Lauantain todistukset 13.4.2019

13.4.2019

Lauantain todistukset 13.4.2019

Suomennettu hartaudesta: Saturday testimonies (Charlyne Cares Devotion 13.4.2019)

Te, jotka olette Jumalan valittuja, pyhiä ja hänelle rakkaita, pukeutukaa siis sydämelliseen armahtavaisuuteen, ystävällisyyteen, nöyryyteen, lempeyteen ja kärsivällisyyteen. Pitäkää huolta, että tulette toimeen keskenänne, antakaa anteeksi toisillenne, vaikka teillä olisikin moittimisen aihetta. Niin kuin Herra on antanut teille anteeksi, niin antakaa tekin. Mutta kaiken kruunuksi tulkoon rakkaus, sillä se tekee kaiken täydelliseksi.
Kol 3:12-14

Aloin seisomaan avioliittoni puolesta monta vuotta sitten. Minä olin ensin tuhlaaja ja lähdin 25 avioliittovuoden jälkeen. Jumala muutti sydämeni ja kutsui minut takaisin aviomieheni luokse, mutta hänellä oli silloin toinen nainen. Useamman kerran melkein palasimme yhteen, mutta hänen tunteensa sitä toista naista kohtaan tulivat takaisin ja hän lähti tästä osavaltiosta asuakseen yhdessä sen naisen kanssa. Hän yritti hakea avioeroa useamman vuoden ajan, mutta Jumala esti sen. Erosimme lopulta kaksi viikkoa ainoan lapsemme häiden jälkeen. Luovutin, mutta joissakin etäisissä ajatuksissani kyselin Jumalalta “Tapahtuuko se vielä?”. Viimeisten muutaman vuoden aikana rukoilin sen toisen naisen puolesta, aina kun näin rekan, jossa oli hänen nimensä. Viime aikoina niin on tapahtunut todella usein. Kaksi kuukautta sitten sanoin Jumalalle, että Hän on tarpeeksi minulle, ja jos mikään ei muuttaisi minun elämääni, niin se olisi ihan okei. Kaksi viikkoa myöhemmin aviomieheni soitti minulle ja kysyi, voisinko olla taas hänen kanssaan. Vaikka asumme eri osavaltioissa, selvitämme asiaa etsimällä osavaltiota, jossa me molemmat haluamme olla yhdessä. Luulin, että tämä oli kuollutta, mutta Jumala tiesi tulevaisuuden. Jatkakaa odottamista ja rukoilemista. Jumalalla on kaikki hallussaan.
Kalifornia, USA

Jeesus vastasi: “Enkö sanonut sinulle, että jos uskot, saat nähdä Jumalan kirkkauden?”
Joh 11:40

Ylistän Jumalaa! Hän on lisännyt yhteydenpitoani aviomieheni kanssa nopeasti. Puolisoni on myös paljon rehellisempi, vilpittömämpi ja avoimempi kuin mitä hän on ollut monen vuoden ajan asumuseromme aikana. Uskon, että olemme eheytymisemme kynnyksellä. Olen kiitollinen RMM:n opetuksista, rukouksista, jatkuvasta tuesta, ja yhteydestä teidän kaikkien kanssa. Ilman sitä olisin ymmärtänyt väärin aviomieheni hankalat reaktiot ja reagoinut itse Jumalan tarkoitusta vastaan. Rukoilkaa puolestamme, minäkin rukoilen meidän kaikkien puolesta. Jumala on uskollinen, tosi ja mahtava. Aika, välimatka tai olosuhde ei ole Hänelle este. Älä ikinä luovuta!
Texas, USA

Olin joutunut käsittelemään uskottomuutta/valheita jo vuosia, ja nyt riitti! Olin saanut tarpeekseni. Minussa ei ollut enää taistelutahtoa jäljellä. Tuntui, ettei Jumala halunnut meitä yhteen. Päivä ISON riidan jälkeen muistan, kun ajoin töihin. Päätin kuunnella YouTubea (avioliiton eheytymisiä). Muistan sanoneeni itselleni “En rukoile hänen puolestaan, hän ei ansaitse sitä.” Päätin, että tänään laittaisin elämäni taas kuntoon ja aioin aloittaa lukemalla päivittäisiä hartaustekstejäni. Oli maaliskuun 25. päivä. Jokin minun sisälläni sanoin maaliskuu 24. “Tämä on sitä aikaa elämässäsi, kun sinun täytyy oppia päästämään rakkaimpasi tai omaisuutesi irti kontrollista. Jos aiot päästää irti jostakin, joka on arvokasta sinulle, sinun tulee levätä Minun läsnäolossani, jossa sinä olet täydellinen. Käytä aikaa kylpeäksesi Minun rakkauteni valossa. Kun rentoudut enemmän ja enemmän, sinun puristava kätesi alkaa pikkuhiljaa avautumaan ja vapauttaa arvokkaina pitämäsi asiat Minun huostaani.” MERKKINI!
Mississippi, USA

Ylistys Herralle, joka parantaa kaikki sairautemme. Kiitän Häntä aviomieheni ihanasta, ihmeellisestä paranemisesta. Haluan kiittää Häntä myös uskoni vahvistamisesta, ennen kuin rukoilin aviomieheni puolesta. Hän valaisi minulle kohdan Mark 16:18, ja sillä oli vaikutusta. Luojan kiitos.
Australia

He tarttuvat käsin käärmeisiin, ja vaikka he juovat tappavaa myrkkyä, se ei vahingoita heitä. He panevat kätensä sairaiden päälle, ja nämä paranevat.
Mark 16:18

