Lauantain todistukset 10.11.2018

10.11.2018

Lauantain todistukset 10.11.2018

Suomennettu hartaudesta:
Saturday testimonies
Charlyne Cares Devotion 10.11.2018

Hyvä on Herra, turvapaikka hädän päivänä, hän tuntee ne, jotka luottavat häneen.
Nah 1:7

Vaimoni sanoi haluavansa tilaa ja aikaa ajatella, koska hän ei enää tiennyt halusiko olla minun kanssani sen takia, mitä olin tehnyt hänelle vuosien aikana. Kun tämä tapahtui, käänsin heti elämäni ympäri, uudistin uskoni Kristukseen ja pääsin irti kaikista riippuvuuksista, jotka olivat häirinneet minua pitkään ja pilanneet avioliittoni. Viime yönä vaimoni tekstasi ja sanoi, että hänellä on ikävä ja että hän haluaa yrittää selvittää asiat. En odottanut tätä häneltä näin pian; luulin, että kestäisi pitkän aikaa kuulla nuo sanat. Jumala on vastannut rukouksiini ja tehnyt ihmeen avioliitossamme! Älä luovuta! Olen ihmeissäni! Sananl 3:5-6 Älä jätä elämääsi oman ymmärryksesi varaan, vaan turvaa koko sydämestäsi Herraan. Missä kuljetkin, pidä hänet mielessäsi, hän viitoittaa sinulle oikean tien.
Tennessee, USA

Koko viime viikon olin suunnitellut lopettavani odottamisen. Aioin kirjaimellisesti poistaa jokaisen rukouksen ja puolisoni kuvat ja heittää pois muistoina säilytetyt käsinkirjoitetut kortit, joita hän oli kirjoittanut vuosien aikana. Tartuin puhelimeeni ja aioin poistaa kaiken… ja huomasin, että RMM:llä oli tullut uusi julkaisu. Luin sen, ja sitten luin sen uudelleen. Kyyneleet valuivat silmistäni ja sydämessäni tuntui se tuttu sykäys… Niin kuin se rakkauden tunne, kun ensimmäistä kertaa rakastuin aviomieheeni monta vuotta sitten. Sitten kuiskaus Isältämme, joka pyysi minua lukemaan Hänen lupauksiaan ja käyttämään Hänen Sanaansa, Hänen rakkauttaan. Jumalan sana täytti sydämeni monina päivinä tämän odotuksen aikana. En kaipaa kenenkään muun käsivarsia kannattelemaan minua tämän elämän läpi; kaipaan avioimeheni pelastusta ja vihkivalojemme pelastusta, lupauksen sanan mukaan. Elämä on Jumalan tahto ja Jumalan tahto on Hänen sanansa.
Virginia, USA

Haluan vain ylistää Jumalaa siitä, mitä Hänellä on ja mitä hän tekee avioliitoissamme. Olen seisonut avioliittoni puolesta nyt joitakin vuosia. Aviomieheni tuli kotiin muutama vuosi sitten. Minusta tuntui kuitenkin aina siltä, ettei se ollut täydellinen kotiinpaluu. Jonkin aikaa asiat menivät hyvin, mutta viime aikoina on tullut muutosta. Hän uhkasi lähteä, eikä enää palaisi kotiin. Minusta tuntui, että maailmamme oli loppumassa. Itkin kuin pikkutyttö, polvistuin ja kysyin Jumalan tahtoa. Yritin niin kovasti kontrolloida tilannettamme manipuloimalla, enkä antanut Jumalan tehdä työtään aviomiehessäni. Aloitin paaston ja pidin suuni kiinni (zip the lips). Pyysin Jumalalta vilausta vuoren toiselta puolelta. HÄN TEKI NIIN! Tänä viikonloppuna Jumala näytti minulle, miten asiat voivat olla, jos anna Hänen hoitaa ne. Älä luovuta puolisosi kanssa; Jumala ei ole luovuttanut meidän kanssa!
Kalifornia, USA

