Lauantain todistukset 17.8.2019

18.8.2019

Lauantain todistukset 17.8.2019

Suomennettu hartaudesta: Saturday testimonies (Charlyne Cares Devotion 17.8.2019)

Alla on muutama ote niistä todistuksista, joita olemme saaneet kuluneen viikon aikana. Jokainen todistus on jaettu tänne kirjoittajan suostumuksella. Todistusten tehtävänä ei ole kertoa sinulle, miten toimia omassa elämässäsi, vaan ne kertovat siitä, miten Jumala toimii, kun ihmiset rukoilevat! Onko sinulla todistus jaettavana rohkaisuksi toisille?
Jaa oma todistuksesi RMM:n sivuilla englanniksi tai kirjoita rukousseinälle suomeksi.

Jumalan ohjeet ovat täydelliset, Herran sana on kirkas ja puhdas. Kuin kilpi hän suojaa niitä, jotka hakevat hänestä turvaa. Kuka on Jumala, jollei Herra, kuka turvamme, jollei Jumalamme?
2 Sam 22:31-32

On kulunut jonkun aikaa siitä, kun aviomieheni tuli takaisin. Hän oli “erämaassa” muutaman vuoden, ja juuri ennen kuin avioerosta tuli lopullinen, hän palasi kotiin. Kuinka IHMEELLINEN Jumala meillä on! Hänen Sanansa ei ikinä koskaan tyhjänä palaa. Hänen lupauksensa eheytymisestä ovat parempia kuin olisin ikinä voinut kuvitella. Ostin Bobin kirjat After the prodigal returns (Kun tuhlaaja palaa takaisin) ja The prodigal’s perspective (Tuhlaajan näkökulma). Luimme kirjat aviomieheni kanssa. Ne antoivat meille paljon ymmärrystä siitä, mitä saattaisi olla tulossa ja miten varautua siihen. En ikinä syyttänyt aviomiestäni, vaikka olin todella utelias siitä, mitä toisella puolella oli tapahtunut. Olin kuitenkin hiljaa. Mieheni alkoi puhumaan omasta aloitteestaan. Välillä oli todella vaikeaa kuunnella, mutta tajusin, että hänen täytyi puhua, jotta voisi käsitellä asiat. Hän ei ole vielä antanut anteeksi itselleen ja tiedän, että hän kamppailee “syntinsä” kanssa ja tuo sen Jeesukselle. Rukoilen, että hän tekee pian parannuksen Jeesuksen edessä ja että hän antaisi sydämensä kokonaan Herralle. Älä ikinä ikinä lopeta taistelua avioliittosi puolesta. Älä edes silloin kun tuhlaajasi on tullut takaisin!
Etelä-Afrikka

Niin kuin sade ja lumi tulevat taivaasta eivätkä sinne palaa vaan kastelevat maan, joka hedelmöityy ja versoo ja antaa kylväjälle siemenen ja nälkäiselle leivän, niin käy myös sanan, joka minun suustani lähtee: se ei tyhjänä palaa vaan täyttää tehtävän, jonka minä sille annan, ja saa menestymään kaiken, mitä varten sen lähetän.
Jes 55:10-11

Aviomieheni vei juuri lapsemme ja minut eräretkelle ratsastamaan ja telttailemaan Coloradon vuorille. Se on todistus! On kulunut useampi vuosi siitä, kun vaadin, että hän muuttaisi pois kodistamme. Jumala kosketti minua, kehotti minua seisomaan perheemme eheytymisen puolesta ja johdatti minut RMM:lle. Kärsin seuraukset siitä, kun en seurannut Jumalan tahtoa, mutta olen myös tullut valtavan siunatuksi Hänen hyvyydestään ja parantavasta armostaan. ODOTTAMINEN EI OLE HELPPOA, mutta se on sen arvoista! Kiitos, Jeesus!
Ohio, USA

Häävuosipäiväämme edeltävänä päivänä aviomieheni sanoi, ettei tämä toimi ja että hän aikoo hakea eroa. Pikakelaus eteenpäin. Emme puhuneet. En ottanut häneen yhteyttä. Sanoin “Jumala, kaikki on Sinusta.” Rukoilin, luin ja kuuntelin Be still -CD:tä. Aviomieheni sanoi, että oli tulossa kaupunkiin viettämään aikaa poikamme kanssa. Hän tuli tänä aamuna. Minulla oli edelleen häävuosipäivämme banderolli ja lahja miehelleni odottamassa. Mieheni tuli, vei roskat, antoi halauksen ja kysyi, saako avata lahjan. Siinä oli silikoniset vihkisormukset, joita hän oli toivonutkin. Hän oli antanut minulle oman vihkisormuksensa takaisin. Rukoilin koko ajan. Jumala auttoi minua pitämään suuni kiinni. Kiitän Jumalaa siitä, että Hän tekee työtään vuoren toisella puolella. Jer 17:7-8 on auttanut minua.
Texas, USA

Siunattu on se mies, joka luottaa Herraan ja panee turvansa häneen! Hän on kuin puron partaalle istutettu puu, joka kurottaa juurensa veteen. Ei se pelkää helteen tuloa, sen lehvät pysyvät aina vihreinä. Vaikka tulee kuiva vuosi, ei sillä ole mitään hätää, silloinkin se kantaa hedelmää.
Jer 17:7-8

