Tarvitsen rauhaa

12.2.2021

Tarvitsen rauhaa

Suomennettu hartaudesta: I need peace (Charlyne Cares Devotion 5.2.2021)

Jumala on tehnyt eläviksi teidät, jotka olitte kuolleita rikkomustenne ja syntienne tähden.  Ennen te elitte niiden vallassa tämän maailman menon mukaan, totellen avaruuden henkivaltojen hallitsijaa, sitä henkeä, joka yhä vaikuttaa tottelemattomissa ihmisissä.  Heidän joukossaan mekin kaikki ennen elimme noudattaen oman luontomme haluja ja tehden niin kuin ruumiimme ja mielemme tahtoivat, ja näin olimme luonnostamme vihan alaisia niin kuin kaikki muutkin.
Ef 2:1-3

Tunnetko Herran Jeesuksen Kristuksen henkilökohtaisesti? Kaikki me olimme joskus hengellisesti kuolleita, kuljimme väärällä tiellä elämässä, hyväksyimme maailman moraalistandardit, kunnes Herra avasi silmämme näkemään Jumalan totuudet ja tunnustimme ja pyysimme syntiemme anteeksiantoa.

Herra Jeesus Kristus voi tehdä sinusta uuden luomuksen Kristuksessa. Hän voi tehdä saman myös tuhlaajallesi. Sitä sinä rukoilet joka päivä puolisollesi ja kadoksissa oleville rakkaillesi. Jumalan armosta me olemme pelastettuja.

Mutta kun nyt olette päässeet vapaiksi synnistä ja tulleet Jumalan palvelijoiksi, te korjaatte satona pyhityksen ja saatte lopuksi ikuisen elämän. Synnin palkka on kuolema, mutta Jumalan armolahja on iankaikkinen elämä Kristuksessa Jeesuksessa, meidän Herrassamme.
Room 6:22-23

Olet hengellisessä taistelussa tämän maailman vihollista, Saatanaa, vastaan. Hän tuhoaa avioliittoja ja perheitä ympäri maailman. Ajattele sitä tuhoa, jota lapsillesi aiheutuu avioliitto-ongelmiesi takia.

Toivon, että luet viikottaisia lauantain todistuksia, joissa ihmiset kertovat läpimurroista yhteydenpidossa, parantumisessa ja eheytymisessä, jota alkaa perheissä joka viikko. Herra, meidän Jumalamme, on uskollinen lupauksilleen, joita Hän antaa sinulle. Älä ikinä epäile Jumalan lupauksia.

Mitä olosuhteita sinä kohtaat tänään? Kamppailetko pelon muuria, epäuskoa, toivottomuutta tai oman sydämesi kovuutta vastaan? Älä pelkää, luota Herraan, Jumalaasi. Seiso lujana ja usko lupauksiin, joita Jumala on antanut sinulle ja avioliitollesi.

Muistatko Joosuan olosuhteet, kun hän meni luvattuun maahan? Muista, miten Jumala oli jakanut Jordanin virran kansalleen Joosuan kirjassa luvuissa 3 ja 4. Seuraava olosuhde, jonka Joosua kohtasi, oli valtava Jerikon muuri, joka oli 6-9 metriä leveä. Miten Joosua voisi hajottaa sen?

Joosualla oli valtava ongelma, mutta Hän käänsi katseensa Herraan nähdäkseen Jumalan suunnitelman. Taistelu oli Jumalan. Anna Jumalalle kaikki olosuhteiden muurisi. Anna herrasi poistaa kaikki asumuseron, avioeron, puolisosi kovasydämisyyden ja hiljaisuuden muurit, niin kuin Jumala tuhosi Jerikon muurin Joosualle ja Hänen kansalleen.

Tunnemme monia odottavia puolisoita, jotka elävät puolisonsa kanssa, rukoilevat asumuseroa vastaan, kulkevat pyyteettömässä rakkaudessa, kohtaavat päivittäin olosuhteiden muureja. Jotkut puolisot ovat tulleet kotiin, mutta eivät ole antaneet elämäänsä Herralle. Pyydä Herraa poistamaan vihollisuuden muuri, joka on avioliitossasi, juuri nyt ikuisiksi ajoiksi!

Etsi Rauhan Ruhtinasta itsellesi ja avioliitollesi. Etsi ja pyydä Herraa antamaan sinulle “reema sana”, joka on lupaus Herralta. Pysy lujana ja usko, mitä Herra on puhunut sinulle!

Ne tiet minä olen nähnyt. Mutta nyt tahdon parantaa tämän kansan, johtaa sen askelia, tahdon antaa sille lohdutuksen. Sen surevien huulille minä annan ylistyksen hedelmän. Minä annan rauhan, rauhan lähelle ja kauas — sanoo Herra — ja minä parannan heidät.
Jes 57:18-19

Siunauksin,
Charlyne Steinkamp
Rejoice Marriage Ministries

Katso uuusimmat julkaisut TÄÄLTÄ.