Virvoita elämäni ja avioliittoni!

12.10.2018

Virvoita elämäni ja avioliittoni!

Suomennettu hartaudesta:
Preserve my life and marriage!
Charlyne Cares Devotion 11.10.2018

Näe kurjuuteni ja pelasta minut, sillä minä en unohda sinun opetustasi. Aja minun asiani ja lunasta minut, virvoita minua sanasi mukaan. Pelastus on kaukana jumalattomista, sillä he eivät välitä sinun laeistasi. Herra, monet ovat sinun armotekosi, virvoita minua oikeutesi mukaan. Monta on minulla vainoojaa ja ahdistajaa, mutta sinun todistuksistasi minä en poikkea. Minä näen petturit, ja minua inhottaa, koska he eivät noudata sinun sanaasi. Katso, minä rakastan sinun asetuksiasi, Herra, virvoita minua armossasi. Sinun sanasi on kokonaan totuus, ja kaikki sinun vanhurskaat päätöksesi pysyvät ikuisesti.
Ps 119:153-160 (Raamattu kansalle)

Mikä on sydämesi huuto Herralle tänä päivänä? Oletko väsynyt ja uupunut kivuistasi ja kärsimyksistäsi? Älä ikinä unohda, että Herra on voimasi ja Vapauttajasi. Herrasi rakastaa sinua niin paljon. Voit huutaa tänä päivänä:

Herra, monet ovat sinun armotekosi, virvoita minua oikeutesi mukaan.

Kaikki, mitä pyhät kirjoitukset sisältävät, on kirjoitettu meille opiksi, jotta saisimme siitä kestävyyttä, lohtua ja toivoa. Jumala, jolta kestävyys ja rohkaisu tulevat, antakoon teidän olla keskenänne yksimielisiä Kristuksen Jeesuksen tahdon mukaisesti, niin että te yksimielisesti, yhdestä suusta ylistäisitte Herramme Jeesuksen Kristuksen Jumalaa ja Isää.
Room 15:4-6

Luin ylläolevan kohdan Psalmista 119 ja sana virvoita nousi esiin. Aloin lukemaan kaikkia eri raamatunkohtia sanasta “virvoita”. Tiedän, että sinulla saattaa olla menossa monia erilaisia koettelemuksia ja vaikeuksia, mutta älä ikinä unohda, että Herra virvoittaa elämäsi, avioliittosi ja perheesi.

Muista palvelijallesi antamaasi sanaa, jonka kautta annoit minulle toivon. Tämä on lohdutukseksi kurjuudessani: sinun sanasi virvoittaa minua.
Ps 119:49-50 (Raamattu kansalle)

Voit huutaa “Herra, opeta minua, miten rukoilla ja taistella puolisoni ja perheeni puolesta!”. Pyydä Herraasi opettamaan sinulle enemmän rukouksen voimasta. Pyydä Herraasi opettamaan sinua enemmän hengellisestä näkökyvystä viisaudella, tiedolla ja ymmärryksellä. Herrasi opettaa sinua ja antaa sinulle viisautta, jos vain pyydät Häneltä. Kun Herrasi puhuu sydämeesi, Hän paljastaa totuuksia, jotka hämmästyttävät sinua, sillä Hän tietää kaiken!

Sinun sanasi on jalkojeni lamppu ja valo minun polullani. Olen vannonut ja tahdon pitää valani, että noudatan sinun vanhurskaita päätöksiäsi. Olen kärsinyt hyvin paljon, Herra, virvoita minua sanasi mukaan.
Ps 119:105-107 (Raamattu kansalle)

Saattaa olla, että Jumala on ollut hiljaa jonkun aikaa, mutta Hän on silti sinun kanssasi. Hän silti kuuntelee sinua. Pidä katseesi kiinni Herrassa, ÄLÄ olosuhteissasi. Pelkää Herraa, älä ihmistä. Herra vapauttaa sinut vihollisiltasi.

Joskus meidän pitää “odottaa” Herran vapautusta, joten “odota” Hänen vastauksiaan rukouksiisi. Usko ja luota Herran lupauksiin ja Hänen Sanaansa. Pistä kaikki uskosi, toivosi ja luottamuksesi Herraan tänään. Hän tietää jokaisen tarpeesi! Anna Hänen olla Auttajasi, Suojelijasi, Puolustajasi, Huolehtijasi, Vapauttajasi ja Ystäväsi.

Minä kohotan katseeni vuoria kohti. Mistä saisin avun? Minä saan avun Herralta, häneltä, joka on luonut taivaan ja maan… Herra varjelee sinut kaikelta pahalta, hän suojelee koko elämäsi. Herra varjelee kaikki sinun askeleesi, sinun lähtösi ja tulosi nyt ja aina.
Ps 121:1-2, 7-8

Vaikka minä kuljen ahdingosta ahdinkoon, sinä annat minulle voimaa elää. Vihamieheni tahtovat minulle pahaa, mutta sinä ojennat kätesi, sinun väkevä kätesi pelastaa minut. Minkä olet osalleni varannut, sen sinä, Herra, viet päätökseen. Iäti kestää sinun armosi. Ethän jätä kesken kättesi työtä!
Ps 138:7-8

Jumala saattaa päätökseen Hänen suunnitelmansa ja tarkoituksensa sinulle ja avioliitollesi. Et taistele vain avioliittosi puolesta, vaan lastesi avioliittojen ja tulevien sukupolvien puolesta. Älä ikinä luovuta Jumalan suhteen, joka virvoittaa sinut ja suojelee sinua kaikelta pahalta.

Odotatko toivossa? Pysy lujana uskossasi ja usko Jumalan mahtavaan voimaan, jotta puolisosi vapautuisi. Kuulen joka päivä, että odottavat puolisot lakkaavat rukoilemasta ja lukemasta Jumalan Sanaa ja sitten ihmettelevät, miksi Jumala ei toimi heidän elämässään. Sinun tulee käyttää hengellisiä aseitasi joka päivä. Mikään ei ole Jumalalle mahdotonta! Hän rakastaa sinua ikuisella rakkaudella. Älä luovuta avioliittosi suhteen!

Puolisollasi, joka jätti sinut ja perheesi, on saattanut kestää kuukausia tai jopa vuosia lähteä lopullisesti kodistanne. Puolisosi saattaa tehdä useamman kuin yhden “valestartin” kotia kohtia, niin kuin Bob kirjoittaa tiistaisin hartaustekstissään. Älä panikoi, vaan luota Jumalaan täydellisesti kaikessa! Innostu ja ylistä Herraa siitä, että Jumala toimii ja pehmentää puolisosi sydäntä. Tiedä varmaksi, että Jumala puhuu puolisollesi, kun hän painaa päänsä tyynyyn joka ilta. Usko Jumalan lupauksiin ikuisesti!

Kyllä Jumala puhuu, puhuu toisenkin kerran, mutta ihmiset eivät sitä huomaa. Unessa, öisessä näyssä hän puhuu. Kun ihminen vaipuu uneen, kun hän nukkuu vuoteellaan, silloin Jumala avaa hänen korvansa ja varoittaa ja uhkaa saadakseen hänet luopumaan pahoista teoista ja karsiakseen hänestä ylpeyden, sillä Jumala tahtoo pelastaa hänet joutumasta hautaan tai juoksemasta keihäiden saaliiksi.
Job 33:14-18

Siunauksin,
Charlyne Steinkamp
Rejoice Marriage Ministries

 

Kaikki raamatunkohdat ovat vuoden 1992 käännöksestä, ellei toisin mainittu.