Sinuun minä turvaan

31.7.2019

Sinuun minä turvaan

Suomennettu hartaudesta: My trust is in you (Charlyne Cares Devotion 31.7.2019)

Vastaa minulle, Herra! Vastaa pian, kauan en enää jaksa! Älä kätke minulta kasvojasi, muutoin olen haudan partaalla. Sinuun minä turvaan — osoita laupeutesi jo aamuvarhaisesta! Sinun puoleesi minä käännyn — opeta minulle tie, jota kulkea!
Ps 143:7-8

“Opeta minulle tie, jota kulkea.” Huutaako sinun sydämesi niin tänään? Oletko kaivannut vastausta Herralta? Oletko lukenut Psalmia 143 viime aikoina? Tuo Psalmi on auttanut minua.

Herra, vastaa minulle pian, Herra, kauan en enää jaksa. Avaa minun hengelliset silmäni, hengelliset korvani kuulemaan, mitä Sinä puhut sydämeeni! Haluan kuulla Sinun äänesi puhuvan minulle! Herra, puhu lujaa, jotta voin kuulla Sinut! Rukoilen Jeesuksen nimessä. Aamen.

Saatat tuntea olosi musertuneeksi olosuhteidesi takia. Haluan ehdottaa, että rukoilisit näitä raamatunkohtia. Tarvitsetko Jumalan pyyteetöntä rakkautta? Hän on aivan vierelläsi ja odottaa, että kutsut Häntä.

Luotatko täydellisesti Häneen, Hänen suunnitelmaansa ja Hänen tahtoonsa avioliitossasi? Etsitkö ja huudatko avuksi Herraa ja Hänen helpotustaan, pelastustaan ja Hänen vastauksiaan avioliitto-ongelmiisi?

Herra, kuule rukoukseni, ota vastaan pyyntöni! Sinä uskollinen, sinä vanhurskas, vastaa minulle! Vihamieheni vainoaa henkeäni, hän polkee elämäni jalkoihinsa, hän suistaa minut pimeyteen, kauan sitten kuolleitten joukkoon. Voimani ovat lopussa, sydämeni jähmettyy.
Ps 143:1, 3-4

Uskotko, että Herra Jumala kuulee ja vastaa rukouksiisi? Toivon niin! Anna Herran pelastaa sinut olosuhteistasi. Tarvitsetko uskoa, toivoa ja opastusta tänä päivänä? Huuda avuksi Herralta armoa ja Hänen uskollisuuttaan ja juurru Hänen vanhurskauteensa. Hän on Ainoa, joka voi auttaa sinua, suojella sinua ja ohjata jokaisen askeleesi. Hän on Ainoa, joka voi parantaa avioliittosi ja muuttaa olosuhteesi. Muista, Hän tietää kaiken olosuhteistasi myös vuoresi toisella puolella. Hän on kaikkivoipa ja kaikkitietävä Jumala.

Herra, minä huudan sinua! Riennä avukseni, kuule ääneni, kun sinua huudan! Olkoon rukoukseni edessäsi uhrisavuna, olkoot kohotetut käteni iltauhri. Herra, aseta vartija suulleni, pane vartio huulteni portille. Älä anna minun hairahtua pahaan, jumalattomien mielettömään elämään, veljeilemään pahantekijöiden kanssa, nauttimaan heidän herkkujaan.
Ps 141:1-4

Aloitatko jokaisen päivän puhumalla Herralle, ylistäen ja palvoen Häntä, kun puet yllesi Jumalan taisteluvarustuksen ja laitat suojamuurin itsesi ja perheesi ympärille? Varmista, että aloitat päiväsi lukemalla hartaustekstin ja tiedä, että Herrasi on sinun kanssasi huolimatta kaikesta siitä, mitä eteesi tulee.