Viimeisten muutamien vuosien aikana Jumala on hiljalleen lisännyt siunauksiamme. Puhuin muutama viikko sitten rukouksesta elämää muuttavassa tapahtumassa. Jumala on nähnyt hyväksi antaa tämän tapahtua ja aion ostaa itselleni ensimmäisen talon tämän kuun lopussa. En suunnitellut ostavani taloa; mutta se vain sattui tipahtamaan syliini. Aloin heti rukoilemaan, koska miten ihmeessä minulla olisi varaa ostaa taloa? Sanoin jopa “Herra, siinä on aika tiukka aikataulu, mutta lapset ja minä olemme iloisia ja tyytyväisiä jäämään tähän asuntoonkin. En tiedä, miten minulla olisi varaa taloon ilman Sinua.” Talo on kahden korttelin päässä lasten koulusta, kaksi korttelia baletista, kolme korttelia heidän äitinsä luota. Nöyränä, siunattuna, taloudellisesti hermostuneena mutta luottaen Herraan ja innoissani muutosta uuteen kotiin marraskuun loppuun mennessä.
Arizona, USA

Abraham antoi sille paikalle nimeksi »Herra katsoo». Niinpä vielä tänäkin päivänä puhutaan »Herrankatsomavuoresta».
1 Moos 22:14

Muutama aamu sitten aviomieheni soitti minulle klo 6.15 aamulla, mitä hän ei ikinä tee. Puhuimme noin vartin ja hän sanoi minulle “Olen täällä hyvän huomenen halausta varten” ja toden totta hän seisoi oven takana. Ylistys Herralle! Meillä on hyvä Isä. Annoin miehelleni parhaimman halauksen ikinä, annoin hänelle kupin kahvia ja leivoksen matkaan. Sinä iltana hän tuli takaisin lapsenlapseni Halloween-juhlaan. Hän auttoi minua työskentelemään kioskikojulla koko illan. Hän jutteli kaikkien vanhojen tuttujemme ja naapureidemme kanssa. Ylistän Herraa Hänen suosiostaan ja armostaan. Uskon, että se toinen nainen on edelleen kuvioissa, mutta minun Jumalani on suurempi. Nainen ei taistele minun kanssani, vaan minun rakastavan Isäni kanssa. Isä pelastaa naisen ja hänen lapsensa. Tiedän, että Jumala tekee työtään rakkaani sydämessä ja vaikka se on tuskallista, kun hän lähtee, minä luotan Jumalaan. Jatkakaa vain rukoilua, rukouksessa on voimaa!
New Mexico, USA

Olemme aviomieheni kanssa asuneet erillään muutaman kuukauden ja hän haki eroa. En halunnut avioeroa, joten rukoilin ja huusin avuksi Jumalaa pelastamaan avioliittomme. Välillä en pystynyt rukoilemaan tai en tiennyt mitä rukoilla; mutta Jumala kuuli minua hiljaisuudessani. Välillä halusin luovuttaa, mutta jokin sisälläni kehotti minua jatkamaan taistelua. Mieheni ja minun välillä on vain vähän tai ei ollenkaan yhteydenpitoa, joten jatkan rukoilua ja uskomista. Kaksi viikkoa sitten mieheni otti yhteyttä ja sanoi, ettei ollut varma, haluaako avioeroa. Sen jälkeen olemme päättäneet taistella avioliittomme puolesta. Annan Jumalalle kaiken ylistyksen, kunnian ja kiitoksen. Olen ikuisesti kiitollinen Jumalalle. Hänen sanansa ovat tosia. Jumala sanoi “Hän ei ole ihminen, hän ei valehtele, hän ei muuta mieltään.” Jokaisen sanan ja jokaisen lupauksen Jumala piti. Kiitos, kun rukoilitte puolestani. Jumalalle kunnia! Halleluja!
Texas, USA

Jumala ei ole ihminen: hän ei valehtele, hän ei muuta mieltään. Hänkö ei tekisi, mitä sanoo? Hänkö ei pitäisi, mitä lupaa?
4 Moos 23:19