Olen seisonut avioliittoni puolesta nyt useamman kuukauden ja se on ollut todella vaikeaa. Vaimoni lähti ja muutti kaiken pois kodistamme, mukaanlukien pienen poikamme. Vihollisella on niin vahva ote hänestä, mutta Jumalani jatkaa yllättämistäni. Yhtenä päivänä meillä piti olla aika sovitteluun. Rukoilin Jumalalta, että lähestyvä lumimyrsky saisi ajan peruuntumaan, mutta niin ei käynyt. Menin asianajajani toimistolle odottamaan sovittelun alkamista. Vaimoni asianajaja soitti minun asianajajalleni peruakseen ajan, koska hän oli jumissa oikeusistunnossa. Jumalan tiet ovat erilaiset, eivät meidän. Hän teki sen! Hän vastasi rukoukseeni omalla tavallaan. Pari viikkoa myöhemmin minun piti tavata asianajajani uudestaan, mutta hän perui ja asetti uuden ajan melkein neljän viikon päähän. Jumala tekee työtään, vaikkemme edes näe sitä. Kiitos niin paljon, Taivaan Isä, kun sinulla on niin paljon armoa minua ja perhettäni kohtaan, vaikkemme ansaitse sitä. En malta odottaa, mitä Sinä teet seuraavaksi. Tiedän, että Sinun ajoituksellasi minun perheeni eheytyy Sinun kunniaksesi, Herra.
Missouri, USA

Halusin antaa Jumalalle kunnian mieheni sydämessä tapahtuneesta muutoksesta. Aviomieheni viestitteli minulle veroasioista, niin kuin hän yleensä tekee. Muutos on kuitenkin siinä, että aviomieheni viittasi veroihin käyttäen sanoja “me” ja “meidän”. Kun saimme verot maksettua, hän sanoi “Selvisimme taas yhdestä vuodesta yhdessä.” Ylistys Herralle! Aviomieheni ei ehkä edes tajua muutosta omassa sydämessään – mutta Jumala! Hes 36:26-
Pohjois-Carolina, USA

Minä annan teille uuden sydämen ja teidän sisimpäänne uuden hengen. Minä otan teidän rinnastanne kivisydämen pois ja annan tilalle elävän sydämen.
Hes 36:26

Tuhlaaja-aviomieheni on kotona. Olemme edelleen yhdessä, mutta hän on täysin toisen naisen vallassa, joten me emme kommunikoi. Olen rukoillut hänen pelastuksensa puolesta niin kuin kohdassa Hes 36:26-27, että Jumala antaisi hänelle uuden sydämen ja kääntäisi hänen elämänsä ympäri. Tämän rukouksen lisäksi olen pyytänyt Jumalaa tuomaan Hänen mielensä mukaisia miehiä mieheni tielle, jotta he voisivat jakaa hänelle Jeesuksen Kristuksen evankeliumia. Kun tulin kirkosta kotiin, mieheni teki joitakin puutarhatöitä. Lounasaikaan eräs Jumalan palvelija soitti, että hän olisi tulossa. Hän tuli erään ystävänsä kanssa, joka rukoilee paljon, ja aviomieheni otti heidät vastaan. He viettivät koko iltapäivän jakaen Jumalan Sanaa. He rukoilivat ja kutsuivat hänet mukaan kirkkoon. Kiitän Jumalaa tästä rukousvastauksesta. Tiedän, että Hän tekee paljon enemmän.
Nairobi

Jumala on todellakin uskollinen. Aviomieheni ja minä olemme olleet asumuserossa monta vuotta. Minulla oli vähän aikaa sitten polvileikkaus, enkä pystynyt kävelemään tai huolehtimaan itsestäni. Mieheni äiti sanoi, että voisin tulla asumaan hänen luokseen. Hän hoiti minua. Mieheni koko perhe on ollut niin ystävällinen minulle. Tunnen itseni niin rakastetuksi. Hänen äidillään on jopa meidän hääkuvamme seinällä. Älkää ikinä luovuttako. Jumala on uskollinen. Aviomieheni tuli käymään äitinsä luona ja vietimme jonkin aikaa yhdessä. Hän jopa halasi minua. Yhteydenpitomme on ollut hyvä sen jälkeen. Minusta tuntuu, ettei meidän välillä ole enää muuria. Halleluja! Ylistys Herralle!
Jamaika

Minulla on kotona asuva tuhlaajapuoliso. Hän on käynyt lomalla lukuisia kertoja toisen naisen kanssa. Viime kuussa toivoin kuitenkin, että pitkän lomansa takia aviomieheni jäisi perheensä luokse. Kun rukoilin, Herra laittoi sydämelleni toivoa, että mieheni matka peruuntuisi ja rahat palautuisivat takaisin. Kuulin nuo sanat uudelleen ja uudelleen ja rukoilin samalla lailla. Jumala sanoi minulle “Se toivo, joka sinulla on, on arvokkaampaa Minulle ja sinulle kuin itse lopputulos.” Kun harhailen ajatuksissani, sanon, että minun tarvitsee vain pistää toivoni Jumalaan, eikä miettiä lopputulosta. Aviomieheni matka peruuntui sinä päivänä, kun hänen olisi pitänyt lähteä. Jumala on niin hyvä ja vaikken tiedä, kuinka kauan aviomieheni kääntymisessä kestää, tiedän vain, että se ei ole tärkeää, sillä minun tulee vain laittaa toivoni Jumalaan. Joten, jatketaan toivomista, sillä kun laitamme toivomme Jumalaan, se on arvokasta sekä Jumalalle että meille! Room 12:12.
Singapore

Toivokaa ja iloitkaa, ahdingossa olkaa kestäviä, rukoilkaa hellittämättä.
Room 12:12

Siunauksin,
Charlyne Steinkamp
Rejoice Marriage Ministries

Katso uuusimmat julkaisut TÄÄLTÄ.