Lauantain todistukset 2.2.2019

4.2.2019

Lauantain todistukset 2.2.2019

Suomennettu hartaudesta: Saturday testimonies (Charlyne Cares Devotion 2.2.2019)

Minä kylvän rauhaa ja menestystä. Viiniköynnös antaa hedelmänsä, maa tuottaa satonsa, ja taivas antaa sateensa. Kaiken tämän minä lahjoitan kansastani jäljelle jääneille. Niin kuin te, Juudan ja Israelin heimot, olette olleet kansojen keskuudessa merkkinä minun kirouksestani, niin te tulette olemaan merkkinä minun siunauksestani, kun minä olen pelastanut teidät. Älkää pelätkö! Rohkaiskaa mielenne!
Sak 8:12-13

Toivon, että tämä rohkaisee kaikkia, mutta tämä on erityisesti niille odottaville puolisoille, jotka kävelevät ei-yhteydenpitoa-muurien ympärillä. Jumala ei ole ihminen, hän ei valehtele tai muuta mieltään. Kun aviomieheni oli lähdössä muutama vuosi sitten, Herra antoi minulle LUPAUKSEN eheytymisestä. Olen puhunut miehelleni vain kolme kertaa viimeisten muutaman vuoden aikana. Viimeisin kerta oli yli vuosi sitten. Kunnes tänä iltana hän soitti ja juttelimme niin kuin ennen vanhaan ja hän pyysi anteeksi. Hän kysyi, miksi minä en ole mennyt eteepäin ja sain kertoa sen hänelle. Itkin ja hän lohdutti minua. Olen rukoillut tätä YHTÄKKISTÄ läpimurtoa niin kauan, mutta Herra tiesi oikean ajan ja olin valmis siihen, että Hän avaa sen oven taas. Kuulostaa siltä, että Herra antoi tapahtua paljon nöyrtymistä myös miehelläni vuoren sillä puolen. Sain sanoa hänelle, kuka hän on minulle, ja se on aviomieheni. Sain sanottua, että rukoilen hänen puolestaan päivittäin, että me rakastamme ja ikävöimme häntä, ja että hän on aina tervetullut takaisin elämäämme. Tämä on Jeesuksen tarina, ei meidän. Tapahtukoon Hänen tahtonsa niin maan päällä kuin myös taivaissa! Kiitos Jeesus!
Kalifornia, USA

Kunnia Jumalalle. Olen kuukausien ajan tekstannut aviomiehelleni, enkä ole saanut vastausta, kunnes hän vihdoin vastasi “Minäkin rakastan sinua.” Tiedän, että Jumala on siirtämässä vuoria. Pysykää uskossa ja Jumala siirtää kaikki vuoret. Seison avioliittoni puolesta.
Minnesota, USA

Ystävät, tunnen johdatusta jakaa sen, miten Jumala pyytää meitä luottamaan Häneen huolimatta siitä, miltä asiat näyttävät. Perheessäni on menossa kauheita hyökkäyksiä, terveydessä, raha-asioissa ja perheen tuhossa. MUTTA JUMALA! Bob ja Charlyne opettavat meitä menemään Hänen luokseen ja antamaan Herran taistella taistelumme. Olin kirjoittamassa rukouspyyntöä, kun Hän kehotti minua vain tuomaan huoleni Hänelle ja huutamaan Häntä avuksi. Kun tein niin, Hän muistutti minua heti, että paholaisen aika on loppumassa. Saatana on täynnä vihaa, koska hän tietää, ettei hänellä ole paljon aikaa jäljellä (Ilm 12.12b). Paholainen heittelee kaikki nuolensa, mutta ylistän edelleen Jumalaa ja tiedän, että Hänen lupauksensa ovat “Kyllä ja Aamen”. Myöhemmin samana päivänä näin rekan, jota en ole ennen nähnyt, ja siinä oli isoilla kirjaimilla GRACE (armo). Kyllä, Herra, Sinun armosi riittää. Mutta hän on vastannut minulle: “Minun armoni riittää sinulle. Voima tulee täydelliseksi heikkoudessa.” Sen tähden ylpeilen mieluimmin heikkoudestani, jotta minuun asettuisi Kristuksen voima. (2 Kor 12:9) Pysykää vahvana Hänessä!
Wyoming, USA

Kiitän Jumalaa siitä, mitä Hän tekee elämässäni. Vaikka tuhlaajani ei ole vielä kotona, yhteydenpitomme on paljon parempaa. Hän lähetti minulle ja pojallemme ihania joululahjoja. Tämän vuoden alusta olen nähnyt unia, että aviomieheni on kotona ja olemme taas onnellinen perhe yhdessä. Häävuosipäivämme oli joulun jälkeen ja kun luin hartaustekstin sinä päivänä, ensimmäinen sana, jonka näin oli “Hyvää hääpäivää” Charlynelta ja henkilökunnalta. Tämä oli varmistus, että Jumala kunnioittaa avioliittoja ja Hän tietää myös häävuosipäivämme. Raamatunkohta sille päivälle oli 1 Kor 16:14: “Kaikki, minkä teette, tehkää rakastavin mielin! ” Lähetin aviomiehelleni Hyvää hääpäivää -viestin rakkaudesta, enkä odottanut vastausta. Hän ei vastannut, mutta muutama päivä myöhemmin hän soitti ja kysyi kuulumisiamme ja varmisti, että olimme saaneet joululahjat. Rakkaat, jatketaan odottamista, Jumala on uskollinen. Hän, joka aloitti hyvän työn on uskollinen saattamaan sen päätökseen.
Kanada

