Jumala pystyy

3.6.2019

Jumala pystyy

Suomennettu hartaudesta: God is able (Charlyne Cares Devotion 3.6.2019)

Vierailijan kirjoituksen on kirjoittanut joku odottava puoliso. Alla olevat näkemykset ovat kirjoittajan omia, eivätkä välttämättä kuvasta Rejoice Marriage Ministries:n tai Steinkampien näkemyksiä.

Minun tarinastani tulee minun todistukseni. Herra laittoi sydämelleni jakaa kokemuksiani. Vaikka aviomieheni ei ole vielä fyysisesti kotona, Jumala tekee aktiivisesti työtään meissä molemmissa. On ollut ylä- ja alamäkiä. Olen kokenut kyyneleitä, epävarmuutta ja ilmestyksiä omalta osaltani. Uskon, että Jumala antoi tämän tapahtua syystä. Uskon, että kyyneleeni eivät ole turhia. Minun tarinastani tulee minun todistukseni.

Minulla on omat suunnitelmani teitä varten, sanoo Herra. Minun ajatukseni ovat rauhan eivätkä tuhon ajatuksia: minä annan teille tulevaisuuden ja toivon.
Jer 29:11

Ensimmäisestä yöstä lähtien, silloin kun aviomieheni lähti, ja tähän hetkeen asti näen Pyhän Hengen ohjaavan askeleitani. Alunperin aloin rukoilemaan, että kipu loppuisi ja että aviomieheni tulisi takaisin kotiin luokseni. Kun aikaa kului, huomasin, että suhteeni Jumalaan on paljon tärkeämpi asia kuin se, tuleeko aviomieheni takaisin kotiin vai ei. Älä käsitä minua väärin. Rakastan miestäni. Haluan avioliittoni takaisin. Jumala on näyttänyt minulle merkkien kautta, että aviomieheni tulee takaisin. Rehellisesti sanottuna uskon kuitenkin, että minulla tulee olla Kristuksen mieli, jotta avioliittoni olisi menestyvä. Minun tulee nähdä aviomieheni niin kuin Jumala hänet näkee. Minun tulee laittaa luottamukseni Herraan. Minun tulee keskittyä Jumalan suunnitelmaan eikä omaani.

Teidän on vain käyttäydyttävä Kristuksen evankeliumin arvoa vastaavalla tavalla. Pääsenpä itse käymään luonanne tai en, toivon saavani kuulla, että te pysytte lujasti samanhenkisinä ja taistelette yksimielisesti evankeliumin ja uskon puolesta.
Fil 1:27

Tunnen Pyhän Hengen läsnäolon usein. Tiedän, että Jumala muuttaa minua ja tekee työtään minussa. En vaihtaisi tätä kokemusta mihinkään. Ennen tätä prosessia minulla ei ikinä ollut sitä rauhaa, joka minulla nyt on. Se sattuu silti. Minulla on edelleen ikävä perhettäni. Mutta JUMALA. Hän pystyy. Kaikki tämä on mahdollista Jumalan armosta. Tiedän, että tiedän, että tiedän, että läheisempi suhde Herraan on syy siihen, miksi näin tapahtuu. Perheeni pelastuminen on lopullinen palkinto. Jonakin päivänä jaan todistukseni Herran kunniaksi ja se on Jumalan tahto. Määrätietoisuuteni muuttua on välttämätöntä avioliittoni eheytymiseksi. Minä en johda. Jumala johtaa kaikkea. Rohkaisen sinua olemaan katsomatta tilanteeseen. Katso Jumalaan. Kiinnitä katseesi Häneen.

Ei Herra vitkastele täyttäessään lupaustaan, vaikka hän joidenkin mielestä on myöhässä. Päinvastoin: hän on kärsivällinen teitä kohtaan, koska ei halua kenenkään tuhoutuvan vaan tahtoo, että kaikki kääntyisivät.
2 Piet 3:9

Jumalan lupaukset ovat tulossa.

Tänään näen aviomieheni Jumalan silmillä. Kun lähennyn Jumalan kanssa, asiat eivät enää häiritse minua niin kuin ennen. Minulla on selittämätön rauha ja ilo sydämessäni. Minulla on pyyteetöntä rakkautta miestäni kohtaan. Se on mahdollista vain, kun on aito suhde Herraan. Älä katso sitä, mitä näet omilla silmilläsi. Rukoile, paastoa, usko, kunnes näet olosuhteesi hengellisillä silmilläsi. Paholainen käyttää aina negatiivisia sanoja, kuvia, ja tunteita suistaakseen meidät pois Jumalan suunnitelmasta. Emme voi menestyä lihassa. Jumalan suunnitelman tarkoitus on, että olemme täysin riippuvaisia Hänestä. Jumalan suunnitelma meille on, että olemme esimerkkinä maailmalle. Voit olla varma, että perheesi ja ystäväsi tarkkailevat sinua. Älä antaudu kivulle. Älä antaudu tuskalle.

Minulla on edelleen rankkoja lannistumisen ja ahdistuksen päiviä. Uskon, että mitä lähemmäs avioliiton eheytymistä pääsen, niin paholainen tekee ylitöitä saadakseen minut luovuttamaan. Olen kuitenkin tullut liian pitkälle luovuttaakseni. Rehellisesti sanottuna en pystyisi selviämään ilman sitä, että Pyhä Henki puhuisi minulle ja opastaisi minua tämän elämänvaiheen läpi. Ei ehkä tunnu siltä, mutta tämä tilanne on siunaus. Sinut valittiin olemaan esimerkkinä Jumalasta maailmalle. Jokaisen odottavan puolison tilanne on erilainen. Etsi ensin Jumalaa, jotta näkisit, mikä sinun tarinasi tulee olemaan. Rukoillaan.

Lopuksi: vahvistukaa Herrassa, ottakaa voimaksenne hänen väkevyytensä. Pukekaa yllenne Jumalan taisteluvarustus, jotta voisitte pitää puolianne Paholaisen juonia vastaan.
Ef 6:10-11

Herra, rukoilen jokaisen odottavan puolison puolesta. Rukoilen, että opastat heitä tämän vaikean ajan läpi. Anna heidän etsiä Sinun tahtoasi ja tietäsi elämässään. Varjele heitä paholaisen juonilta. Sytytä heihin tuli, jotta heillä olisi pyyteetöntä rakkautta puolisoaan kohtaan. Anna jokaisen puolison seistä muurinaukossa lähimmäistensä pelastuksen puolesta. Lohduta heitä Sinun sanallasi, Sinun merkeilläsi ja Sinun rakkaudellasi. Mikään ei ole Sinulle liian vaikeaa. Vain Sinä tiedät vastaukset. Vain Sinä tiedät eheytymisen ajankohdan. Rukoilen, että jokainen odottava puoliso katsoisi Sinuun eikä omaan tilanteeseensa. Anna heidän lähentyä Sinun kanssasi tänä aikana. Heidän kivuissaan on lupaukset ja tarkoitus. Eheytyminen alkaa ja loppuu Jumalan kanssa. Jeesuksen nimessä. Aamen.

Jeesus katsoi heihin ja sanoi: “Ihmiselle se on mahdotonta, mutta Jumalalle on kaikki mahdollista.”
Matt 19:26

Yolanda
Texas, USA
Rejoice Marriage Ministries

Katso uuusimmat julkaisut TÄÄLTÄ.

Katso uuusimmat julkaisut TÄÄLTÄ.