Auta, olen pulassa!

20.6.2024

Auta, olen pulassa!

Suomennettu: Help, I’m in trouble! (Charlyne Cares devotion 20.6.2024)

Tarvitsetko apua? Mitä tehdä kaikkien ongelmien kanssa ilman vastauksia? Mistä saat apua? Keneltä kysyt neuvoa? Tuntuuko avuttomalta? Minusta tuntui. Kun Bob oli elämän sikolätissä, minulla ei vain ollut ongelmia, vaan sen lisäksi minulla ei ollut puolisoa, joka auttaisi minua löytämään ratkaisuja.

Lue Psalmi 56 osana hartaushetkeäsi tänään. Kun sinulla on ongelmia tai pelko vyöryy ylitsesi, ylistä Herraa. Ylistä Herraa siitä, kuka Hän on, Hänen käskyistään, kirjoituksistaan ja varjeluksestaan.

Herra näytti minulle Jesaja 54:17, kun opettelin rukoilemaan aviomieheni ja lasteni puolesta. Toistin sitä pitkin päivää, kun kaikki olosuhteet tulivat minua vastaan. Kun sanoin sitä ääneen, tunsin valtavan rauhan Jumalalta. Opin seisomaan ja uskomaan Jumalan lupauksiin. Odotukseni alussa en ymmärtänyt Raamatun lupauksia, mutta Herra opetti minulle Sanansa voimaa.

Uskotko tämän? Uskotko Herran voimaan? Herrasta, Jumalastasi voi tulla Suojelijasi ja Vapauttajasi. Muistuta itseäsi joka päivä siitä, että Jumala on sinun puolellasi. Vihollinen on hyökännyt kotiisi ja puolisosi on sokaistunut ja eksynyt.

Kaikista ylitsepääsemättömistä olosuhteista huolimatta, tiedä se, että Jumala hallitsee jokaista askeltasi. Hän voi sulkea leijonan kidan. Hän voi estää tulta polttamasta sinua. Hän voi kukistaa vihollisesi. Hän pelasti ihmisiä läpi Raamatun, eikä Hän erottele ihmisiä. Hän pelastaa sinut elämäsi jokaisena päivänä.

Katso ylös kohti Herraasi, älä kohti kaikkia olosuhteitasi. Luota Häneen. Usko Hänen Sanaansa ja julista lupauksia, joita Hän on antanut sinulle. Hän ei ikinä jätä tai hylkää sinua tai perhettäsi. Hän haluaa sinun olevan majakkana perheellesi. Anna valosi loistaa pilvien läpi, jotka nyt näyttävät ympäröivän sinua.

Siunauksin,
Charlyne Steinkamp
Rejoice Marriage Ministries

Katso uuusimmat julkaisut TÄÄLTÄ.