Rukoiletko yhteisymmärryksessä kaikkien avioliittojen puolesta ympäri maailman, jotta ne elpyisivät ja vahvistuisivat ennen kuin päätyvät asumus- tai avioeroon? Rukoile veljiesi ja siskojesi puolesta, jotka seisovat lujana Herrassa. Rukoile heille voimaa, kestävyyttä, uskoa ja sinnikkyyttä odottaa avioliiton eheytymistä. Rukoile Herraa “Vastaa minulle, Herra! Vastaa pian.”

Sinuun minä turvaan — osoita laupeutesi jo aamuvarhaisesta! Sinun puoleesi minä käännyn — opeta minulle tie, jota kulkea! Herra, pelasta minut vihollisteni käsistä! Sinun luonasi olen turvassa. Sinä olet minun Jumalani — opeta minua täyttämään tahtosi! Sinun hyvä henkesi johdattakoon minua tasaista tietä.
Ps 143:8-10

Annatko Herran olla asianajajasi, puolustajasi, suojelijasi ja huolehtijasi? Anna Hänen auttaa kaikissa päivittäisissä tarpeissasi. Kysy Herralta, mitä sinun pitäisi tehdä kussakin tilanteessa ja katso, kuinka Hän vastaa sinulle osoittamalla ja opettamalla sinulle Hänen tahtoaan ja tietään. Rukoilen, että tämä Psalmi tuo uskoa ja toivoa siihen, että Herra, sinun Jumalasi, nostaa sinut ylös ja kaikkien olosuhteidesi yläpuolelle. Rukoile näitä sanoja rukouksena tällä viikolla. “Herra, kuule rukoukseni… Vastaa pian, kauan en enää jaksa!” Ps 143:1,7

Herra, sinun Jumalasi, pelastaa sinut ja puolisosi ja varjelee avioliittosi Hänen täydellisellä ajoituksellaan. Älä ikinä unohda, että sinun Herrasi voi murtaa mitkä tahansa synnin linnakkeet, jotka ovat sinun ja puolisosi yllä. Jumala poistaa vihollisesi, niin ettei niitä enää ole. Mikään ei ole liian vaikeaa Herralle, sinun Jumalallesi.

Nimesi tähden, Herra, anna minun elää! Vapauta minut ahdingosta, sinä vanhurskas! Tuhoa viholliseni, sinä uskollinen! Hävitä kaikki, jotka vainoavat henkeäni — minä olen sinun palvelijasi.
Ps 143:11-12

Sinun avioliitto-ongelmiesi kamppailu on Herran mahtavissa käsissä. Kun olet uupunut, voimasi ovat poissa, olet ilman toivoa tai sietokykyä, luota, että Herrasi mahtava voima pelastaa sinut, puolisosi ja lapsesi. Tänään pyydä Herraa koskettamaan ja muuttamaan sydämesi, puolisosi sydän ja anna Hänen elvyttää ja uudelleenrakentaa avioliittosi tuomalla kirkkautta ja kunniaa Hänen nimelleen. Älä ikinä epäile rukouksen voimaa, kun rukoillaan Jeesuksen mahtavassa nimessä. Usko, että avioliittosi voidaan herättää kuolleista!

Täyttäköön hän hartaat toiveesi ja antakoon toimillesi menestyksen! Me saamme iloita sinun voitostasi ja nostaa lippumme Jumalamme kunniaksi. Herra täyttäköön kaikki sinun pyyntösi! Nyt minä tiedän, että Herra auttaa voideltuaan, vastaa hänelle pyhästä taivaastaan, pelastaa hänet oikean kätensä voimalla. Toiset kerskuvat sotavaunuistaan, toiset hevosistaan, mutta me kutsumme avuksi Herran, Jumalamme, nimeä. Nuo toiset kompastuvat ja kaatuvat, mutta me pysymme pystyssä ja kestämme. Herra, anna kuninkaalle voitto! Vastaa meille, kun huudamme sinulta apua!
Ps 20:4-9

Siunauksin,
Charlyne Steinkamp
Rejoice Marriage Ministries

Katso uuusimmat julkaisut TÄÄLTÄ.