Ylistys Herralle! On mennyt monta kuukautta niin, että aviomieheni on palannut ja lähtenyt uudestaan ja uudestaan, mutta nyt hän otti minuun yhteyttä. Olen varma, että tässä se nyt on! Herra antoi minulle ohjeen viime kerralla, mutta vihollinen teki ylitöitä aiheutaakseen hämmennysä ja pelkoa, joten työnsin aviomieheni pois. Aviomieheni viestitti tänään ja sanoi että rakastaa minua ja lapsiamme, ja että hänellä on ikävä. Hän pyysi jopa nähdä meitä pian. Eikä siinä kaikki! Olen rukoillut hänen perheensä puolesta, sillä he ovat kaikki tuhlaajia. Saan tavata heitä tänä viikonloppuna ja olen suunnitellut kertovani hyvät uutiset mieheni äidille, joka on usein ollut avioliittoamme vastaan. Ylistän Herraa siitä, mitä Hän tekee, ja että Hän kutsuu tuhlaajiaan kotiin. Älkää luovuttako! Herra on uskollinen!
Georgia, USA

Aviomieheni on tullut takaisin usean vuoden jälkeen. Hän pyysi vilpittömästi anteeksi kaikkea sitä, mitä on laittanut minut kestämään. Hän haluaa palata takaisin yhteen, ja että avioliittomme olisi parempi kuin ennen. Hän haluaa käydä kirkossa kanssani. Hän näkee muutoksen minussa. Olin rehellisesti sanottuna luovuttanut avioliittoni ja mieheni kanssa. Aloin keskittymään itseeni ja tulemaan paremmaksi omaksi itsekseni ja lähentymään Jumalaa. Pyysin Jumalaa auttamaan minua, muuttamaan minua, jotta voisin olla parempi ihminen, vaimo ja äiti. Päätin oikeasti antaa anteeksi! Se itse asiassa vapautti minut. Anteeksiantaminen miehelleni vapautti minut! Vapautti minut olemaan avoin rakastamaan, parantumaan ja olemaan iloinen sisältäpäin. Aiemin ajattelin, että onnellisuuteni pitäisi tulla aviomieheltäni. Opin, että hänen pitäisi olla lisä onnellisuuteeni, mutta ei sen lähde. Se onnellisuus, joka minulla nyt on, on todella puoleensavetävää. Se näkyy ulospäin ja mieheni haluaa olla ympärilläni koko ajan.
Wisconsin, USA

Viime yönä heräsin noin kolmen aikaan yöllä. Tuntui, että piti rukoilla. Rukoilin noin 45 minuuttia. Tänä aamuna siskoni viestitteli ja sanoi, että heräsi noin kolmelta yöllä ääneen, joka kuulosti koputukselta, ja hän nousi rukoilemaan minun ja aviomieheni puolesta. Tänään päivällä juttelin aviomieheni serkun kanssa, joka on myös odottava puoliso, ja yksi hänen lapsistaan oli herättänyt hänet kolmelta aamuyöllä, ja hän oli valvonut ja rukoillut. Kukaan maailmassa ei voi vakuuttaa minua siitä, etteikö Jumala tekisi jotakin! “Katso: minä luon uutta. Nyt se puhkeaa esiin — ettekö huomaa? Minä teen tien autiomaahan ja joet kuivuuden keskelle.” Jes 43:19. Rukoile hellittämättä, että Herra muuttaa meitä odottavia puolisoita olemaan enemmän Jeesuksen kaltaisia. Kun seuraamme Jeesusta, tuhlaajamme haluavat sen rauhan ja ilon, parantumisen ja täyteyden, jotka löytyvät siitä ainoasta nimestä, jossa voimme pelastua, Jeesuksesta! Kyllä ja aamen!
Kentucky, USA

Ylistys Herralle, Jumalalle kaikki kunnia. Olin valmis viimein lopettamaan avioliittoni puolesta seisomisen. Sanoin Jumalalle, etten jatka enää. En aikoisi jatkaa, jos en saisi yliluonnollista merkkiä. Eilen illalla exäni lähetti viestin tyttärelleni ja sanoi, että on tulossa käymään. Hän tuli meille ja hän, tyttäreni ja minä valvoimme suurimman osan yöstä jutellen ja nauraen. Hän jäi yöksi. Aamulla menimme syömään aamiaista. Hän oli koko päivän kanssani. Se oli kaunista. Hän sanoi jopa, että hänen pitäisi säilyttää joitakin vaatteita minun luonani. Ja hän sanoi, miten rauhallista minun talossani on. Hän sanoi, että hän vain tunsi rauhan. Hän sanoi myös, että on ollut masentunut, mutta nyt hänestä tuntuu paljon paremmalta. Ennen kuin hän lähti, sanoin, miten nautin yhteisestä ajasta ja hän sanoi myös nauttineensa. Toinen nainen on yhä kuvioissa, mutta uskon, että Jumala vahingoittaa ja tuhoaa sen sielunsiteen. Juuri kun olin luovuttamassa, Jumala näytti minulle, että Hän toimii vuoren toisella puolella. Älkää luovuttako. Taistelkaa uskossa Jumalaan.
New York, USA

“Koska teillä on niin vähän uskoa”, vastasi Jeesus. “Totisesti: jos teillä olisi uskoa edes sinapinsiemenen verran, te voisitte sanoa tälle vuorelle: ‘Siirry täältä tuonne’, ja se siirtyisi. Mikään ei olisi teille mahdotonta.”
Matt 17:20

Siunauksin,
Charlyne Steinkamp
Rejoice Marriage Ministries

Katso uuusimmat julkaisut TÄÄLTÄ.