yhteiskunnan näkemyksien mukaan. Rohkaisen jokaista, jonka henki on vaiennut särkyneen tai särkymässä olevan avioliiton takia. Rohkaisen rukoilemaan ja odottamaan vastausta Jumalalta eikä ihmisitä, ennen kuin tehdään päätöksiä erota.
Minnesota, USA

Pitäkää huolta, että tulette toimeen keskenänne, antakaa anteeksi toisillenne, vaikka teillä olisikin moittimisen aihetta. Niin kuin Herra on antanut teille anteeksi, niin antakaa tekin.
Kol 3:13

Siunauksin,
Charlyne Steinkamp
Rejoice Marriage Ministries

 

Kaikki raamatunkohdat ovat vuoden 1992 käännöksestä, ellei toisin mainittu.