Saat kaiken takaisin – Älä ikinä luovuta!

24.7.2019

Saat kaiken takaisin – Älä ikinä luovuta!

Suomennettu hartaudesta: You shall recover all – Never give up! (Charlyne Cares Devotion 22.7.2019)

Vierailijan kirjoituksen on kirjoittanut joku odottava puoliso. Alla olevat näkemykset ovat kirjoittajan omia, eivätkä välttämättä kuvasta Rejoice Marriage Ministries:n tai Steinkampien näkemyksiä.

Voin kuvitella, että tällä odottamisen matkalla me olemme tunteneet kaikenlaista kipua, jota kuvitella saattaa. Ja Herra on se, joka on pitänyt meitä pystyssä.

Hänen, jolla on voima varjella teidät lankeamasta ja riemun vallitessa asettaa teidät tahrattomina kirkkautensa eteen, ainoan Jumalan, hänen, joka on pelastanut meidät Jeesuksen Kristuksen, meidän Herramme kautta, hänen on kirkkaus, korkeus, voima ja valta, ennen aikojen alkua, nyt ja ikuisesti. Aamen.
Juud 1:24-25

Torjuminen, hylkääminen, aviorikos, riippuvuus ja epäluottamus ovat vain muutamia vihollisen kieroista töistä meitä vastaan. Silti, me voitamme…

He voittivat hänet, Karitsan veri ja heidän todistuksensa toivat heille voiton. He eivät säästäneet henkeään vaan olivat valmiit kuolemaankin.
Ilm 12:11

Jumala vapauttaa meidät…

Monet vaivat kohtaavat vanhurskasta, mutta kaikista niistä Herra hänet vapauttaa. Herra varjelee häntä, ei yksikään hänen luunsa murru.
Ps 34:19-20

Charlyne on melkoinen taistelija, eikö? Hänen monet hartaustekstinsä tihkuvat avainsanoja niin kuin “Pidä kiinni!”, “Ole vahva”, “Usko”, “Ole vakavissasi” ja “Sulje suusi, perunamuusi!” – lol. Olen ihmetellyt, mistä hänen sisukkuutensa on tullut. Hän on kuitenkin ollut kanssamme, eikö? Charlyne on kulkenut samoja polkuja ja hän piti kiinni kaikesta siitä, mitä hänellä oli, kunnes pääsi lupauksensa toiselle puolelle.

Mutta kiitos Jumalalle, joka antaa meille voiton meidän Herramme Jeesuksen Kristuksen kautta! 
1 Kor 15:57

Kiitos Jumalalle, että Charlyne piteli kiinni. Myöhemmin minäkin olin yksi niistä sadoista epätoivoisista sieluista, joka etsi netistä jotakin, joka toisi toivoa hajonneeseen avioliittooni.

Pitkän odotuksen kestäminen voi olla musertavaa – vähintäänkin. Eheytymisen vuoristoratakyydin mutkat ja käännökset voivat yksistään saada mustat hiukset muuttumaan harmaiksi koko päästä. Silti jos olen rehellinen, niin tiedän sydämessäni, että huolimatta siitä kuinka vaikeaa tämä on ollut, niin tiedän että seison sen puolesta, mikä on oikeaa ja totta Jumalan Sanassa.

Jumala ei ole ihminen: hän ei valehtele, hän ei muuta mieltään. Hänkö ei tekisi, mitä sanoo? Hänkö ei pitäisi, mitä lupaa?
4 Moos 23:19

Viimeisimmät kuukaudet ovat saaneet minut hieman uupuneeksi – mutta Jumala. Olen pyytänyt Jumalaa auttamaan minua kamppailussani epäuskon kanssa ja Hän on auttanut!

Pyytäkää, niin teille annetaan. Etsikää, niin te löydätte. Kolkuttakaa, niin teille avataan. Sillä jokainen pyytävä saa ja jokainen etsijä löytää, ja jokaiselle, joka kolkuttaa, avataan.
Matt 7:7-8

Olen huomannut, että kipu tai painostus hengessäni siitä, että uskon Jumalan Sanaan on paljon siedettävämpää kuin kipu siitä, että elän epäilyksessä.

Mutta pyytäköön uskossa, lainkaan epäilemättä. Joka epäilee, on kuin meren aalto, jota tuuli ajaa sinne tänne. Älköön sellainen luulko saavansa Herralta mitään, kahtaalle horjuva ihminen, epävakaa kaikessa mitä tekee.
Jaak 1:6-8

Huolimatta siitä miltä luonnollisesti katsottuna näyttää, usko sanoo, että minulle on se, koska Sana sanoo, että minulla on se. Se Sana toteutuu:

Niin käy myös sanan, joka minun suustani lähtee: se ei tyhjänä palaa vaan täyttää tehtävän, jonka minä sille annan, ja saa menestymään kaiken, mitä varten sen lähetän.
Jes 55:11

1 Sam 30:19 sanotaan:

Mitään ei puuttunut, ei suurta eikä pientä, ei ainoatakaan poikaa tai tytärtä eikä mitään amalekilaisten saaliina viemistä tavaroista. Daavid sai kaiken takaisin!

Ja niin saat sinäkin. Ole rohkea, rakas ystävä. Saat kaiken takaisin – Älä ikinä luovuta!

Jeesus vastasi: “Enkö sanonut sinulle, että jos uskot, saat nähdä Jumalan kirkkauden?”
Joh 11:40

USKO!

Eheytyminen on aivan nurkan takana.

Angela
USA
Rejoice Marriage Ministries

Katso uuusimmat julkaisut TÄÄLTÄ.

Katso uuusimmat julkaisut TÄÄLTÄ.