Lauantain todistukset 17.11.2018

19.11.2018

Lauantain todistukset 17.11.2018

Suomennettu hartaudesta: Saturday testimonies (Charlyne Cares Devotion 17.11.2018)

Sinä, Herra, olet hyvä, sinä annat anteeksi, runsain mitoin sinä jaat armoasi kaikille, jotka sinua avuksi huutavat. Kuule minun rukoukseni, Herra, ota vastaan avunpyyntöni. Sinua minä hädässäni huudan, ja sinä vastaat minulle.
Ps 86:5-7

Oltuani useamman vuoden avioeron partaalla, avioliittoni on nyt eheytynyt! Parantumista tapahtuu. Tuhlaajani on tullut takaisin kotiin, takaisin sydämeeni, ja hiljalleen takaisin Kristuksen ruumiseen! Hän muuttui etäisestä rakastavaksi ja sitoutuneeksi aviomieheksi ja isäksi! Jumala tosiaan on uskollinen. Jumalan sydän lyö parantaakseen, rakentaakseen ja eheyttääkseen meidät! “Jumala ei ole ihminen: hän ei valehtele, hän ei muuta mieltään. Hänkö ei tekisi, mitä sanoo? Hänkö ei pitäisi, mitä lupaa?” Sananl 23:19. Jatka antautumista Hänelle ja Hänen lupauksiinsa! Ja hukuttakaa tuhlaajanne rakkaudella ja lempeydellä!
Japani

Ylistys rakkaalle Jumalallemme, kunnia ja kirkkaus Hänelle ikuisesti. Pyhä Henki ohjasi minua kertomaan tämän muutama päivä sitten saamani lupauksen meille kaikille, jotka uskomme, luotamme ja odotamme Häntä: “Pysykäämme horjumatta tunnustuksessa ja toivossa, sillä hän, joka on antanut meille lupauksensa, on luotettava.” Hepr 10:23. Aamen. Tällainen meidän rakas Jumalamme on. Hän toteuttaa KAIKKI lupaukset, jotka on antanut meille, koska Hän on uskollinen. Mitä Hän on luvannut, siitä me Hänen täydellisellä ajoituksellaan kirjoitamme ja jaamme todistuksissamme avioliiton eheytymisestä kodeissamme Herramme Jeesuksen Kristuksen kunniaksi. “Minä luotan siihen, että Jumala, joka on teissä aloittanut hyvän työnsä, myös saattaa sen päätökseen Kristuksen Jeesuksen päivään mennessä.” Fil 1:6. Mennään eteenpäin Hänen kätensä ohjaamana uskossa, toivossa ja rakkaudessa. Jumala siunatkoon teitä. Seisoen lujana avioliittoni puolesta.
Kolumbia

Kristitty kollega kommentoi erästä valokuvaa toimistoni seinällä. Se on mustavalkoinen kuva, jossa tie kulkee puita täynnä olevan puiston läpi, tien toisella reunalla on muutama penkki ja roskakoreja ja tien päässä on kirkas valo. Sanoin hänelle, että se kuvastaa matkaani. Hän sanoi, että älä huolehdi, ei siellä ole ketään katsojia, kukaan ei tiedä, minne olet menossa, mutta tulevaisuus on valoisa ja se vaatii paljon toivoa ja uskoa. Kerroin hänelle, että hänen profetiansa oli vakuuttava, koska rukoilen avioliittoni eheytymisen puolesta ja perheeni ja ystäväni eivät enää tue minua siinä. Myöhemmin huomasin RMM:n CD:n Path to Marriage Restoration ja siinä on sama kuva, mutta värillisenä. Kuukausia myöhemmin aviomieheni, jota en ole nähnyt useampaan vuoteen, käveli samalla parkkipaikalla kuin minä ja tiemme kohtasivat, tervehdimme ja halasimme nopeasti. Vihollinen on hyökkäillyt kimppuuni sen jälkeen, mutta tiedän, että Jumala tekee jotakin. Halleluja.
Kanada

Vaimoni pyysi minua lähtemään useampi vuosi sitten. Minä lähdin, mutta pidimme silti yhteyttä ja olin taas kotona kiitospäivänä. Sitten tuli viiden vuoden mittainen “väliaikainen eheytyminen”. Muutama vuosi sitten sain avioeropaperit, joihin kuului lähestymiskielto. Meillä on tytär, joka on nyt 19 vuotias ja korkeakoulussa. Jumala on tehnyt töitä suhteessamme ja kuulen vaimostani nyt lähes päivittäin. Lopullisessa tuomiossa vaimoni piti lähestymiskiellon voimassa, enkä saa ottaa häneen yhteyttä, enkä edes pyytää tytärtämme välittämään hänelle viestiä. Hän voi kuitenkin ottaa minuun yhteyttä milloin vain. Monien rukousten jälkeen ja epäiltyäni, että hän ikinä ottaisi yhteyttä, tunnustin murehtimiseni ja jotakin ihanaa tapahtui. Kaksi viikkoa sitten sain harkitun viestin häneltä. Vastasin hänen yhteyshenkilölleen. Lopetin jokaisen viestin sanoilla “Rakastan sinua.” Olen niin kiitollinen nähdessäni Jumalan sormenjäljet perheessämme ja Hänen työnsä kohti eheytymistä.
Tennessee, USA