Minä luotan siihen, että Jumala, joka on teissä aloittanut hyvän työnsä, myös saattaa sen päätökseen Kristuksen Jeesuksen päivään mennessä. 
Fil 1:6

Ylistys Herralle! Aviomieheni soitti minulle! Olen rukoillut, että saisin kuulla hänestä tällä viikolla. Sain kuulla hänestä viime viikolla vastauksena viestiin, jonka olin jättänyt hänelle. Tekstasin hänelle, että olin tekemässä miniälleni hänen lempikeittoaan, ja että keittoa olisi ylenmäärin, joten voisin tuoda sitä samalla kun menen heidän luokseen maanantaina lastenvahdiksi. Hän ei ikinä vastannut, niin kuin ei yleensäkään. Juuri äsken hän soitti ja sanoi, että oli saanut toisen puhelimen ja tekstiviestit eivät toimineet. Hänellä oli kysymys työasioista – eräs kaavake työpaikalta, jossa molemmat työskentelimme. Hän sanoi “No, sinä tuot minulle keittoa maanantaina. Minä jätän tämän kaavakkeen, niin otat sen sitten kun jätät keiton.” Saan haettua kaavakkeen ja vietyä hänelle keittoa. Kun olimme valmiita lopettamaan puhelun, sanoin, että rakastan häntä. Hän ei sanonut sitä takaisin, mutta kiitti.
Florida, USA

Olen tuntenut oloni heikoksi viime aikoina. Olen halunnut luovuttaa odottamisen, että vaimoni tulisi takaisin. Kerroin siitä miesten raamattupiirissä eilen illalla ja pyysin heitä rukoilemaan puolestani, koska halusin luovuttaa, mutta minusta tuntui, että Jumala haluaa minun jatkavan odottamista. Paras ystäväni muistutti minua Gal 6:9
“Meidän ei pidä väsyä tekemään hyvää, sillä jos emme hellitä, saamme aikanaan korjata sadon.”
Tänään sain yhtäkkiä puhelun RMM:ltä ja he rukoilivat kanssani. Kuinka täydellinen ajoitus. Tätä tehostusta tarvitsin, että pystyn jatkamaan odottamista! Ylistys Jumalalle! Pitäkää sormus sormessa!
Florida, USA

Kaksi nuorinta lastamme halusivat mennä New Yorkiin shoppailemaan ja ehkä kävelemään Times Squarelle. Teimme juuri niin ja isi oli kuskina. Oli kylmä ja satoi vettä, mutta meillä oli huippua yhdessä. Aviomieheni vei meidät vielä syömään myöhemmin illalla. Lapset istuivat äkkiä vierekkäin, joten minun ja mieheni oli pakko myös istua vierekkäin. Lapset ottivat puhelimellaan kuvan minusta ja miehestäni. Kun olimme ravintolassa, mieheni esitteli minut paikan johtajalle ja sanoi, että olen “hänen vaimonsa”. Olin niin iloinen. Hän ei ole vielä kotona, mutta yritämme parhaimpamme mukaan kommunikoida ystävällisesti keskenämme. On vaikeaa katsoa, kun hän lähtee kodistamme, mutta tiedän, että Jumala tarvitsee kahdenkeskistä aikaa niin minun kuin mieheni kanssa. Tiedän, että se toinen nainen pitää vielä yhteyttä mieheeni. Sydämessäni kuitenkin tiedän, että hän on vain fantasiaa eikä todellisuutta. Kipu on edelleen hyvin todellista, joten pyydän teidän jatkuvia rukouksianne, veljet ja siskot Kristuksessa.
New Jersey, USA

Minun oli pakko kirjoittaa tämä todistus! Yhtenä päivänä väittelimme aviomieheni kanssa ja ennen kuin huomasin, vastailin hänelle vanhan minäni tapaan. Kun olin sanonut hänelle, ettei hänen pitäisi enää soittaa tai viestitellä minulle, menin polvilleni ja rukoilin Jumalaa. Pyhä Henki kosketti minua ja kehotti minua pyytämään anteeksi. Lähetin aviomiehelleni anteeksipyyntöviestin, joka oli kahdessa osassa. Sillä minuutilla kun painoin “lähetä” toisen viestin kohdalla, kuulin koputuksen ovelta – se oli aviomieheni! Olin niin hämmästynyt, kuinka pian Jumala toimi! Hän sanoi, että tuli katsomaan poikaamme, mutta hän jäi kuitenkin vähäksi aikaa ja otti päiväunet. Rohkaistukaa, ystävät. Jumala ei tee virheitä. Vihollinen yrittää aiheuttaa hajaannusta ja hämmennystä, mutta Jumalan tahto pysyy aina. Kun tottelemme Pyhää Henke, se vaikeuttaa Saatanan juonia! Kaikki kunnia Jumalalle!
Florida, USA

Huuda minua avuksesi, niin minä vastaan sinulle. Minä ilmoitan sinulle suuria ja ihmeellisiä asioita, joista et mitään tiedä.
Jer 33:3

Siunauksin,
Charlyne Steinkamp
Rejoice Marriage Ministries

Katso uuusimmat julkaisut TÄÄLTÄ.