Kun olen seisonut avioliittoni puolesta, olen nähnyt Jumalan totuuksia ja hyvyyttä muilla elämäni osa-alueilla. Viime vuonna minut lomautettiin yllättäen töistä. Käsitellessäni järkytystä ja pelkoa taloudellisesta tilanteesta, syvällä sisimmässäni minulla oli rauhallinen tietämys siitä, että tämä oli osa Jumalan suunnitelmaa ja että Hän huolehtisi minusta. Etsin töitä, mutta joka kerta jostain syystä ovi sulkeutui. En ymmärtänyt sitä, mutta jatkoin tottelevaisesti töiden etsimistä, kymmenyksien maksamista ja Jumalan kuiskausten kuuntelemista. Yhtenä päivänä kuukausia myöhemmin minuun otettiin yhteyttä ja vuorokauden sisällä minulla oli uusi työpaikka, lyhyempi työmatka, enemmän rahaa, paremmat edut yms. Useampi kuukausi tämän jälkeen todella epätavallisten olosuhteiden kautta edellisen yrityksen piti maksaa minulle tuplasti siitä, mitä olin menettänyt lomautuksen aikana. Jumala tuo meille voiton! Ja korvaa meille tuplasti takaisin ne vaikeudet, joita vihollinen aiheuttaa! Olen vakuuttunut, että Hänen Sanansa totteleminen sai aikaan muutoksen. Kuuntele Häntä!
Kalifornia, USA

Teillä on ollut häpeää kaksin verroin, teitä on syljetty ja pilkattu, mutta nyt te saatte omassa maassanne kaksinkertaisen perinnön ja teillä on oleva ikuinen ilo.
Jes 61:7

Jumalalle kunnia. Jumala on aina hyvä ja Hänen ajoituksensa on täydellinen. Aviomieheni lähti pois ja jätti minut toisten naisten takia. Olin rikki, enkä ymmärtänyt. Hänestä tuli ihan erilainen ihminen. Jatkoin rukoilemista, mutta kun aikaa kului, aloin menettämään toivoani ja uskoani. Huomasin, että olin raskaana, ja mieheni sanoi, ettei halunnut olla missään tekemisissä minun tai lapseni kanssa. Sinä iltana laskeuduin polvilleni ja huusin avuksi Isää auttamaan minua, koska tuntui että kaikki se oli liikaa. Tänä iltana aivan yllättäen mieheni lähetti minulle viestin ja pyysi minua antamaan hänelle anteeksi. Vaikka hän ei yritä sopia asioita, pysyn toiveikkaana, että hän joku päivä tulee kotiin. Annan Isälle kaiken kunnian.
Etelä-Afrikka

Hän kykenee tekemään monin verroin enemmän kuin osaamme pyytää tai ajatella! Menimme naimisiin useampi vuosi sitten ja aloitimme sen väärällä jalalla. Aivan kuin kaikki ilo avioliitosta olisi imaistu pois kodistamme. Kiitin Jumalaa siitä, että hän laittoi minut mahtavaan seurakuntaan. Minulla oli niin paljon tukea. Asiat muuttuivat todella intensiivisiksi viime vuonna. Muutimme erilleen. Luovutin, koska minusta tuntui, ettei mikään muuttuisi, mutta Jumala jatkoi rohkaisemistani. Hän oli aina valmiina auttamaan! Löysin RMM:n maaliskuussa ja aloin lukemaan Bobin kirjaa Finding the way home. Aloin uskomaan, että Jumala voisi parantaa avioliittoni ja antaa meille täysin uuden alun. Palasimme takaisin yhteen muutama kuukausi sitten. Jumalalle kunnia, Hän on eheyttänyt kotini! Pidin lujasti kiinni raamatunkohdasta Hesekiel 36:25-26. Avioliitto, joka oli kuollut, on nyt elossa! Aviomieheni jopa haluaa käydä kirkossa yhdessä! Halleluja!
Nigeria

Minä vihmon teidän päällenne puhdasta vettä, niin että te puhdistutte, minä puhdistan teidät kaikesta saastastanne ja epäjumalienne kaikesta iljettävyydestä. Minä annan teille uuden sydämen ja teidän sisimpäänne uuden hengen. Minä otan teidän rinnastanne kivisydämen pois ja annan tilalle elävän sydämen.
Hes 26:25-26

Siunauksin,
Charlyne Steinkamp
Rejoice Marriage Ministries

 

Lue lisää todistuksia täältä.
Lue uusimmat julkaisut täältä.