Tämä tietää sotaa

24.7.2017

Tämä tietää sotaa

Suomennettu hartaudesta: This means war (Charlyne Cares Daily Devotional 24.7.2017 RMM)

Ymmärrä tämä: sillä sekunnilla kun päätit mielessäsi ja sanoit ääneen, että aiot uskoa Jumalaan ja seisoa avioliittosi puolesta, JULISTIT SODAN! Hengellisen sodan, jota käydään taivaissa. Kukaan meistä ei ole nähnyt taivasta, joten miten voimme käydä sotaa paikassa, josta emme tiedä mitään? Astuit taisteluun, jossa vihollisella on kaikista katalimmat ja ilkeimmät mittasuhteet! Hän pelaa voittaakseen hinnalla millä hyvänsä. Mutta meillä on Taivaan Vartija, joka johtaa taisteluamme (jos suostumme seuraamaan Häntä)!

Tutkitaan sanaa SOTA ja sen merkitystä:

SOTA – substantiivi: väkivaltainen yhteenotto kahden tai useamman järjestäytyneen osapuolen aseistettujen joukkojen välillä sotatilan vallitessa.

1. “Sotatilan vallitessa”… Tarkoittaa siis tietyn ajanjakson ajan

Tämä kärsimyksen ja kivun aika ei kestä ikuisesti. Se kestää oman aikansa, etkä sinä ole yksin. Jos tarraudut kiinni Isään sen sijaan, että tarraudut kipuun, Hän AUTTAA SINUA.

Sillä minä, Herra, sinun Jumalasi, tartun sinun oikeaan käteesi ja sanon sinulle: “Älä pelkää, minä autan sinua.”
Jes 41:13

2. “Aseistettujen joukkojen”: Ymmärrä tämä selkeästi: vihollinen on ASEISTAUTUNUT taisteluun. Oletko sinä?

Heräätkö joka aamu julistamalla omien sota-aseidesi voimaa elämääsi? Suojeletko itseäsi, puolisoasi, lapsiasi, kotiasi, raha-asioitasi, mieltäsi, sydäntäsi ja ruumistasi käyttäen hengellisiä sota-aseita? Jumala antaa meille pääsyn aseisiin, joita tarvitsemme hengelliseen sodankäyntiin, ja Hän kehottaa meitä käyttämään niitä. Hengellistä sotaa voidaan käydä vain hengellisin asein (Efesolaiskirje 6:11-18).

3. “Yhteenotto”: Mitä toimintoja sinä aktivoit tässä taistelussa?

Vahvuus?
Kaikki minä voin hänessä, joka minua vahvistaa. Fil 4:13 (Raamattu 1933/38)
Anna Hänen kantaa painolasti; vain Hän voi antaa sinulle tarvitsemasi vahvuuden.

Voima?
Jumalalle, joka meissä vaikuttavalla voimallaan kykenee tekemään monin verroin enemmän kuin osaamme pyytää tai edes ajatella. Ef 3:20
Meissä on kaikkivaltiaan Jumalan voimaa!

Usko?
Usko on sen todellisuutta, mitä toivotaan, sen näkemistä, mitä ei nähdä. Hepr 11:1
Jatka toivomista!

Rukous?
Miten ja mitä rukoilet? Rukoiletko niinkuin Jeesus opetti? (Matt 6:5-14)

Lopuksi, jotta voit taistella hengellistä taistelua, sinun pitää toimia hengessä. Sinun täytyy nousta kaiken sen yläpuolelle, mitä rakas puolisosi sanoo sinulle, mitä hän tekee sinulle, ja kuinka hän kohtelee sinua. Pyydä Jumalalta hengellistä näkökykyä, jotta voit nähdä tilanteen niin kuin Hän sen näkee, ja jotta voit toimia hengessä sen sijaan että annat periksi sille mitä tunnet lihassasi. Muista, että tämä taistelu on jo voitettu sinun eduksesi. Se on täytetty Jeesuksen Kristuksen veren kautta. Meidän täytyy vain kulkea sen prosessin läpi, jotta pääsemme varmistettuun lopputulokseen… puolisosi pelastukseen ja avioliittosi eheytymiseen!

Se kaikki on niin vaikeaa ja sattuu niin paljon!  Mutta tarvitset vain pikkiriikkisen uskoa, jotta voit selviytyä siitä kaikesta.

“Koska teillä on niin vähän uskoa”, vastasi Jeesus. “Totisesti: jos teillä olisi uskoa edes sinapinsiemenen verran, te voisitte sanoa tälle vuorelle: ‘Siirry täältä tuonne’, ja se siirtyisi. Mikään ei olisi teille mahdotonta.”
Matt 17:20

Jatkan rukoilua meidän kaikkien puolesta, Jeesuksen nimessä.

Kesha
Illinois, USA
Rejoice Marriage Ministries, Inc.

Katso uusimmat julkaisut TÄÄLTÄ