Herra, kasvata uskoani

1.8.2022

Herra, kasvata uskoani

Suomennettu hartaudesta: Lord increase my faith
Charlyne Cares Devotion 30.7.2022

“Usko Herraan Jeesukseen, niin pelastut, sinä ja sinun perhekuntasi.”
Ap.t 16:31

Uskotko oikeasti avioliiton eheytymiseen? Tänä Herran päivänä rukoilen, että pyydät Pyhää Henkeä puhumaan sinulle erityisen raamatunkohdan varmistukseksi tai uuden “reema”-sanan Jumalan Sanasta, joka vakuuttaa sinulle uudestaan, että Herra tekee työtään vuoren toisella puolella, oli kyseessä sitten mahdottomat avioliitto-ongelmat tai avioero.

Jeesus vastasi: “Totisesti: jos teillä olisi uskoa ettekä epäilisi, te ette ainoastaan tekisi tätä viikunapuulle, vaan te voisitte sanoa tälle vuorellekin: ‘Nouse paikaltasi ja paiskaudu mereen’, ja niin tapahtuisi. Mitä tahansa te uskossa rukoillen pyydätte, sen te saatte.”
Matt 21:21-22

Yhtenä päivänä kun itse huusin avuksi Herraa puhumaan minulle ja varmistamaan sydämeni avioliiton eheytymisestä, Hän antoi minulle yhden erityisen tärkeän raamatunkohdan. Tukeudun siihen edelleen, kun seison monien muiden lupausten puolesta, joita rukoilen ja odotan aikuisten lastemme sekä lastenlasten puolesta.

Autuas sinä, joka uskoit! Herran sinulle antama lupaus on täyttyvä!
Luuk 1:45

En ikinä unohda sitä, kun olin niin kuin sinä ja kyseenalaistin odotustani. Perheeni, seurakuntaystäväni ja ihmiset ympärilläni olivat niin negatiivisia. Mutta Jumala antoi minulle yhden uskollisen rukousystävän, joka rukoili puolestani. Kun lannistuin, hän kirjaimellisesti otti esiin Raamattunsa ja alkoi kääntelemään sivuja ja kertomaan minulle, mitä Sanassa sanottiin. Hän sanoi minulle:

“Sinun täytyy uskoa ja kulkea uskossa. Sitä kristityn täytyy tehdä koko elämänsä ajan.”

Miten perusteellisen asian Vera sanoikaan minulle yli 25 vuotta sitten.

Kun luen Raamattua, en näe Jumalan miesten ja naisten menevän uudelleen ja taas uudelleen Herran luokse sanomaan “Puhuisitko minulle vielä kerran, kerro minulle vielä kerran, että todella haluat minun rakentavat tämän arkin tai vievän israelilaiset luvattuun maahan tai rakentamaan Jerusalemin muurin tai jakamaan hyviä uutisia siitä, että Jeesus Kristus on elossa.” Heillä oli uskoa ja he luottivat Jeesukseen!

Kun Jeesus oli saapunut Kapernaumiin, muuan sadanpäällikkö tuli hänen luokseen ja pyysi häneltä apua sanoen: “Herra, palvelijani makaa kotona halvaantuneena, kovissa tuskissa.” Jeesus sanoi: “Minä tulen ja parannan hänet.” Mutta sadanpäällikkö vastasi: “Ei, Herra, en minä ole sen arvoinen, että tulisit kattoni alle. Sano vain sana, ja palvelijani paranee. Minä tottelen itsekin toisten käskyjä ja komennan omia sotilaitani. Kun sanon sotilaalle: ‘Mene’, niin hän menee, tai toiselle: ‘Tule’, niin hän tulee, tai palvelijalleni: ‘Tee tämä’, niin hän tekee.” Tämän kuullessaan Jeesus hämmästyi ja sanoi niille, jotka häntä seurasivat: “Totisesti: näin vahvaa uskoa en ole tavannut yhdelläkään israelilaisella… Sitten Jeesus sanoi sadanpäällikölle: “Mene. Tapahtukoon niin kuin uskot.” Sillä hetkellä palvelija parani. 
Matt 8:5-10, 13

Tulisiko sinusta suuri uskon mies tai nainen? Olet valinnut Jumalan tien ja rakennat kotiasi uudelleen lujalle kalliolle Jeesuksessa Kristuksessa. Jumala haluaa, että lopetat epäilemisen, uskot Hänen mahtavaan voimaansa, kuljet uskossa ja luotat Häneen joka päivä, että Hän on kaikki mitä tarvitset. Älä kuuntele tai usko ihmisten sanoihin tai maailman tapoihin!

Kuinka monta kertaa viikossa kamppailet epäilystä ja epäuskoa vastaan, ja uskot, että avioliittosi “ei” eheydy? Kuinka monesti epäilet, että puolisosi ei ikinä muutu tai hyväksy Jeesusta Kristusta Pelastajakseen? Ajatteletko “Se näyttää niin toivottomalta maailman silmin”?

Älkää siis heittäkö pois rohkeuttanne, sillä se palkitaan kerran runsaasti. Kestävyys on teille tarpeen, jotta pystyisitte täyttämään Jumalan tahdon ja siten saisitte omaksenne sen, minkä hän on luvannut.
Hepr 10:35-36

Usko Herrasi Jeesuksen Kristuksen voimaan. Usko, että Hän rakastaa sinua ja perhettäsi enemmän kuin sinä. Herra kääntää kaikki huonot olosuhteesi hyväksi, jos vain kuljet uskossa, uskot ja taistelet taistelua rukoushuoneessasi!

Herra, minä rukoilen, että autat minua uskomaan ja poistat epäilykset. Kasvata uskoani ja poista kaikki uskon puute, epäusko tai pelko, joka hyökkää minua vastaan. Kiitos, että Sinulla on kaikki olosuhteeni hallinnassa. Tiedän, että sinun tarkoituksesi tapahtuu Sinun aikataulullasi, jos vain pysyn lujana. Herra, puhu miehelleni/vaimolleni, joka lähti pois rakastamasta minua ja lapsiamme ja anna hänelle halu ottaa takaisin vastuu olla aviomies/vaimo ja isä/äiti. Puhu Sinä hänelle lujaa tänään, ala muuttamaan hänen elämäänsä kokonaan, käännä hänen sydämensä takaisin Sinun ja meidän puoleemme sekä avioliittomme puoleen. Poista kaikki hänen synnit, addiktiot ja houkutukset. Uskon Sinun mahtavaan voimaasi ja ylistän ja kiitän Sinua etukäteen siitä, mitä teet taivaissa. Herra, rukoilen kaikkien Jumalan miesten puolesta, että he saarnaisivat evankeliumia ja sydämet ja elämät muuttuisivat ikuisesti. Tulkoon sinulle suuri sato sieluja tänä Herran päivänä. Tätä rukoilen Jeesuksen nimessä. Aamen.

Siunauksin,
Charlyne Steinkamp
Rejoice Marriage Ministries

.

Katso uuusimmat julkaisut TÄÄLTÄ.