Jumalan tarkoitus pysyy!

3.4.2020

Jumalan tarkoitus pysyy!

Suomennettu hartaudesta: God’s purpose will stand! (Charlyne Cares Devotion 10.3.2022)

Ottakaa tämä varteen ja olkaa tarkkoina, pitäkää tämä mielessänne, te luopiot! Muistakaa menneitä aikoja, muinaisista alkaen: minä olen Jumala, eikä muuta jumalaa ole. Minä olen Jumala, ei kukaan ole minun vertaiseni. Jo alusta asti olen kertonut kaiken, mikä oli tuleva, jo ammoin ilmaissut sen, mikä ei ollut tapahtunut vielä. Näin minä sanon, ja päätöksessäni pysyn, kaiken, mitä tahdon, minä toteutan.
Jes 46:8-10

Uskotko Jumalan kaikkivoipaisuuteen? Sinun täytyy tulla siihen pisteeseen, että tiedät ja uskot, että Jumala tietää tulevaisuuden, sillä Hän on Jumala!

Liberty Bible -kommenttiosiossa sanotaan: Hän tietää, mitä Hän aikoo tehdä, sillä Hän yksin ohjaa sitä, mitä Hän aikoo tehdä. Raamattu tunnustaa ihmisen yksilöllisen vastuun omista teoistaan, mutta Raamattu myös selkeästi kertoo Jumalan kyvystä mitätöidä nuo teot toteuttaakseen Hänen lopulliset tarkoituksensa. Ymmärsitkö, mitä tuossa sanottiin? Lue se uudestaan! Mikään ei ole liian vaikeaa Jumalalle!

Odotukseni aikana tulin itse siihen pisteeseen, että uskoin enemmän siihen, mitä Herra puhui sydämeeni kuin siihen, mitä perheeni, ystäväni tai terapeuttini sanoivat. Kun luet Raamattua, Herra kyllä puhuu sydämeesi ja jokin raamatunkohta näyttää hyppäävän silmille. Kirjoita se ylös tietokoneellesi tai päiväkirjaasi, pistä päivämäärä ylös ja kirjoita mukaan sana tai pari, niin voit jälkeenpäin muistella tuota erityistä hetkeä Herran kanssa.

Ihminen kaavailee monenlaista, mutta kaikki käy Herran tahdon mukaan.
Sananl 19:21

Mikä on sinun tarkoituksesi elämässäsi? Etsitkö Jumalan tarkoitusta elämällesi vai päätätkö elää elämääsi niin kuin itse haluat? Kun katsoin sanan tarkoitus Raamattuni hakemistosta, yllätyin kaikista niistä raamatunkohdista, joissa sanotaan vahvasti “Mitä Minä olen suunnitellut ja päättänyt, se tapahtuu.”

Yli 25 vuotta sitten en uskonut Herran voimaan, suunnitelmaan tai tarkoitukseen. Tänään minä opetan, rohkaisen ja vetoan odottaviin puolisoihin ympäri maailman, jotta he uskoisivat ja luottaisivat Herraan ja Hänen suunnitelmaansa ja tarkoitukseensa avioliitossaan olosuhteista huolimatta.

Me tiedämme, että kaikki koituu niiden parhaaksi, jotka rakastavat Jumalaa ja jotka hän on suunnitelmansa mukaisesti kutsunut omikseen.
Room 8:28

Kun Bob oli poissa, hän vakuutti, ettei ikinä tulisi kotiin, vaikka Herra puhui minulle täysin päinvastaista. Minun täytyi tehdä joitakin valintoja, kuunnella ja uskoa Herraa tai kuunnella aviomieheni negatiivisuutta, vihaa ja kahtaalle horjumista. Tiesin, että vihollinen oli ottanut aviomieheni sydämen ja mielen tekemään hänen tahtoaan.

Mitkä olivat minun vaihtoehtoni? Halusinko alkaa seurustelemaan? Halusinko tuoda toisen miehen kotiimme, kun lapsiini sattui jo, ja olisin yrittänyt sekoittaa mukaan toisen perheen? Niin Bob teki, enkä hyväksynyt sitä, joten miksi olisin tehnyt samoin? Huusin avuksi Herraani ja Hänen apuaan, Hänen suunnitelmaansa ja Hänen tarkoitustaan loppuelämälleni. Silloin Herra antoi minulle tämän erityisen raamatunkohdan Jesajan kirjasta 46:11-13.

Kuinka monet eri olosuhteet sinun tai puolisosi täytyy kokea ennen kuin tottelette Herran suunnitelmaa ja tarkoitusta elämässä ja avioliitossa? Tutki tänään omaa sydäntäsi, äläkä koveta sitä avioliitto-olosuhteidesi takia. Luota, että Herra vapauttaa ja luota Hänen täydelliseen ajoitukseensa.

Sinun tulee ymmärtää, että puolisosi saattaa näyttää siltä, että hän on onnistunut saavuttamaan kaiken haluamansa. Hän lankesi synnin ansaan. Herra kehotti minua odottamaan huolimatta siitä, kuinka monesti Bob menisi uudelleen naimisiin tai eroasi. Sinä istut kentän laidalla haavoittuneena, loukkaantuneena, ja tunnet olevasi torjuttu puolisosi uskottomuuden takia. Mitä aiot tehdä?

Etsi Herraa ja usko Hänen suunnitelmaansa ja tarkoitukseensa avioliitossasi. Seiso vain lujana ja usko, että Herra, sinun Jumalasi, osoittaa sinulle mahtavan voimansa.

Voit paeta Jumalan suunnitelmaa, muttet ikinä saa rauhaa elämässäsi, ennen kuin seuraat Herran tahtoa ja tietä. Voisitko tänään sitoutua sinnikkäästi seuraamaan Jumalan tarkoitusta elämässäsi ja avioliitossasi ikuisesti?

Sen tähden me rukoilemme aina teidän puolestanne, että Jumalamme pitäisi teitä saamanne kutsun arvoisina ja että hän voimallaan vahvistaisi teidän haluanne hyvään ja saattaisi päätökseen ne teot, jotka todistavat uskostanne. Näin te kirkastaisitte Herramme Jeesuksen nimeä ja hän kirkastaisi teidät, meidän Jumalamme ja Herran Jeesuksen Kristuksen armon mukaisesti.
2 Tess 1:11-12

Siunauksin,
Charlyne Steinkamp
Rejoice Marriage Ministries

Katso uuusimmat julkaisut TÄÄLTÄ.