Tänä samana päivänä monta vuotta sitten rakkaani ja minä menimme naimisiin. Olemme olleet eronneina nyt jonkun aikaa. Mutta… Eilen aviomieheni tuli kylään ja pyysin häntä viettämään kiitospäivää kanssamme vanhimman tyttäremme ja hänen miehensä kotiin, jonne kaikki tyttäremme tulevat. Rukoilen, että Jumala koskettaisi ja muuttaisi aviomieheni sydäntä, ja että tämä olisi se vuosi, kun sovimme asiat. Ihmettelen ja hämmästelen Jumalan voimaa siinä, miten Hän on ensin muuttanut minua tällä hengellisellä matkalla ja nyt aviomiestäni. Hän ottaa minuun yhteyttä viikottain ja pystymme viettämään aikaa yhdessä. Jumalan päivittäinen lupaus minulle on Jes 54:10, vaikka vuoret järkkyisivät, sinä et. Rukoilen kaikkien puolesta, ettette ikinä luovuttaisi puolisonne suhteen, tapahtui mitä tahansa!
New York, USA

Vaikka vuoret järkkyisivät ja kukkulat horjuisivat, minun rakkauteni sinuun ei järky eikä minun rauhanliittoni horju, sanoo Herra, sinun armahtajasi.
Jes 54:10

Rakastan kaikkia RMM:n päivittäisiä hartaustekstejä, mutta tämän aamun teksti nousi ylitse muiden. Heräsin aamulla laulaen laulua “Do It Again.” Se alkaa sanoilla “Walkin around these walls, I thought by now they’d fall, but you have never failed me yet.” (Kävellessäni näiden muurien ympärillä, luulin että ne olisivat jo sortuneet, mutta et sinä ole vielä ikinä jättänyt minua pulaan.) Vähän sen jälkeen avasin RMM:n hartaustekstin, jonka eräs texasilainen nainen oli kirjoittanu “Kävellä ympyrää“. Olisiko Jumala voinut puhua minulle enää selvemmin? Rakastan sitä, kun Hän tekee niin ja nautin koko tuosta kirjoituksesta. Kiitos.
Virginia, USA

En näe mitään tapahtuvan luonnollisilla silmilläni, MUTTA kirkossamme oli eräs puhuja viikonloppuna. Kun hän lopetti puhumisen, hän käveli luokseni ja sanoi, että Jumala sanoi, että siunaukseni on tulossa ja että “pidä kiinni”. Minä itkin! Hän myös neuvoi minua kiittämään Herraa etukäteen, koska siunaus on tulossa! Herra, tiedän, että Sinä toimit minun puolestani. Ylistys Herralle!
Mississippi, USA

Koin joitakin fyysisiä muutoksia ja menin tapaamaan neurologia ja he varasivat ajan magneettikuvaukseen. Tuloksista selvisi, että minulla oli ollut lievä aivoinfarkti ja he ehdottivat terapiaa. Aloitin toimintaterapian erittäin pätevän terapeutin kanssa (hän on erikoistunut Parkinsonin tautiin), joka huomasi, että oireeni sopivat paremmin Parkinsonin tautiin kuin aivoinfarktiin. Neruologi, joka oli erikoistunut liikuntalääketieteeseen, vahvisti Parkinsonin taudin ennusteen muutaman vuoden takaa. En ollut varma, olisiko pitänyt iloita siitä, ettei minulla ollut ollut aivoinfarktia, vai musertua siitä, että minulla oli Parkinsonin tauti! Kun tämä uusi matka alkoi Jumalan kanssa, minulla oli toinenkin “ankkuri” rinnallani, ihanin ja rakkain vaimoni. Ilman hänen pyyteetöntä tukeaan, rakkauttaan ja uppoutumista hoitamiseeni, olisin täysin hukassa. Hän on yhtenevästi osoittanut, että hänellä on avoin, rehellinen ja uskollinen palvelijan sydän. Jumala antoi minulle suurimpia siunauksiaan ja eheytti avioliittoni monta vuotta sitten!
Texas, USA

Minkä luulin olevan askel eteenpäin kohti eheytymistä kuukausia sitten, olikin vain väliakaista edistymistä. Vain päivä sen jälkeen, kun mieheni sanoi haluavansa “tehdä oikein”, hän jätti meidät ja meni takaisin sen toisen naisen luokse. Minulla on ollut mahtavia rohkeuden hetkiä, mutta on ollut vaikeaa pysyä lujana, kun mikään ei näytä muuttuvan. Vähän aikaa sitten Jumala näytti minulle unessa Psalmin 50, joka resonoi niin monin eri tavoin ja muistutti minua siitä, että kiitospäivä Jumalalle on paras uhraus, jonka voin antaa. Kun tarkistan oman näkökantani ja perustukseni on Kristuksessa, kiitokseni voi kaikua runsaana (Kol 2:7).
Maryland, USA

Kun kerran olette ottaneet omaksenne Herran Kristuksen Jeesuksen, eläkää hänen yhteydessään. Juurtukaa häneen, rakentakaa elämänne hänen varaansa ja vahvistukaa uskossa sen mukaan kuin teille on opetettu. Kaikukoon kiitoksenne runsaana.
Kol 2:6-7

Siunauksin,
Charlyne Steinkamp
Rejoice Marriage Ministries

Lue lisää todistuksia täältä